gorefest Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Zapomnialem haslo na gladiatus.pl :( Login pamietam ale funkcja przypominania hasla na e-mail wykluczona bo to e-mail kolegi byl :( Da sie postawic jakiegos bota ktory by losowe hasla wpisywal w pole hasla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Zapomnialem haslo na gladiatus.pl :( Login pamietam ale funkcja przypominania hasla na e-mail wykluczona bo to e-mail kolegi byl :( Da sie postawic jakiegos bota ktory by losowe hasla wpisywal w pole hasla ? Da się, ale poczekasz wtedy aż do śmierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ta, juz wierze że wysłane było na emaila kolegi. Przynaj sie komu chciałeś zabrać konto? Wyobrażasz sobie jakby działał taki program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Mowie prawde micanser ! kryniak jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja bym na twoim miejscu nie czekał tu aż mi pomogą znaleźć taki program, tylko samemu bym szybciej znalazł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 zakładając, że hasło ma tak z 6 - 32 liter i można użyć każdego znaku z zakresu UTF-8 to masz kilka dobrych lat wpisywania haseł... :P Część stron ma zabezpieczenie, które uniemożliwia wpisywanie haseł gdy kilka razy z rzędu podano błędne (np. phpbb by przemo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ja bym to bez problemu odzyskał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 zal to on niemogl isc do kolegi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 zal to on niemogl isc do kolegi ?? A czy ty nie widzisz, że on chce komuś się włamać na konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 zal to on niemogl isc do kolegi ?? widać że kręci od dłuższego czasu,raz mi na gg się odezwał i zaczął pisać jakieś hieroglify i gadał że mi gg shackuje,co za cymbał,a tym gg to i tak **** podcieram,bo mam inne hah aha on nie może iść do kumpla bo kumpel nie żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 ja krece ? Kolega wyjechal w pierdu za granice i nie mam z nim od dawna kontaktu.Haslo napewno powyzej 6 znakow nie dalbym ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wyobrażasz jak by taki bot działał? zrób tak zacznij wpisywac: a aa aaa ... później np. ab aab aaab. I tak do usranej śmierci,bo innego sposobu nie ma. Co za chłop,nie moge... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Swoją drogą, jak można zapomnieć hasło? He? :mellow: Ja nie używałem pewnego konta przed dobre kilka lat, hasłem była zbieranina liter i cyfr typu: cj7Gd309 a do dzisiaj je pamiętam :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 ja też pamiętam a jak nie to są proste sposoby na odzyskanie itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nie rozumiecie? On nei zapomniał hasła, tylko chce sie komuś włamać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nie rozumiecie? On nei zapomniał hasła, tylko chce sie komuś włamać. Rozumiemy i to aż za dobrze :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nie rozumiecie? On nei zapomniał hasła, tylko chce sie komuś włamać. Don't stres.nikomu się nie włamie,za głupi jest na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 NIE CHCE SIE WLAMAC PATALACHY ! SKORO MI NIE POMOZECIE TO ZAMYKAM TEMAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi