LolikZabijaka Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ktoś tu porównuje księdza i prezydenta naszego kraju do zbrodniarzy xDD a co nie jest tak, jeden siedzi na dupie i wetuje tylko wszystkie ustawy, a drugi sprzedaje Boga za samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Oj Loliczku drogi, nie mieszaj się na razie do polityki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 zrobiłem ten obrazek, bo nienawidzę obu tych dupków, oto powód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Oj Loliczku drogi, nie mieszaj się na razie do polityki. Nigdy z nimi twarza w twarz nie gadales. Eeesh. pochopne wnioski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Mój Ty mały patrioto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Patriota nie jestem, ale szacunek dla wladzy trza miec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ty chyba żartujesz ! Ja jestem patriotą, kocham w Polsce to że nasz język jest piękny, mamy ładne okolice, ale za rząd na pewno tego kraju nie kocham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Patriota nie jestem, ale szacunek dla wladzy trza miec. Wrong. Szacunek do ludzi trzeba mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 O to mi chodzilo. Jednak dla wladzy wiekszy. W koncu bez nich to kraj by kompletnie w ruinach lezal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Nie byłoby wtedy kraju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 "Chciałabym pozdrowić wszystkich złoczyńców, zbrodniarzy, złodziei... No i Ojca Dyrektora także." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 AHAHAHAHAHA JAKIE ZABAWNE XDDDDDD Widac ze masz te 13 lat. A nazekales ze Cora nie wyrosnie z narkotykow. A ty co? Ekstaze bierzesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 @Lolik: Ja też nie lubię tych panów, ale ten rysunek też uważam za nieśmieszny. Jest po prostu nudny. @Poxipol: Szacunek do władzy powiadasz? Powiedz co mieszkańcom Korei Północnej. Chyba zapomniałeś, że władza jest dla ludu, a nie na odwrót. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć i to się odnosi do każdego człowieka, niezależnie od piastowanej funkcji w społeczeństwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Prawda, moze i pelnego szacunku do kazdego nie trzeba miec. Ale wypadalo by nie wklejac ich twarzy na cialo Hitlera, czy kogotamjeszcze. Szacunek to szacunek, lecz jest jeszcze neutralnosc, ktora jest najlepszym wyboem co do polityki. Okazujac neutralnosc nie okazuje sie nienawisci, przez co pokazuje sie szacunek : ). Taka moja filozofia, nie musicie sie z nia zgadzac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Dobra, może to będzie lepsze xDD Znalazłem to w necie, nie jest to mój rysunek, ale wrzucam go, bo uważam że jest boski :D Chyba nie trzeba opisywać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 xD Ten to naprawdę jest już śmieszny ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 To chyba wyżyny poczucia chumoru, do których nie sięgam, bo jakoś mnie to nie śmieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Lolik, w tym temacie umieszczamy swoje prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Ty chyba żartujesz ! Ja jestem patriotą, kocham w Polsce to że nasz język jest piękny, mamy ładne okolice, ale za rząd na pewno tego kraju nie kocham.w rządzie rządzi PO i Tusk, więc czemu bluzgasz na Kaczyńskiego i Rydzyka? i co ma Rydzyk do obecnej władzy? :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Lolik, w tym temacie umieszczamy swoje prace. Jezu, a Wy się już czepiacie, powiedziałem że zdjęcie nie jest oje. Zamieściłem je, ponieważ jest śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Stworzyłes prace w paincie, przy pomocy ołówka i czarnego pędzla? Ale przekazuje ona głębszą treść, lub genialną puente. a nie W tym temacie pokazujemy śmieszne obrazki xD Jest różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 człowieku, ZEJDŹ ZE MNIE !!! I przestań się ciągle mądrzyć, wiedziałem że zamieszczamy tu swoje prace, dlatego napisałem że obrazek nie jest mój !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Lolik, nie zauważyłeś, że twoje wytłumaczenie jest nielogiczne? Skoro zamieszczamy tu nasze prace to nie znaczy, że jeśli zamieszczamy czyjąś, to piszemy, że to nie nasza. Zamieszczamy nasze i kropa, elo ziom joł joł. Koniec rozmowy, nie dyskutuj bo jesteś młodszy i życia nie znasz. PS: i nie masz męskiego zarostu na buzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 aa śmieszny jesteś, uśmiałem się do łez. Co to są w ogóle za teksty do mnie? Myślisz że jak jesteś straszy, to możesz mówić innym co mają robić a co nie? Zamieściłem ten obrazek, abyście się z niego pośmiali, a nie wjeżdżali jeden na drugiego !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Zamieściłem ten obrazek, abyście się z niego pośmiali, a nie wjeżdżali jeden na drugiego !!!!!! chcesz pokazać obrazek? to marsz do ciekawych linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Ja się nie pośmiałem, twój plan się nie udał bo obrazek był do dupy. Ale patrz ja wam dam obrazek, żebyście się pośmiali I sam go zrobiłem, żebyście sie pośmiali, nawet jak nie jest śmieszny to powinniście się pośmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 To nie jest śmieszne, to jest żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ale dałem to, żebyście się pośmiali. :( A tak nawiązując, żałosne jak ty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Dla mnnei to jest smieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi