lenin Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 witam mam problem, po wrzuceniu do gry filmiku wyświetla się obraz ale dźwięku już nie ma :( i zastanawiam się czy coś źle zrobiłem czy poprostu dźwięk trzeba osobno załadować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Najpierw, czym nagrywałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 nie niczym poprostu dorwałem filmik w .avi i chciałem go wrzucić do gry to obraz jest ale dźwięku nie ma. a filmik z youtube'a konwertowany przy ściąganiu na avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Z youTube nie ma odrazu .avi, jest flv. Nie można konwerterować przy ściąganiu Nie wszystkie konwertery obsługują dźwięk. Spróbuj innymi, pewnie sie uda. Poszukaj w googlach, znajdziesz pełno konwerterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Polecam program Total Video Converter ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 a właśnie że można program o nazwie save2pc pobiera filmik od razu go konwertując :P z tym że dźwięk jest tylko po wrzuceniu do GM-a już nie ma i zostaje sam obraz, czyli albo źle coś robie w GM-ie albo nie są odtwarzane dźwięki i trzeba osobno dźwięk podłączać ale to już by było głupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 moze GM nie działa z audio kodekiem który zakodował audio do filmiku? moze to jest mp3 albo coś innego dziwnego? Looknij i wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 a na dysku jak masz filmik to działa dźwięk po odtworzeniu np w winampie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Osobiście też polecam - STOIK Video Converter 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 no w winampie np. normalnie z dźwiękiem mi odtwarza tylko po wrzuceniu filmiku do giery już nie idzie <_< wychodzi chyba na to że będę sobie musiał darować filmik w grze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 no w winampie np. normalnie z dźwiękiem mi odtwarza tylko po wrzuceniu filmiku do giery już nie idzie <_< wychodzi chyba na to że będę sobie musiał darować filmik w grze :( bo wiesz myślałem że to normalnie nie idzie ale mówisz że w gm, a ile ma ten plik avi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 @UP: To nie ma różnicy ile ma. Topic: Spróbuj użyć komendy odpowiadającej dźwiękowi w grze, nie jestem pewnien czy to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 nie jestem pewnien czy to pomoże. Oddzieli dźwięk od gry w jakimś edytorze i puści przez sound_play. Nie ma prawa nie działać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 przekonwertuj windows movie makerem do wmv, on ma najbardziej kompatybilny z windowsem format wideo i audio i pomimo, że można innnymi formatami uzyskać lepszy rozmiar, przy lepszej jakości i dźwięku, to z kompatybilnością już tak nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 ściągnij program SUPER, konwertuje bardzo dużo formatów i ma możliwość wybrania kodeka dźwięku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 konwersja do .wmv pomogła tylko niestety jakośc już gorsza ale co tam ważne że działa :D Dzięki wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi