Jaklub Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Życzę ci. Sobie życzę 20000zł. Za pół roku się spełni. >=) pracuje nad kilkoma grami nie dlatego ze nie umiem zrobic jednej dobrej tylko dla tego ze mam duzo pomyslow Wierz mi - wszystkie twoje projekty (może z wyjątkami) zdechną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Co do tych noobów,to zgadzam się z Yodą,ponieważ to że się kogoś o coś pyta,to nie znaczy że się jest noobem. Ja pytam się Cekola,ale jak czegoś nie wiem.To taki mój "mentor" xd btw.team nie przeżyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Może przez to narażę się na warna ale co tam spróbuje więc mam podobną sprawę potrzebuje ludzi do mojego Team’a „The Monsters Games” Potrzebuje Wykwalifikowanych Ludzi na stanowiska takie jak: grafików 3D i 2D Testerów Debugerów programistów zespoły muzyczne (Muzyków , DJ itp) Ludzi od SFX Scenarzystów księgowych I inne potrzebuje około sto osób co oferuje w zamian frajdę przy pisaniu projektu niskie zarobki bo 0zł za godzinę ale jak coś stworzymy to 90% idzie dla mnie a reszta dla was i ja w teami’e będę się zajmował nadzorem nad pracą (czyli będę siedział i dupę płaszczył w gabinecie a wy będziecie harować na mnie) no to kto się pisze do mojego team’a ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 grafików 3D i 2D Testerów Debugerów programistów zespoły muzyczne (Muzyków , DJ itp) Ludzi od SFX Scenarzystów księgowych I inne Rozwaliłeś mnie... potrzebuje około sto osób Hahaha! i ja w teami’e będę się zajmował nadzorem nad pracą (czyli będę siedział i dupę płaszczył w gabinecie a wy będziecie harować na mnie) To szukasz murzynów, którzy zrobią grę za ciebie? no to kto się pisze do mojego team’a ^^ NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 NIKT! T_T czemu tak mówisz ja chce taki mały team'a sobie założyć no czy jest coś w tym złego T_T no dobra co piątek będę dawał po cukierku każdemu w moim team’ie jak teras piszesz się ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 taki mały team'a potrzebuje około sto osób Hahaha, teraz mówisz co innego. Co do REG, brak kontaktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 :/ sto osób to przecież mały team co innego z 1000 to już średni (ale nie mam tyle cukierków by co piątek dawać :/) ale piszesz się ? ^^ ok to na PW dawajcie zgłoszenia ale chce podkreślam że potrzebuje wykwalifikowanych ludzi z co najmniej 5 letnim stażem na danym stanowisku które proponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Harvester, nie załapałeś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Dobra, już rozumiem ten dżołk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Lionx, wez mnie wez mnie!!! Bede robil za wszystkich 100, a nawet 1000!!!! xD Eh... stworzyc swoj wlasny team to dosc trudne zadanie... tym bardziej przez internet :P Potrzebny jest okreslony plan... niestety wielu go nie ma :) Ale i tak zycze wszystkim powodzenia ;) @Harvester ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Eh... stworzyc swoj wlasny team to dosc trudne zadanie... :/ stworzyć team to nie sztuka ale sprawić by się utrzymał przez co najmniej tydzień to inna sprawa nom taki mały spóźniony prima aprilis (więc nie śmiecie mi w IM XP) :/ ale sens mego postu jest głębszy od głupiego spamu ale do tego co on przedstawia każdy musi sam dorosnąć i zrozumieć i sobie odpowiedzieć na pytanie czy warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Harvester, wyjdź. UMRZYJ.PL! Nie rozumiesz nawet prostej ironii. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 a ile juz jest osob w tym teamie? i dlaczego ktokolwiek mialby chciec do niego dołączyć? Ja doszlem juz wczesniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja doszlem juz wczesniej smile.gif Pewnie, "newbie nic nie umiejący" łączcie się! >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi