gorefest Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jak ukryć reklamy na cba.pl ( na mojej stronie) ? Bo na google znalazlem taki sposób Ze na koncu trzeba dac: <!-- </body> --> </body> </html> Ale to nie dziala :( Jest jakis sposób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Tak, jest. Kup sobie serwer. Rzuć linkiem do strony to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Albo załóż na ovh.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Albo daj sobie wogóle spokój z swoja stroną jak ty nie wiesz poco to służy: <!-- </body> --> </body> </html> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 wiem poco to sluzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Komentarz.... no, to zlikwiduje reklamy. To i tak nie zgodne z regulamiem CBA będzie, więc wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nie wiem czy wiesz gorefest, że takie blokowanie reklam jest nielegalne, i ci mogą całkiem wyrzucić stronę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ojojoj :( szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi