Harv Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ładne. Te pare błędów widze wyeliminowane. Może lepiej wrzucajcie na jutjuba żeby inni mogli zobaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Dobra, dodaje na YouTube. Particle zwalniaja prace, bo nie mozna ich w pelni kontrolowac. Poza tym to particles sa tez obiektami kontrolowanymi przez gm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 holy shit :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 I nazwa brzmi nieco hmm... podobnie do chaosLAND? :P i do SOULjah :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 holy shit Ja tak zwykle mowie gdy widze cos okropnego/obrzydliwego.. no, ale domyslam sie ze po prostu zwalilo z nog ;D EDIT: Dodano na YouTube: http://pl.youtube.com/watch?v=SVzioYHCT8E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 O wiele lepiej wygląda nowy trailerek... :thumbsup: Może zrobię oddzielny temat związany z grafiką, tam będziecie pisać na temat przedmiotów jakie byście chcieli zobaczyć w tej grze np. mieczyki, pancerze itp... co?... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 particles sux Nie sux, jak sie umie z nich korzystać ;] i do SOULjah smile.gif No właśnie! Arr cóż za nieoryginalna nazwa xD Może zrobię oddzielny temat związany z grafiką, tam będziecie pisać na temat przedmiotów jakie byście chcieli zobaczyć w tej grze np. mieczyki, pancerze itp... co?... Omg bez przesady,moge zmienić nazwę tematu, i tu będzie ogólnie o tej grze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 No właśnie! Arr cóż za nieoryginalna nazwa xD Skoro tak to wpisz sobie w google 'chaosland' to zobaczysz kto tu ma 'nieoryginalną' nazwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=soulland&lr= :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 a ci jedni kolesie to z morza przychodza.. a nie maja butli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 z rzeki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Nie sux, jak sie umie z nich korzystać ;] wg mnie sux tak czy inaczej. chociaz da sie zrobić na nich fajne etekty, to bez nich da sie zrobić efekty jeszcze fajniejsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jakie chcecie zobaczyć przedmioty w "SoulLand"? Mam na myśli jakieś mieczyki, toporki, hełmy , pancerze itp... piszcie swoje pomysły... zamieniam się w słuch i włączam 'Painta' :P ... ? @propa: A tak na serio to? @ ALL: Skończcie z żartami... :P Połączyłem tematy. Yoda Moze to i dobrze, ale maly chaos(land) z postami sie zrobil ;P PsichiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 konopie indyjską w roli mega health Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Nie ten dział? Bombe atomową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Berło zniszczenia z Zero no Tsukaima :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ja Chciałbym ogromną ilość przedmiotów i to różnorodnych i oczywiście, żeby każdy było widać na herosie, ogromną ilość potworów od tych najmniejszych po największe, przyjazne otoczenie i miłe dla oka, w sumie te drzewka w trailer były zarąbiste :) Nie chcę się bardziej rozpisywać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 No trudno wymyślić coś niepowtarzalnego :P Miecz otchłani, Mroczny hełm, Zbroja Hadesa - Nie trudno powymyślać sobie takie nazwy - gorzej z oryginalnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Po prostu dajcie pomysły... ważne są dla mnie screeny, bo nie wiem o co chodzi. Jeśli chodzi o oryginalność to nie ma co się martwić, i tak przerobie... ( w pewnym sensie)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jak się umie z nich korzystać, to można robić jeszcze jeszcze fajniejsze efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Muzyka w tym trailerze mnie zniszczyła. Ale nawet ładnie. ps: strasznie mi sie nie podobają te mieczuki czy co tam trzymaja te stwory. Wyglada jak z jakiegos taniego ANIME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jak dla mnie to troche dziki pomysl pytac innych co chca zobaczyc. Ale nie neguje tego pomyslu :) Tak czy inaczej to nie bedzie zupelnie w stylu sredniowiecznym, ba - nawet nie chcem do niego nawiazywac (ta ganja moze by nawet przeszla). Chodzi o przedmioty dla zwyklych wojownikow, ale takie, ktore dawaly by jakies dodatkowe (paranormalne?) zdolnosci. EDIT: Najlepiej jakis powierzchowny szkic lub opis wygladu + opis wlasciwosci przedmiotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Takie 'ala Fantasy lecz ze szczyptą średniowiecza' tak?... właśnie to mam na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jak się umie z nich korzystać, to można robić jeszcze jeszcze fajniejsze efekty jak sie dobrze korzysta z alpha, blenda, ladnie operuje alphą i kierunkami i prędkością - to można zrobić jeszcze jeszcze jeszcze fajniejsze efekty :) troche glupia klotnia bo i to i to ma swoje plusy i minusy i chyba nikt nikomu nic nie udowodni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Złodziej Dusz - Zwyczajny mieczyk może mieć lekkie zielonkawe zabarwienie. Jeśli go posiadamy za zabicie każdego stworka odnawia nam się życie i mana, poruszamy się szybciej 0 10%, możemy przywoływać dusze zabitych przeciwników jako pomocników na przykład maksymalnie 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ok, zobaczę co wyjdzie, lecz ja tylko rysuję... z atrybutami broni to do psychix'a albo pabloGM, ale co nie znaczy że nie musicie pisać... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Wszystko fajnie :) Ale czemu drzewa się odsuwają ? ;p Powinny się łamać albo coś w ty stylu ale chyba nie przesuwać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 powyzszy post przenioslem do wlasciwego tematu (ustrzegam tych co zechca reportowac) zeby nie robic zametu w temacie o silniku. drzewa sie odsuwaja bo tam mialem fizyke 2d ustawiona, nowy soulland bedzie gra 2d z fizyka 3d, wiec bedzie lamanie drzew :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Nieźle się zapowiada, z fizyką xenona może przebije almorę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 nowy soulland bedzie gra 2d z fizyka 3d, wiec bedzie lamanie drzew smile.gif Dziwnie będzie wyglądać gra, gdy ktoś porozwala wszystkie drzewa i teren będzie ogołocony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi