Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Uwaga! Możliwe, że przy usuwaniu kont, które nie przeszły walidacji, jakimś cudem zostały usunięte prawidłowe konta. Proszę w tym temacie podać nazwy takich kont. Postaram się odzyskać posty ich pierwotnym właścicielom. Lista póki co jest taka: - murdalow - firemark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 W razie czego mam backupa z 20 marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Teraz ranmus będzie łączył dwa backupy w jeden :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Lista usuniętych kont, które trzeba będzie przywrócić: "author_name" "Bagno NxG" "dawid" "Dudek" "Firemark" - Przywrocone "Gość" "Gość_Adster_*" "Jabol2" "lowrider" - przywrocone "miel" "murdalow" - przywrocone "murdalowrida" - przywrocone "mutabile" "NewJoy(nie banujcie mnie)" "Nicolas" - przywrocone (prawdopodobnie) "paul" "Proxx" "sparky" "tomaszr" "zgadnij kto to xd: x***" "^_^ Mobile Programmer ^_^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 "zgadnij kto to xd: x***" OMG co to ma być? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 "mutabile" Ratunku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Nie wiem, zapuściłem po prostu zapytanie wyszukania postów bez właściciela i taka lista ksyw wyskoczyła. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ranmus murdalow i murdalowrida to ten sam gość :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 @lolik : Nie wiem, zapuściłem po prostu zapytanie wyszukania postów bez właściciela i taka lista ksyw wyskoczyła. :) :sp_ike: hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grela Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 musztardzioka jeszcze brakuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja jestem, więc daruj se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 powracam hehe i skorzystałem na błędzie heh ale ranga mi się obniżyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Spod reszty kont najświeższe posty mają minimum 2 lata, więc nie chce mi się już przywracać, a niektóre (dudek / proxx) zawierają jakieś nieprawdziwe dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Bee, po co przywracać konto mutabile skoro on został skasowany ładnych parę lat. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 NewJoy to typek, który został przez was zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Vaders . Tak się nazywało moje konto zanim coś mi je skasowało, a przy rejestracji musiałem nowego maila podawac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi