m@rcixxx Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Chyba miałeś to dać do NASZE FOTKI :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 https://gmclan.org/uploader/3751/djablo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Komiks o Marmocie (znów ;p) Komiks o zabawnej sytuacji Matthewa ze szkoły (radze przeczytać wpierw tamten post) PoxiPol ;/ W tych komiksach nie miałem zamiaru nikogo urazić czy coś, to tylko wynik moich obserwacji oraz ostatnie wydarzenia z tymi osobami związane ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 <Joda_asd> Marrac <Joda_asd> daj <Joda_asd> mi <Joda_asd> komcia <Joda_asd> do komiksow <Joda_asd> ;[ komć. :*** Ale ok komiksy wymiatają : D Najlepszy z Matthewem oraz Klejem pajacem ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 :( Obrazilem sie, ale przyznam mnie z nog powalilo :) (to o mnie oczywiscie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Nie dawaj więcej takiego szitu, proosze. Pytania? ok, o co w tym biega? https://gmclan.org/uploader/2576/lolminus.png i tym? https://gmclan.org/uploader/2576/poxipol.png to jest poprostu żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 @Morrowind - ale mnie to smieszy, pierw przeczytaj smieszne sytuacje w szkole:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 W lolminusie chodzi o to: https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=197026 A co do komiksu o mnie - WTF xD . Jaki znowu KŚ Ekspert, litości, ostatnie pismo na które bym się kiedykolwiek powołał xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ok, o co w tym biega? https://gmclan.org/uploader/2576/lolminus.png (radze przeczytać wpierw tamten post) Masz link panie: https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=197026 i tym? https://gmclan.org/uploader/2576/poxipol.png Poczytaj sobie posty PoxiPola i Marraca ( do PoxiPola ). Nie dawaj więcej takiego szitu, proosze. czemu nazywasz szitem coś, co po prostu cię nie śmieszy/nie rozumiesz o co chodzi? ;o _________________________________________________________________________ A co do komiksu o mnie - WTF xD . Jaki znowu KŚ Ekspert, litości, ostatnie pismo na które bym się kiedykolwiek powołał xd . Oj tam, tak mi się skojarzyło, coś pisałeś że ostatnio to kupujesz ;p Nie chodzi tak dosłownie o to, tylko tak to wykorzystałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/Dowcip :) o to mu chodzilo, shitem nazywamy cos pustego, ale do polityka cie nie porownuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 NOWY VIZIR 4 NOWY VIZIR 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 roar świetne, more plx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 te juz nie sa smieszne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Wszystko roksi. Więcej plax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Poprzednie Wiziry (Webziry ;o ) były lepsze ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Wszystko co dobre szybko się kończy, więc vizirowe pomysły flaka też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Nieprawda, jest fajne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Jackson najlepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Jackson rox D: Drugi już nie >:{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Jackson wymiata XD ale drugi już mniej śmieszny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Co za dużo to niezdrowo >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Komiks o zabawnej sytuacji Matthewa ze szkoły (radze przeczytać wpierw tamten post) Mi tam raczej nie chodziło o to, że to było super-mega-extra śmieszne, tylko kompromitujące. Nie napisałem przecież "wtfroflmaololololXDXDXDXahahahahahahroflroflkopter..." Zresztą, gdybyś zobaczył tą facetkę i jej sposób bycia, to też byś zachichotał :P Ale i tak komiks śmieszny XD I... "MATTHEW" SIĘ NIE ODMIENIA!!! Komiks o Marmocie (znów ;p) <oklaski> Idealnie odzwierciedliłeś postać Marmota XD Dokładnie tak go sobie wyobrażam :) Bez urazy dla pana Marmota. @Flak: Pierwszy good, drugi bad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Globi, jesteś bardziej nudny niż Pieter, ten przynajmniej ładował różne obrazki. odemnie to ty się odpierdol, chyba, że chcesz mieć FBI, Secret Service, i całą skarbówkę na karku! o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Mi tam raczej nie chodziło o to, że to było super-mega-extra śmieszne, tylko kompromitujące. Nie napisałem przecież "wtfroflmaololololXDXDXDXahahahahahahroflroflkopter..." No doooobrze ;p Przecież specjalnie to wyolbrzymiłem. To trochę też nawiązanie do tamtego posta Zycha o podobnej treści. <oklaski> Idealnie odzwierciedliłeś postać Marmota Dzienkujem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 odemnie to ty się odpierdol, chyba, że chcesz mieć FBI, Secret Service, i całą skarbówkę na karku! o! Hyhy jednak filmy science-fiction mają zły wpływ na psychikę młodzieży oooo!!!!!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 jakiej młodzieży do jasnej xP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Jemu chodzilo o twoja dojrzalosc psychiczna, Pieterze, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Masz szczęście, że mam 90% warnów, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Lol moglibyście nie spamić?thx Komiksy Yody genialne haha no poza tym z poxipolem takie gowno bo juz nie miales pomyslu. Falque te dwa ostatnie takie sobie zmień temat plox np. na Bonux albo Dzie dobry tvn plx : D PoxiPol czy jak Cie tam zwa te twoje dwa "dzieła" co to ma k.rwa byc? wez to sie nawet nie nadaje do galerii treści, moze Cie pryjma w galerri grafik idz zapytaj. @Morrowind: Odezwał się miszczu 1.nie odzywaj sie jak nie wiesz o co kaman 2.nie jestes smieszny 3.sam jestes zalosny 4.daj jakis komiks 5.albo nie najlepiej stfu & gtfo plx http://www.ratemyeverything.net/image/5529...U_and_GTFO.ashx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 1.Nie wdaję się w dyskusje z burakami 2.nie miało być śmiesznie 3.popatrz na siebie 4.nie mam pomysłu 5.patrz punkt 1 4 u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi