SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Tytuł: Necronautis Gatunek: Platformówka logiczna Opis: Słowem wstępu. Wyraźnie zaznaczam, że jest to mój pierwszy poważny projekt. (Patrz: wcześniejsze zabawy z ai i durnowate shootery) Z początku miał to być hołd złożony Lab14, lecz z czasem skrystalizowała się idea Strefy, w której grupa Architektów sprawuje władze i tworzy nowe komnaty. Nazywasz się 0912. Budzisz się w szpitalnym pokoju obok zakrwawionego ciała. Nie ma drzwi, lecz zauważasz dziurę w podłodze... odpowiednio dużą byś mógł wskoczyć... [NIE korzystałem z tutoriali; NIKT mi nie pomagał, wyprzedzając pytania. Help w gm6 nie ma czasu by się u mnie nudzić^^] Download: https://gmclan.org/up3877_4_Necro.html i nowa wersja https://gmclan.org/up3877_4_Necronautis.html i najnowsza wersja https://gmclan.org/up3877_4_Necro02.html oraz najnowsza https://gmclan.org/up3877_4_Nekrower.html Rozmiar pliku: 1359KB Autorzy: Programowanie: De ja, sexylemur Fabuła: Też Lemur. Grafika: Jako i powyżej Muzyka: Ludzixa motyw przewodni. Screeny: Gra, wczesna wersja Konsola, taki Matrix dla ubogich. Niektóre poziomy wymagają sprawnego poruszania się w niej. Na początek: "Help" Pierwsza plansza w nowszej wersji Klawiszologia: Cała klawiatura + cała myszka + cały rozum Czekam na opinie i pomysły na muzykę. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 O jestem pierwszy :P Ocene dam w editcie Edit: Hmm nie wiem jak to ocenic <_< Gra taka sobie narazie 3+/5 czekam na full. A i jeszcze jedno wez zrob jakies trudnosci np. Jakis potwor albo co :P 2/5 po namysle za malo :thumbsup: wiec 3+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Co trzeba zrobić jak jest misja z napisem Stop Your Breath(Częściowo wiem xD Ale nie powiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Fajne, ciekawy pomysl, ladnie wszytko skomponowane :D Jestem przy "Your soul is like a feather" :D 3/5 Naprawde dobra gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 davka_14: 2/5? Na pierwszą grę nieźle, nie?;p Co jeszcze poprawić, bo potworów nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ściągne i ocene dam w edicie. P.S wiesz że masz w avatarze pedomisia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wiem, ale się z nim nie utożsamiam;> Takeshi idzie jak burza;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Jestem w "Enjoy your summer", ale nie wiem co mam teraz zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Widać, że nikt ci nie pomagał XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Stylowe, ale trudne. Utknąłem w drugim levelu (Stop your breath). ;p 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Utknąłem w 3 poziomie... "przepisałem" literki i co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Da sie przejsc 17 poziom?? Z tym Cat Jump? :) Wciagnela mnie, za to kolejny plus bo gra ma swoj klimacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Stage Error(ostatnia xD). Trudna hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 W Cat Jump są dwa "kombosy" strzałkowe. Przejść się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dobrze wykonana gra logiczna. Siedze na 3 poziomie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Łojeju, koniec demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Takeshi 4evah! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Z tipsami autora udało mi się przejść. Ale ostatnia misja "porąbana" :P Czekam na pełną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Kurde, trochę błędów ta gra ma, bo próbowałem drugi raz dla zabawy przejść poziom z literami, to się nie pokazało wyjście. O co w końcu chodzi w tym "Enjoy your summer"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Podpowiedzi znajdują się także w nazwie okna;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Utknąłem na Pyramid Chant. Tam myszka specjalnie się nie rusza? EDIT: ok przeszedłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 A ja nie wiem jak przejść tą blokadę przy drzwiach w "Tarzanie" :P Świetna gierka 4/5, bo bez dźwięków monotonia jest :P EDIT: O udało się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Teoretycznie nowa wersja z dwoma nowymi mapami powstała. Padam z nóg... ;D https://gmclan.org/up3877_4_Necronautis.html Ciągle szukam muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 A ja nie wiem jak przejść tą blokadę przy drzwiach w "Tarzanie" Tez przy tym jestem i nie wiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 To nie jedyne wyjście ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 To nie jedyne wyjście ; > LOL właśnie znalazłem hah! :D Jak w Cat's Jump skakać w bok? I_I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Bardzo fajna gra, ale jestem w 3 poziomie xD. Ciekawy pomysł z tą konsolą. :thumbsup: 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Właśnie! W Cat's Jump wiem jak się skacze w górę wysoko, ale daleko w bok się chyba nie da :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Tak jakbyście próbowali biegać;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Super gra!! wciagnela mnie, 4.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi