Myśliwy Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Tytuł: Najazd Gatunek: Strzelanka Top-Down Opis: Niemcy przypuscili atak na polskę! Niemieccy naukowcy stworzyli czolgi bezzałogowe i mają zamiar zniszczyć polskę. Nie dopusc aby niemcy przedostali sie przez granice! Sterowanie: Ctrl:Strzelanie Myszka:Celowanie Download: https://gmclan.org/up3800_3_najazd.html Rozmiar pliku: 954kb Autorzy: Programowanie:Ja. Fabuła: Ja. Grafika: Ja. Muzyka: Ja. Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ha-ha-ha, chciałeś nas tym pozabijać czy jak? =D Nie jest za dobra, dlatego daję 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 To moja pierwsza gra oprócz CtC, w razie by kto pytal, napisałem ją w całości kodem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 buhahahahahahaha!! omg!! buahahahh!! ale rotfla walnąłem!! o to co napisał Myśliwy w shoucie: Wrzuciłem nową grę ( moją pierwszą ) napisaną w całości kodem, oceniajcie! A to w instrukcji w grze(F1) Najazd Niemcy przypuscili atak na polskę! Niemieccy naukowcy stworzyli czolgi bezzałogowe. Nie dopusc aby niemcy przedostali sie przez granice! Stworzone przez Mysliwego. Szczegolne podziekowania dla: Snake Harvester Saus Kubx Nobody Ziomalek1996 Za pomoc przy skryptach :). Nie ty napisałeś ją w całości kodem tylko inni xd 1/5 szit,kupa,grela i makrela! (bez obrazy dla ziomka ingena ;)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Oni tak naprawe napisali grę, ale ja ją poskładałem :P jakby co to popatrzcie na tematy w pytaniach dal poczatkujacych : Tworzenie potworka i Wystrzelenie Pocisku. Wrzuciłem że pomogli chociaż tak naprawde nie wszyscy mi pomogli np. Ziomalek1996 tak naprawde nie pomógł dużo :) @Down Niema za co, takie było założenie w grze, bo to miał być eksperyment ;) . Nie piszemy "@down" - zamiast tego piszemy nowy post. PsichiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ale jednak pomogłem :) dzięki za cerdits a ocena to 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ale jednak pomogłem :) dzięki za cerdits a ocena to 4/5 4/5 :blink: Bez przesady, porównaj sobie teraz tak - StoneLoops TeeGee miało notę 4/5 :blink: Plusy: - Minusy: - Napis "Niemcy zniszczyli Polskę" i... nie mogę wyłączyć gry bo się ciągle komentarz pojawia :/ - Nic się nie dzieje :/ - Sterowanie - i w ogóle 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Sory za ten napis, skapowalem sie dopiero jak wrzucalem na Uploader, a juz było w exe. i nie mogłem zmienic bo plik gm'a mam na innym kompie :P Edit:Gra ma 3 poziomy na 1 niemcy tworza sie powoli w 2 rundzie szybciej a w 3 najdzybciej Jak macie ten napis to przytrzymajcie esc przez jakis czas, wtedy sie wyłączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Wyslij to na konkurs. Bedzie walczylo z PANZER FAZA II :thumbsup: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Fajna gra!!! Grafika marna ale cóż <_< 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nieźle opracowane ai i wyciskająca siódme poty z karty grafika. No i moje ulubione realia ©historii alternatywnej. W pełni zasłużone 5/5 Czekamy na drugą część z bezzałogowymi samolotami z Rosji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 beznadzieja, sa gry ktorych sie nie wypuszcza 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Programowanie:Ja. Wątpię -_- Taka grę to każdy umie zrobić, składanie plików. 1/5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Super gra nie chciało mi się ściągać wiec daje 7/7 dzieląc to na wszystkich którzy robili wychodzi 1/7 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 1/5 szit,kupa,grela i makrela!Zainspirowałeś mnie :P Grela to ciota - idiota. (nie chodziło o rym...). Mogę o nim mówić co chcę - przecież to nie Grela tylko Ingen _^_ Nikogo nie obrażam _^_ A teraz poważniej: Zacytuję siebei z innego tematu: ... (czytaj: Bez komentarza) 1/5 szit,kupa,grela i makrela!Zainspirowałeś mnie :P Grela to ciota - idiota. (nie chodziło o rym...). Mogę o nim mówić co chcę - przecież to nie Grela tylko Ingen _^_ Nikogo nie obrażam _^_ A teraz poważniej: Zacytuję siebei z innego tematu: ... (czytaj: Bez komentarza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Co to w ogóle ma być? Grałem przez 10 sekund, znudziło mi się. 1/100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ludzie! Nikt nie jest prorokiem we własnym kraju! Nie widzicie geniuszu Najazdu! Mówię wam, że za parę lat spotkamy się na konwencie dla fanów tej genialnej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jak ją jak lubisz to zrób wersję drugą, powinno Ci to zająć mniej niż 10 minut. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 @SexyLemur, te "Najazd Fan" w sygnaturce to tak dla jaj czy jak :) ? Ps: Robię Najazd 2 i będzie lepszy od Najazdu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 łooooooaaaaa.... będzie dwójka?:D A z takich projektów jak Najazd się nie żartuje. Dam sobie rękę uciąć, tuż przy paznokciu, by bronić tej wspaniałej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Nie no, giera wymiata. Trzeba naprawdę tęgiej głowy żeby stworzyć coś takiego. 5/5 @SexyLemur Pozwól że się przyłączę do happeningu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Mi się ani trochę nie podoba, grafika nie tak, muzyka (nie wiem grałem bez dźwięku), fabuła = nie ma?:), grywalność, zerowa? Jak ktoś wcześniej spotkał błąd przy skończeniu gry znaczy przegraniu;] I sterowanie to już kaszana... myszką celujesz a ctrl strzelasz;/ Nie mogłeś zrobić na LPM ? ocena końcowa : 5/50 = 1/10 = 0,5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jak to nie ma faubły?! Człowieku! Niemieccy naukowcy stworzyli BEZZAŁOGOWE CZOŁGI! Heląą, ja tu widzę pomysł lepszy od połowy gier na GMclanie razem wziętych! Pomyśl tylko.... BEZZAŁOGOWE CZOŁGI! Ja tam potrzebowałem kilku oddechów na ochłonięcie gdy się dowiedziałem. Oceny zmiana. 5 punktów to za mało. 7/5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Heheh :]] Zawiało lekką ironią :] Chyba poniekąt zniszczyłem wasz nikczemny plan?!:P heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 W dwójce strzelanie będzie na LPM, sry za te niedogodności z jedynką. W dwójce będzie inaczej, może powiem mniej więcej jak 2 będzie wygladać :). Będziemy sterować czołgiem generała Romana, elitarnego dowódzcy grupy: Ostatnia Polska nadzieja. Rosjanie zaatakują Polskę w 7 dni po odparciu Niemców, przez co Polscy żołnierze i inne organizacje chroniące Polske. są skrajnie wykończone odpieraniem grupki Niemców którzy przedostali się przez granicę. Na dotatek Niemcy pozostawili w Polsce chorobę, Polscy naukowcy znaleźli na nią lek, ale połowa Polskich żołnierzy niejest zdolna do walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 oszczedz sobie wstydu i nie wypuszczaj 2 czesci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 David: Zagrasz w kontynuację, JESZCZE lepszą od poprzedniej i skopiesz parę metalowych tyłków BEZZAŁOGOWYCH SAMOLOTÓW to zmienisz zdanie... i przestaniesz grzeszyć:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 oszczedz sobie wstydu i nie wypuszczaj 2 czesci. Albo wypusc po minimum miesiacu siedzenia przy robieniu gry =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 A czemu po miesiącu? Zniszczyłoby cały efekt. Dobra grę robi się w dzień. Po miesiącu <--= LOOLZ ROTFLMAO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 A czemu po miesiącu? Zniszczyłoby cały efekt. Dobra grę robi się w dzień. Po miesiącu <--= LOOLZ ROTFLMAO Mam nadzieje , ze to ironia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi