zalu Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Hej! mam pytanie jakim programem mogę otworzyć ten format pliku/plik (nie potrzebne skreślić)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 PowerISO, Daemon... To jest rozszerzenie obrazu płyty jakbyś chciał wiedzieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 To jest rozszerzenie obrazu płyty jakbyś chciał wiedzieć :) :blink: coo? kurcze 2 dni to ściągałem myśląc że to gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 To jest gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 jesteś pewien ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 To jest tak jakby cała płyta z grą na twoim kompie. Ściągnij sobie PowerISO lub Daemona i jednym z tych programów 'mountnij' sobie tą płytkę. Te programy służą właśnie do 'tworzenia' wirtualnych CD-Romów, dzięki czemu możesz właśnie taką płytkę w .iso otworzyć. Równie dobrze możesz to zrobić starym dobrym Nero :P Alkochol też to chyba ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 ok jak będę miał problemy to mogę napisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Albo WinRar z pluginem. @UP: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...EMON+Tools+4.12 Sciagnij to jak Nobody mowi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 ... a jak zainstalujesz to daj w trayu prawym na taka blyskawice i zamontuj obraz ;) EDIT: tak na przyszlosc =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 OMG, to jest obraz płyty... :boxed: Alkohol lub Deamon 4,0 + edit: Lepszy deamon :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Tylko przy instalacji Demonka odznacz wszystkie te AdWare które ci oferują O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja tam używam alkohola... Prosty w obsłudze, zresztą Deamon i tak nie mogę zainstalowac (brat nie pozwala :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Zrzuć se to na jakąś płytę DVD, poprzez np. nero i normalnie odpal ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 kurcze jak próbuje zgrać layauta w PowerISO to wyskakuje błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 a nie już nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi