pawel_bmx Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zrobiłem gre w GM i wiele plików graficznych wczytuję z zewnątrz (sprite_add(), sound_add() itd.). Gra chodzi normalnie, wszystko ładnie, tylko czy jest możliwość zaszyfrowania plików zewnętrznych (czy jak to tam nazwać nie wiem)? Chodzi mi dokładniej o to, żeby inne osoby po zainstalowaniu gry nie mogły wejść mi do folderu GRAFIKA i pozmieniać plików. Czy istnieje taka możliwość? Może da się zrobić jakąś bibliotekę? Pomocy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Jakimś progsem by można było hasłem zabezbieczyć, tylko niewiem jak by to działało na grę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 A może tak:https://gmclan.org/index.php?czytajart=10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Szybciej - zmień rozszerzenie z np. *.gif na *.xxx (no i dodatkowo to co wyżej :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi