zalu Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ja po obejrzeniu "Znaków" boje się kosmitów a normalnie to zombie,mutantów i "Mrocznego Lasu " ( wielki las który jest za moim domem. Jak chcecie to mogę wam opowiedzieć historie o nim. a i jeszcze pająków. Mam arachnofobie (serio) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ja mam taka fobie ze nie moge patrzec od dołu na wysokie obiekty, jakieś wieżowce olbrzymie, niktóre drzewa, "kominy" itp. Tzn moge, ale zawsze "uginają" mi sie nogi. w sumie da sie z tym żyć :) jak byłem we wrocławiu na one love sound fest i zobaczyłem kopułe hali ludowej od środka to myślałem że tam nie wysiedze. Wystarczyło sie napić i przestało mi to pprzeszkadzać. smutna prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ja po obejrzeniu "Znaków" boje się kosmitów a normalnie to zombie,mutantów i "Mrocznego Lasu " ( wielki las który jest za moim domem. Jak chcecie to mogę wam opowiedzieć historie o nim. a i jeszcze pająków. Mam arachnofobie (serio) Lol, w Znakach kosmici są przez 30 sekund i od razu obrywają kijem bejsbolowym z tego co pamiętam :F No ale opowiedz coś o tym lesie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja się bałem buki (jak wszyscy). Te jej oczy sprawiały, że chowałem się za fotel... O_O Ja sie bałem piwnicy i takiego gościa,bo jak przechodziłem koło jego garażu (a on był w środku) to wybiegał z siekierą i krzyczał "Dawaj jajca!!!". Dziś się z tego śmieje,a kiedyś to chyba miałem najlepszy czas na setkę Lol :D Kiedyś bałem się ciemności... i nadal boję, chociaż mniej. Zawsze jak obejrzałem "Nie do wiary" lub jakiś horror to się bałem spać... Teraz mam tylko klaustrofobię (tylko nie winda, o nie! spadaaaam!), scolecifobię (fuuuuuuuuuj!!!) i akrofobię (tylko kiedy nie ma barierki lub jest niska). @zalu: Mój kolega ma arachnofobie na wysokim poziomie. Nawet zdjęć z pająkami nie lubi oglądać. Ma ktoś sztucznego pająka? Fobie: Ablutofobia- lęk przed myciem się i kąpielą. Achluofobia- lęk przed ciemnością. Aeroakrofobia- strach przed wysokimi, otwartymi miejscami. Afenfosmofobia- strach przed dotykiem. (Hafefobia) Agirofobia- strach przed ulicami lub przekraczaniem ulic. Agliofobia- strach przed bólem. Akustikofobia- lęk przed hałasem. Alektorofobia- strach przed kurczakami. Alliumofobia- strach przed czosnkiem. Allodoksaphobia- strach przed opiniami. Altofobia- strach przed wysokością. Amaksofobia- strach przed jazdą samochodem. Amychofobia- strach przed zadrapaniami. Anablefobia- strach przed patrzeniem w górę. Antlofobia- strach przed powodziami. Anuptafobia- strach przed osamotnieniem. Apeirofobia- strach przed nieskończonością. Apifobia- strach przed pszczołami. Arithmofobia- strach przed liczbami Astenofobia- strach przed słabością, zasłabnięciem. Astrofobia- strach przed gwiazdami i przestrzenią niebios. Asymetrifobia- strach przed asymetrycznością. Ataksiofobia- strach przed ataksją (brakiem koordynacji ruchowej) Atelofobia- strach przed niedoskonałością. Atefobia- strach przed ruinami. Atazagorafobia- strach przed zapominaniem, byciem zapomnianym lub ignorowanym. Atomosofobia - strach przed eksplozją nuklearną. Atychifobia- strach przed pomyłką. Aulofobia- strach przed fletami. Aurofobia- strach przed złotem. Aurorafobia- strach przed zorzą polarną. Automatonofobia- strach przed manekinami, cyborgami, figurami z wosku - wszystkim co nasladuje istoty żywe. Awiafobia or Awiatofobia- strach przed lataniem. Bacillofobia- strach przed drobnoustrojami. Bakteriofobia- strach przed bakteriami. Ballistofobia- strach przed pociskami/nabojami. Bolsefobia- strach przed bolszewikami. Barodobia- strach przed grawitacją. Batofobia- strach przed wieżowcami Batrachofobia- strach przed żabami Belonefobia- strach przed żądłami, kolcami, igłami. (Aichmophobia) Bibliofobia- strach przed książkami Botanofobia- strach przed roślinami. Bromidrosifobia, Bromidrofobia- strach przed zapachami. Bufonofobia- strach przed ropuchami. Chetofobia- strach przed włosami. Chemofobia- strach przed chemikaliami, używaniem ich. Chiraptofobia- strach przed dotykiem. Chirofobia- strach przed dłońmi. Chorofobia- strach przed tańcem. Chrometofobia or Chrematofobia- strach przed pieniędzmi. Chromofobia or Chromatofobia- strach przed kolorami. Chronofobia- strach przed czasem. Chronomentrofobia- strach przed zegarami. Cibofobia, Sitofobia, Sitiofobia- strach przed jedzeniem. Cyklofobia- strach przed rowerami. Cymofobia- strach przed falami i obiektami falującymi. Cypridofobia, Cyprifobia, Cyprianofobia, Cyprinofobia - strach przed prostytutkami i chorobami wenerycznymi Decidofobia- strach przed podejmowaniem decyzji. Dekstrofobia- strach przed przedmiotami z prawej strony ciała. Demonofobia- strach przed demonami. Demofobia- strach przed tłumem. Dendrofobia- strach przed drzewami. Dermatosjofobia or Dermatofobia or Dermatopatofobia- lęk przed chorobami skórnymi. Didaskaleinofobia- lęk przed szkołą. Dikefobia- lęk przed sprawiedliwością. Diplofobia- lęk przed podwójnym widzeniem. Dipsofobia- strach przed piciem. Dizabiliofobia- lęk przed rozebraniem się przy kimś. Doksofobia- lęk przed wyrażaniem własnego zdania. Dorafobia- lęk przed futrami zwierzęcymi. Dromofobia- lęk przed przekraczaniem ulicy. Dysmorfofobia- lek przed deformacją. Dystichifobia- strach przed wypadkiem. Eikofobia or Oikofobia- lęk przed otoczeniem domu. Ejsoptrofobia- strach przed lustrami/ ujrzeniem swego odbicia w lustrze. Eklesjofobia- strach przed kościołami. Ekofobia- strach przed domem. Elektrofobia- lęk przed elektrycznością Eluterofobia- lęk przed wolnością. Emetofobia- lęk przed wymiocinami/wymiotowaniem. Enochlofobia- lęk przed tłumem. Enojiofobia or Enissophobia- lęk przed złapaniem na niewybaczalnym grzechu. Entomofobia- strach przed owadami. Eosofobia- strach przed świtem/ światłem słonecznym. Efebifobia- strach przed nastolatkami. Epistaksiofobia- strach przed krwawieniem z nosa. Epistemofobia- lęk przed wiedzą. Ekuinofobia- strach przed końmi. Eremofobia- lęk przed samotnością/ pozostawieniem samemu. Erytrofobia- strach przed czerwienieniem się. Ergasjofobia- 1) strach przed pracą/funkcjonowaniem. 2) lęk pacjenta przed operacją. Erotofobia- strach przed stosunkiem płciowym i wszystkim co z nim związane. Eufobia- strach przed dobrymi nowinami. Eurotofobia- strach przed kobiecą pochwą. Febrifobia, Fibrifobia, Fibriofobia- lęk przed gorączką. Frankofobia- strach przed francuzami i francuskością Gamofobia-strach przed małżeństwem Gefyrofobia, Gefydrofobia, or Gefysrofobia- strach przed przekraczaniem mostów Genofobia- strach przed seksem. Genufobia- strach przed kolanami. Germanofobia- strach przed Niemcami, niemieckością Geraskofobia- lęk przed starzeniem się. Gerontofobia- strach przed starszymi ludźmi/starzeniem się. Geumafobia or Geumophobia- strach przed smakiem. Glossofobia- strach przed publicznym przemawianiem/próbami mówienia. Grafofobia- strach przed pisaniem. Gimnofobia- strach przed nagością Ginefobia, Ginofobia- strach przed kobietami. Hadepfobia- lęk przed piekłem. Hagiofobia- lęk przed świętymi/świętością. Hamartofobia- strach przed grzeszeniem. Hafefobia or Haptephobia- strach przed byciem dotykanym. Harpaksodobia- strach przed byciem okradzionym. Hedonofobia- strach przed odczuwaniem przyjemności. Heliofobia- strach przed Słońcem. Helmintofobia- lek przed robactwem zagnieżdżonym w ciele. Hemofobia, Hemaphobia, Hematophobia- strach przed krwią. Herpetofobia- strach przed jaszczurkami bądź oślizgłymi ruchliwymi stworzeniami. Heterofobia- strach przed płcią przeciwną. (Sexofobia) Hierofobia- strach przed księżami/rzeczami uznawanymi za "święte". Hippopotomonstroseskuipedaliofobia-strach przed długimi słowami. Hodofobia- strach przed podróżą drogą. Hormefobia- strach przed szokiem. Homichlofobia- lęk przed mgłą. Hoplofobia- strach przed uzbrojeniem. Hydrargiofobia- strach przed rtęcią. Hydrofobia- strach przed wodą. Hydrofobofobia- strach przed wilgocią. Helofobia, Halofobia- strach przed szkłem. Hygrofobia- strach przed cieczami, zawiesinami, roztworami. Hylefobia- strach przed materializmem/epilepsją. Hylofobia- strach przed lasami. Hypengiofobia or Hypegiafobia- strach przed odpowiedzialnością. Hypnofobia- strach przed snem/ zahipnotyzowaniem. Insektofobia - strach przed owadami. Isolofobia- lęk przed pozostawieniem samemu. Isopterofobia- strach przed termitami, owadami jedzącymi drzewa. Ityfallofobia- strach przed erekcją. Japonofobia- strach przed Japończykami Jatrofobia- strach przed lekarzami/wizytą u lekarza. Jofobia- strach przed trucizną. Judeofobia- strach przed Żydami Kakofobia- strach przed brzydotą Kardiofobia- strach przed atakiem serca Karnofobia- strach przed mięsem. Katagelopfobia- strach przed byciem wyśmianym. Katapedafobia- strach przed zeskakiwaniem. Kainofobia, Kainotofobia- lęk przed nowością Kakorafiofobia- strach przed porażką. Kaliginefobia- strach przed pięknymi kobietami Kancerofobia, Karcinofobia- strach przed rakiem Katagelofobia- strach przed ośmieszeniem. Katoptrofobia- strach przed lustrami. Kenofobia- strach przed pustką, pustymi miejscami. Kentofobia- lęk przed nowymi rzeczami i pomysłami. Kerunofobia- lęk przed piorunami i błyskawicami. Kinetofobia or Kinesophobia- lęk przed ruchem, poruszeniem się. Klaustrofobia- lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami Kleitrofobia or Kleisiophobia- lęk przed byciem zamkniętym w jakimś miejscu. Kleptofobia- lęk przed kradzieżą. Klimakofobia- strach przed schodami, wspinaniem sie i upadkami. Klinofobia- lęk przed pójściem do łóżka (spać Wink). Klitrofobia, Kleitrofobia- lęk przed byciem zamkniętym. Knidofobia- strach przed żądłami Kojnonifobia- strach przed pomieszczeniami. Kjimetrofobia- strach przed cmentarzami. Koniofobia- lęk przed pyłem, kurzem. (Amathophobia) Kontreltofobia- lęk przed wykorzystaniem seksualnym Kometofobia- lęk przed kometami. Kolpofobia- lęk przed genitaliami, szczególnie żeńskimi. Kopofobia- lęk przed zasłabnięciem. Koprofobia- lęk przed fekaliami. Koulrofobia- lęk przed klaunami. Kriofobia- lęk przed emstremalnie niskimi temperaturami, lodem, mrozem. Krystallofobia- lęk przed szkłem i kryształami. Ksantofobia- lęk przed kolorem żółtym. Ksenoglossofobia- lęk przed językami antycznymi. Ksenofobia- lęk przed nieznanym, obcością. Kserofobia- lęk przed uschnięciem. Ksylofobia- lęk przed przedmiotami z drewna/lasami. Ksyrofobia-lęk przed ostrzami. Cyberfobia- lęk przed komputerami/komputeryzacją/sztuczną inteligencją. Kymofobia- lęk przed falami. Lachanofobia- lęk przed warzywami. Laliofobia or Lalophobia- lęk przed mówieniem. Leukofobia- lęk przed kolorem białym. Ligirofobia- lęk przed hałasem. Lilapsofobia- lęk przed huraganami/tornadami. Limnofobia- lęk przed jeziorami. Linonofobia- lęk przed łańcuchami. Lokiofobia- lęk przed narodzeniem dziecka. (Majusjofobia) Logofobia- lęk przed słowami. Lygofobia- strach przed ciemnością. Makrofobia- lęk przed długim wyczekiwaniem. Magejrokofobia- lęk przed gotowaniem. Maniafobia- lęk przed nienormalnością. Mastigofobia- lęk przed zemstą. Mechanofobia- lęk przed maszynami. Megalofobia- lęk przed wielkością. Melissofobia- strach przed pszczołami. Melanofobia- strach przed czarnym kolorem. Meningitofobia- lęk przed chorobą mózgu Menofobia- lęk przed menstruacją. Merintofobia- lęk przed byciem związanym/unieruchomionym. Metallofobia- lęk przed metalem. Metatesjofobia- lęk przed zmianami Meteorofobia- lęk przed meteorami. Metifobia- lęk przed alkoholem. Mikrobiofobia- lęk przed drobnoustrojami. (Bacillophobia) Mikrofobia- lęk przed małością. Mikofobia- lęk bądź niechęć do grzybów. Miktofobia- lęk przed ciemnością. Mirmekofobia- lęk przed mrówkami. Mnemofobia- lęk przed wspomnieniami. Molismofobia, Molisomofobia- lęk przed brudem i ubrudzeniem. Motorfobia- lęk przed samochodami. Mottefobia- lęk przed ćmami. Musofobia or Murophobia- lęk przed myszami. Mytofobia- lęk przed mitami i fałszywymi opowieściami Nebulaphobia- lęk przed mgłą. (Homichlophobia) Nekrofobia- lęk przed śmiercią/zwłokami. Nelodobia- lęk przed szkłem. Neofarmafobia- lęk przed nowymi lekami. Neophobia- lęk przed jakąkolwiek nowością, innowacją. Nefofobia- lęk przed chmurami. Niktohylofobia- lęk przed ciemnymi zalesionymi miejscami Noktifobia- lęk przed nocą. Nomatofobia- lęk przed imionami, nazwami. Nosokomefobia- lęk przed szpitalami. Nosofobia, Nosemafobia- lęk przed byciem chorym. Nostofobia- lęk przed powrotem do domu. Nukleomitufobia- lęk przed bronią nuklearną. Nudofobia- lęk przed nagością. Numerofobia- lęk przed liczbami. Nyktofobia- lęk przed ciemnością, mrokiem. Obesofobia- lęk przed utyciem.(Pocrescophobia) Ochlofobia- strach przed tłumem. Ochofobia- lęk przed pojazdami. Oktofobia - lęk przed cyfrą, znakiem 8. Odontofobia- lęk przed zębami - zabiegami zębów Odynofobia, Odynefobia- lęk przed bólem. (Algophobia) Oenofobia- lęk przed winami. Olfaktofobia- strach przed zapachami. Ommetafobia, Ommatofobia- strach przed oczami. Onejrofobia- strach przed śnieniem. Onejrogmofobia- strach przed "mokrymi snami". Ornitofobia- strach przed ptakami Osmofobia, Osfresiofobia- strach przed zapachami. Ouranofobia- strach przed niebem. Pagofobia- strach przed lodem/mrozem. Pantofobia- strach przed cierpieniem Panofobia or Pantofobia- strach przed wszystkim Papafobia- strach przed papieżem Papirofobia- strach przed papierem Parafobia- strach przed perwersją seksualną. Parasitofobia- strach przed pasożytami. Paraskavedekatriafobia- strach przed piątkiem 13. Partenofobia- strach przed dziewicami/młodymi dziewczętami. Parturifobia- strach przed porodem. Pekatofobia- strach przed grzeszeniem. Pedofobia- strach przed dziećmi. Fagofobia- strach przed dławieniem się jedzeniem/byciem zjedzonym. Fallofobia- strach przed penisem, szczególnie jego erekcją. Farmakofobia- strach przed braniem leków. Fasmofobia- strach przed duchami. Fengofobia- strach przed światłem słonecznym. Philemaphobia or Philematophobia- strach przed pocałunkiem. Philophobia- strach przed zakochaniem/miłością. Phobophobia- strach przed strachem. Photophobia- światowstręt. Phonophobia- strach przed głosami/jednym konkretnym głosem. Phronemophobia- strach przed myśleniem. Phthisiophobia- strach przed gruźlicą. Placophobia- strach przed nagrobkami. Pluviophobia- strach przed deszczem/byciem przemoczonym przez deszcz. Pneumatiphobia- strach przed duchami. Pocrescophobia- strach przed przytyciem. (Obesophobia) Pogonophobia- strach przed zarostem. Poinephobia- strach przed karą. Ponophobia- strach przed przemęczeniem/bólem. Potamophobia- strach przed płynącą wodą. Potophobia- strach przed alkoholem. Pharmacophobia- strach przed narkotykami. Prosophobia- strach przed postępem. Psychrophobia- strach przed zimnem. Pteromerhanophobia- strach przed lataniem. Pupaphobia - strach przed lalkami. Pyrexiophobia- strach przed gorączką. Pyrophobia- strach przed ogniem. Radiophobia- strach przed promieniowaniem/napromieniowaniem. Ranidaphobia- strach przed żabami. Rhypophobia- strach przed wydalaniem. Rupophobia- strach przed pyłem. Russophobia- strach przed Rosjanami. Satanophobia- strach przed Szatanem. Scelerophibia- strach przed rzezimieszkami/złymi ludźmi. Sciophobia Sciaphobia- strach przed cieniami. Scoleciphobia- strach przed robakami. Scolionophobia- strach przed szkołą. Scotomaphobia- strach przed ślepotą. Selachophobia- strach przed rekinami. Selaphobia- strach przed błyskami światła. Selenophobia- Strach przed księżycem. Sexophobia- Strach przed płcią przeciwną. (Heterophobia) Siderodromophobia- strach przed pociągami, jazdą pociągiem. Siderophobia- strach przed gwiazdami. Sitophobia or Sitiophobia- strach przed pożywieniem/pożywianiem się. (Cibophobia) Skotophobia- strach przed ciemnością. (Achluophobia) Snakephobia- strach przed wężami. (Ophidiophobia) Sociophobia- strach przed społecznością/ludźmi. Somniphobia- strach przed snem. Sophophobia- strach przed nauką. Soteriophobia - strach przed zależnością od kogoś. Spectrophobia- Strach przed duchami. Spheksophobia- strach przed ważkami. Stasibasiphobia or Stasiphobia- strach przed staniem lub chodzeniem. (Ambulophobia) Staurophobia- strach przed krzyżami. Stygiophobia or Stigiophobia- strach przed piekłem. Suriphobia- strach przed myszami. Symbolophobia- strach przed symbolami. Symmetrophobia- strach przed symetrycznością. Syphilophobia- strach przed syfilisem. Taasofobia- strach przed siedzeniem Tachophobia- strach przed szybkością. Talassofobia- strach przed morzem Tanatofobia or Tantofobia- strach przed śmiercią lub umieraniem Tafefobia Tafofobia- strach przed pochowaniem żywcem lub cmentarzami Taurofobia- strach przed bykami Technofobia- strach przed technologiąTelephonofobia- strach przed telefonami Teratophobia- strach przed zdeformowanymi ludźmi/urodzeniem zdeformowanego dziecka. Testofobia- strach przed rozwiązywaniem testów Teatrofobia- strach przed teatrami Teologikofobia- strach przed teologią. Teopfobia- strach przed religią. Thermofobia- strach przed kapeluszami Tokofobia- strach przed byciem w ciąży lub urodzeniem. Tomofobia- strach przed operacjami, zabiegami chirurgicznymi. Tonitroobia- strach przed grzmotami. Toxifobia or Toxophobia or Toxicophobia- strach przed truciznami i nagłym zatruciem. Traumatofobia- strach przed zranieniem. Tremofobia- strach przed wstrząsami. Trichopathofobia or Trichophobia or Hypertrichophobia- strach przed włosami. (Chaetophobia) Triskaidekafobia- strach przed liczbą 13 Tropofobia- strach przed ruchem i wprowadzaniem zmian. Tuberculofobia- strach przed gruźlicą. Tyrannofobia- strach przed tyranami. Uranofobia- strach przed niebem. Urofobia- strach przed moczem i moczeniem się. Wenustrafobia- strach przed pięknymi kobietami. Werbofobia- strach przed słowami. Werminofobia- strach przed bakteriami. Westifobia- strach przed ubraniem Wikkafobia- strach przed czarownicami i czarami. Wirginitifobia- strach przed gwałtem. Witrikofobia- strach przed ojczymami. Zelofobia- strach przed zazdrością Zeusofobia- strach przed Bogiem i bóstwami Zoofobia- strach przed zwierzętami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 "Aulofobia- strach przed fletami" Ciekawe, ile osób to ma? O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Myślę że ktoś wziął słownik łaciny, wziął co ciekawsze rzeczowniki i dodał na końcu "fobia" :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 @Up: Też tak sądzę, bo fobofobia!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Nie, były potwierdzone przypadki :) Chciałbym kiedyś zaprosić dipsofoba na drinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Logofobia- lęk przed słowami. Wutewutewuteef Papafobia- strach przed papieżem Nie no bez przesady :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 A ja chciałbym przedstawić nomatofobowi wszystkich userów GMClanu ]:] E: Propa, masz anablefobię chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Eurotofobia rox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Lol, w Znakach kosmici są przez 30 sekund i od razu obrywają kijem bejsbolowym z tego co pamiętam :F No ale opowiedz coś o tym lesie :D to źle pamiętasz Mój wujek opowiadał że w tym właśnie lesie było bagno ( słyszałem że niektórzy wiedzą gdzie ) chodził tam bawić się z kolegą i pewnego wieczoru poszedł z nim nocować pod namiot i w nocy usłyszeli krzyk dziewczyny zerwali się i pobiegli to sprawdzić biegli z pół godziny ( tak mówił wujek ) czując gęsty płyn sięgający do kostek było to owe bagno szli dalej w pewnym momencie zauważyli postać szła na ugiętych kolanach ręce miała do kolan wyszli na suchy ląd i pobiegli do domu. Po tygodniu dowiedzieli się że ponoć na tych bagnach był kiedyś cmentarz który został zburzony (ale ciała zostały) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 chyba naprawdę są zmyślone te fobie, bo didaskaleinofobia i scolionofobia to jedno i to samo, przynajmniej niektóre są śmieszne... E: A co z hexakosioihexekontahexafobią? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ja mam taka fobie ze nie moge patrzec od dołu na wysokie obiekty, jakieś wieżowce olbrzymie, niktóre drzewa, "kominy" itp. Tzn moge, ale zawsze "uginają" mi sie nogi. w sumie da sie z tym żyć :) jak byłem we wrocławiu na one love sound fest i zobaczyłem kopułe hali ludowej od środka to myślałem że tam nie wysiedze. Wystarczyło sie napić i przestało mi to pprzeszkadzać. smutna prawda Dokładnie to samo np. góry :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja tam w dzieciństwie naoglądałem się horrorów z pająkami, a potem strasznie się ich bałem :P Na szczęście już mi to przeszło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELL_F Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 o.O szaleńca który za pomocą armii kurczaków zdobywa władzę nad światem.... a jaki sens ma ten temat, mam nadzieje że szykujesz jakąś grę, bo chce zobaczyć takiego szaleńca i jego armię ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 o.O szaleńca który za pomocą armii kurczaków zdobywa władzę nad światem.... a jaki sens ma ten temat, mam nadzieje że szykujesz jakąś grę, bo chce zobaczyć takiego szaleńca i jego armię ^_^ Sensu to nie mają twoje posty,jesteś nowy i głupi więc się nie odzywaj,jak Ci temat nie pasi to wypad. A co do tych fobii to wdg. mnie są zmyślone,ale pośmiac z niektórych to się można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Eurotofobia O k**wa, chyba to mam. :blink: Może muszę jeszcze dojrzeć (mam nadzieję). (choć tak serio - nie wiem, czy na pewno mogę stwierdzić, że pochw się boję, bo na razie to tylko brzydziłem się anatomicznych rysunków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELL_F Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 A co do tych fobii to wdg. mnie są zmyślone,ale pośmiac z niektórych to się można. osz ty!!! no bez ciebie to bym nie zgadł, pogratulować geniuszu. a na gm niejestem nowy tylko mało aktywny... :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 muminkowa buka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 a i jak miałem 12 lat to bałem się Samary z Ringu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 @Up: Heh,ja od 9 lat codziennie w TV oglądałem DragonBall,do dzisiaj jeszcze pamiętam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja się bałem tego intra rozpoczynającego Telewizję Kraków na TVP, zawsze się chowałem, jak to leciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 O k**wa, chyba to mam. :blink: Może muszę jeszcze dojrzeć (mam nadzieję). (choć tak serio - nie wiem, czy na pewno mogę stwierdzić, że pochw się boję, bo na razie to tylko brzydziłem się anatomicznych rysunków) o kurde przejebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 a ja się bałem tego że kiedyś wszystkie dzieci będą dawały sobie to sygnatury, linka do konta na YouTube(tak jakby to byla jakas nowosc), i mój sen się ziścił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Z tego co Matthew dał to tego sie boje i nie boje xD Ablutofobia- lęk przed myciem się i kąpielą.NIE Achluofobia- lęk przed ciemnością.NIE Aeroakrofobia- strach przed wysokimi, otwartymi miejscami.NIE Afenfosmofobia- strach przed dotykiem. (Hafefobia)NIE Agirofobia- strach przed ulicami lub przekraczaniem ulic.NIE Agliofobia- strach przed bólem.NIE Akustikofobia- lęk przed hałasem.NIE Alektorofobia- strach przed kurczakami.NIE Alliumofobia- strach przed czosnkiem.NIE Allodoksaphobia- strach przed opiniami.NIE Altofobia- strach przed wysokością.NIE Amaksofobia- strach przed jazdą samochodem.NIE Amychofobia- strach przed zadrapaniami.NIE Anablefobia- strach przed patrzeniem w górę.NIE Antlofobia- strach przed powodziami.NIE Anuptafobia- strach przed osamotnieniem.NIE Apeirofobia- strach przed nieskończonością.NIE Apifobia- strach przed pszczołami.NIE Arithmofobia- strach przed liczbami.NIE Astenofobia- strach przed słabością, zasłabnięciem.NIE Astrofobia- strach przed gwiazdami i przestrzenią niebios.NIE Asymetrifobia- strach przed asymetrycznością.NIE Ataksiofobia- strach przed ataksją (brakiem koordynacji ruchowej)NIE Atelofobia- strach przed niedoskonałością.NIE Atefobia- strach przed ruinami.NIE Atazagorafobia- strach przed zapominaniem, byciem zapomnianym lub ignorowanym.NIE Atomosofobia - strach przed eksplozją nuklearną.NIE Atychifobia- strach przed pomyłką.NIE Aulofobia- strach przed fletami.NIEEE! XD Aurofobia- strach przed złotem.NIE Aurorafobia- strach przed zorzą polarną.NIE Automatonofobia- strach przed manekinami, cyborgami, figurami z wosku - wszystkim co nasladuje istoty żywe.NIE Awiafobia or Awiatofobia- strach przed lataniem.TAK Bacillofobia- strach przed drobnoustrojami.NIE Bakteriofobia- strach przed bakteriami.NIE Ballistofobia- strach przed pociskami/nabojami.NIE Bolsefobia- strach przed bolszewikami.NIE Barodobia- strach przed grawitacją.NIE Batofobia- strach przed wieżowcami.NIE Batrachofobia- strach przed żabami.NIE Belonefobia- strach przed żądłami, kolcami, igłami. (Aichmophobia)NIE Bibliofobia- strach przed książkami.NIE Botanofobia- strach przed roślinami.NIE Bromidrosifobia, Bromidrofobia- strach przed zapachami.NIE Bufonofobia- strach przed ropuchami.NIE Chetofobia- strach przed włosami.NIE Chemofobia- strach przed chemikaliami, używaniem ich.NIE Chiraptofobia- strach przed dotykiem.NIE Chirofobia- strach przed dłońmi.NIE Chorofobia- strach przed tańcem.NIE Chrometofobia or Chrematofobia- strach przed pieniędzmi.NIE Chromofobia or Chromatofobia- strach przed kolorami.NIE Chronofobia- strach przed czasem.NIE Chronomentrofobia- strach przed zegarami.NIE Cibofobia, Sitofobia, Sitiofobia- strach przed jedzeniem.NIE Cyklofobia- strach przed rowerami.NIE Cymofobia- strach przed falami i obiektami falującymi.NIE Cypridofobia, Cyprifobia, Cyprianofobia, Cyprinofobia - strach przed prostytutkami i chorobami wenerycznymi. PROSTYTUTKI TAK xD Decidofobia- strach przed podejmowaniem decyzji.NIE Dekstrofobia- strach przed przedmiotami z prawej strony ciała.NIE Demonofobia- strach przed demonami.WTF? NIE Demofobia- strach przed tłumem.NIE Dendrofobia- strach przed drzewami.NIE Dermatosjofobia or Dermatofobia or Dermatopatofobia- lęk przed chorobami skórnymi.NIE Didaskaleinofobia- lęk przed szkołą.NIE Dikefobia- lęk przed sprawiedliwością.NIE Diplofobia- lęk przed podwójnym widzeniem.NIE Dipsofobia- strach przed piciem.NIE Dizabiliofobia- lęk przed rozebraniem się przy kimś.NIE Doksofobia- lęk przed wyrażaniem własnego zdania.NIE Dorafobia- lęk przed futrami zwierzęcymi.NIE Dromofobia- lęk przed przekraczaniem ulicy.NIE Dysmorfofobia- lek przed deformacją.NIE Dystichifobia- strach przed wypadkiem.NIE Eikofobia or Oikofobia- lęk przed otoczeniem domu.NIE Ejsoptrofobia- strach przed lustrami/ ujrzeniem swego odbicia w lustrze.NIE Eklesjofobia- strach przed kościołami.WTF? NIE Ekofobia- strach przed domem.NIE Elektrofobia- lęk przed elektrycznością.NIE Eluterofobia- lęk przed wolnością.NIE Emetofobia- lęk przed wymiocinami/wymiotowaniem.NIE Enochlofobia- lęk przed tłumem.NIE Enojiofobia or Enissophobia- lęk przed złapaniem na niewybaczalnym grzechu.NIE Entomofobia- strach przed owadami.NIE Eosofobia- strach przed świtem/ światłem słonecznym.NIE Efebifobia- strach przed nastolatkami.NIE Epistaksiofobia- strach przed krwawieniem z nosa.NIE Epistemofobia- lęk przed wiedzą.NIE Ekuinofobia- strach przed końmi.NIE Eremofobia- lęk przed samotnością/ pozostawieniem samemu.NIE Erytrofobia- strach przed czerwienieniem się.NIE Ergasjofobia- 1) strach przed pracą/funkcjonowaniem. 2) lęk pacjenta przed operacją.NIE Erotofobia- strach przed stosunkiem płciowym i wszystkim co z nim związane.NIE Eufobia- strach przed dobrymi nowinami.NIE Eurotofobia- strach przed kobiecą pochwą.A NIE WIEM XD Febrifobia, Fibrifobia, Fibriofobia- lęk przed gorączką.NIE Frankofobia- strach przed francuzami i francuskością.NIE Gamofobia-strach przed małżeństwem.NIE Gefyrofobia, Gefydrofobia, or Gefysrofobia- strach przed przekraczaniem mostów.NIE Genofobia- strach przed seksem.NIE Genufobia- strach przed kolanami.NIE Germanofobia- strach przed Niemcami, niemieckością.NIE Geraskofobia- lęk przed starzeniem się.NIE Gerontofobia- strach przed starszymi ludźmi/starzeniem się.NIE Geumafobia or Geumophobia- strach przed smakiem.NIE Glossofobia- strach przed publicznym przemawianiem/próbami mówienia.NIE Grafofobia- strach przed pisaniem.NIE Gimnofobia- strach przed nagością.NIE Ginefobia, Ginofobia- strach przed kobietami.NIE Hadepfobia- lęk przed piekłem.NIE Hagiofobia- lęk przed świętymi/świętością.NIE Hamartofobia- strach przed grzeszeniem.NIE Hafefobia or Haptephobia- strach przed byciem dotykanym.NIE Harpaksodobia- strach przed byciem okradzionym.NIE Hedonofobia- strach przed odczuwaniem przyjemności.NIE Heliofobia- strach przed Słońcem.NIE(LOL) Helmintofobia- lek przed robactwem zagnieżdżonym w ciele.NIE Hemofobia, Hemaphobia, Hematophobia- strach przed krwią.NIE Herpetofobia- strach przed jaszczurkami bądź oślizgłymi ruchliwymi stworzeniami.NIE Heterofobia- strach przed płcią przeciwną. (Sexofobia)NIE Hierofobia- strach przed księżami/rzeczami uznawanymi za "święte".NIE Hippopotomonstroseskuipedaliofobia-strach przed długimi słowami.NIE Hodofobia- strach przed podróżą drogą.NIE Hormefobia- strach przed szokiem.NIE Homichlofobia- lęk przed mgłą.NIE Hoplofobia- strach przed uzbrojeniem.NIE Hydrargiofobia- strach przed rtęcią.NIE Hydrofobia- strach przed wodą.NIE Hydrofobofobia- strach przed wilgocią.NIE Helofobia, Halofobia- strach przed szkłem.NIE Hygrofobia- strach przed cieczami, zawiesinami, roztworami.NIE Hylefobia- strach przed materializmem/epilepsją.NIE Hylofobia- strach przed lasami.NIE(NIE RAZ JAK NIC NIE WIDAC) Hypengiofobia or Hypegiafobia- strach przed odpowiedzialnością.NIE Hypnofobia- strach przed snem/ zahipnotyzowaniem.NIE Insektofobia - strach przed owadami.NIE Isolofobia- lęk przed pozostawieniem samemu.NIE Isopterofobia- strach przed termitami, owadami jedzącymi drzewa.NIE Ityfallofobia- strach przed erekcją.NIE Japonofobia- strach przed Japończykami.NIE Jatrofobia- strach przed lekarzami/wizytą u lekarza.NIE Jofobia- strach przed trucizną.NIE Judeofobia- strach przed Żydami.NIE Kakofobia- strach przed brzydotą.NIE Kardiofobia- strach przed atakiem serca.NIE Karnofobia- strach przed mięsem.NIE Katagelopfobia- strach przed byciem wyśmianym.NIE Katapedafobia- strach przed zeskakiwaniem.NIE Kainofobia, Kainotofobia- lęk przed nowością.NIE Kakorafiofobia- strach przed porażką.NIE Kaliginefobia- strach przed pięknymi kobietami. WTF? NIE Kancerofobia, Karcinofobia- strach przed rakiem.NIE Katagelofobia- strach przed ośmieszeniem.NIE Katoptrofobia- strach przed lustrami.NIE Kenofobia- strach przed pustką, pustymi miejscami.NIE Kentofobia- lęk przed nowymi rzeczami i pomysłami.NIE Kerunofobia- lęk przed piorunami i błyskawicami.NIE Kinetofobia or Kinesophobia- lęk przed ruchem, poruszeniem się.NIE Klaustrofobia- lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami.NIE Kleitrofobia or Kleisiophobia- lęk przed byciem zamkniętym w jakimś miejscu.NIE Kleptofobia- lęk przed kradzieżą.NIE Klimakofobia- strach przed schodami, wspinaniem sie i upadkami.NIE Klinofobia- lęk przed pójściem do łóżka (spać Wink).NIE Klitrofobia, Kleitrofobia- lęk przed byciem zamkniętym.NIE Knidofobia- strach przed żądłami.NIE Kojnonifobia- strach przed pomieszczeniami.NIE Kjimetrofobia- strach przed cmentarzami.NIE Koniofobia- lęk przed pyłem, kurzem. (Amathophobia)NIE Kontreltofobia- lęk przed wykorzystaniem seksualnym.TAK XD Kometofobia- lęk przed kometami.NIE Kolpofobia- lęk przed genitaliami, szczególnie żeńskimi.NIE Kopofobia- lęk przed zasłabnięciem.NIE Koprofobia- lęk przed fekaliami.NIE Koulrofobia- lęk przed klaunami.NIE Kriofobia- lęk przed emstremalnie niskimi temperaturami, lodem, mrozem.NIE Krystallofobia- lęk przed szkłem i kryształami.NIE Ksantofobia- lęk przed kolorem żółtym.NIE Ksenoglossofobia- lęk przed językami antycznymi.NIE Ksenofobia- lęk przed nieznanym, obcością.NIE Kserofobia- lęk przed uschnięciem.NIE Ksylofobia- lęk przed przedmiotami z drewna/lasami.NIE Ksyrofobia-lęk przed ostrzami.NIE Cyberfobia- lęk przed komputerami/komputeryzacją/sztuczną inteligencją.NIE Kymofobia- lęk przed falami.NIE Lachanofobia- lęk przed warzywami.NIE Laliofobia or Lalophobia- lęk przed mówieniem.NIE Leukofobia- lęk przed kolorem białym.NIE Ligirofobia- lęk przed hałasem.NIE Lilapsofobia- lęk przed huraganami/tornadami.NIE Limnofobia- lęk przed jeziorami.NIE Linonofobia- lęk przed łańcuchami.NIE Lokiofobia- lęk przed narodzeniem dziecka. (Majusjofobia)NIE Logofobia- lęk przed słowami.NIE Lygofobia- strach przed ciemnością.NIE Makrofobia- lęk przed długim wyczekiwaniem.NIE Magejrokofobia- lęk przed gotowaniem.NIE Maniafobia- lęk przed nienormalnością.NIE Mastigofobia- lęk przed zemstą.NIE Mechanofobia- lęk przed maszynami.NIE Megalofobia- lęk przed wielkością.NIE Melissofobia- strach przed pszczołami.NIE Melanofobia- strach przed czarnym kolorem.NIE Meningitofobia- lęk przed chorobą mózgu.NIE Menofobia- lęk przed menstruacją.NIE Merintofobia- lęk przed byciem związanym/unieruchomionym.NIE Metallofobia- lęk przed metalem.NIE Metatesjofobia- lęk przed zmianami.NIE Meteorofobia- lęk przed meteorami.NIE Metifobia- lęk przed alkoholem.NIE Mikrobiofobia- lęk przed drobnoustrojami. (Bacillophobia)NIE Mikrofobia- lęk przed małością.NIE Mikofobia- lęk bądź niechęć do grzybów.NIE Miktofobia- lęk przed ciemnością.NIE Mirmekofobia- lęk przed mrówkami.NIE Mnemofobia- lęk przed wspomnieniami.NIE Molismofobia, Molisomofobia- lęk przed brudem i ubrudzeniem.NIE Motorfobia- lęk przed samochodami.NIE Mottefobia- lęk przed ćmami.NIE Musofobia or Murophobia- lęk przed myszami.NIE Mytofobia- lęk przed mitami i fałszywymi opowieściami.NIE Nebulaphobia- lęk przed mgłą. (Homichlophobia)NIE Nekrofobia- lęk przed śmiercią/zwłokami.NIE Nelodobia- lęk przed szkłem.NIE Neofarmafobia- lęk przed nowymi lekami.NIE Neophobia- lęk przed jakąkolwiek nowością, innowacją.NIE Nefofobia- lęk przed chmurami.NIE Niktohylofobia- lęk przed ciemnymi zalesionymi miejscami.NIE Noktifobia- lęk przed nocą.NIE Nomatofobia- lęk przed imionami, nazwami.NIE Nosokomefobia- lęk przed szpitalami.NIE Nosofobia, Nosemafobia- lęk przed byciem chorym.NIE Nostofobia- lęk przed powrotem do domu.NIE Nukleomitufobia- lęk przed bronią nuklearną.NIE Nudofobia- lęk przed nagością.NIE Numerofobia- lęk przed liczbami.NIE Nyktofobia- lęk przed ciemnością, mrokiem.NIE Obesofobia- lęk przed utyciem.(Pocrescophobia)NIE Ochlofobia- strach przed tłumem.NIE Ochofobia- lęk przed pojazdami.NIE Oktofobia - lęk przed cyfrą, znakiem 8.NIE Odontofobia- lęk przed zębami - zabiegami zębów.NIE Odynofobia, Odynefobia- lęk przed bólem. (Algophobia)NIE Oenofobia- lęk przed winami.NIE Olfaktofobia- strach przed zapachami.NIE Ommetafobia, Ommatofobia- strach przed oczami.NIE Onejrofobia- strach przed śnieniem.NIE Onejrogmofobia- strach przed "mokrymi snami".NIE Ornitofobia- strach przed ptakami.NIE Osmofobia, Osfresiofobia- strach przed zapachami.NIE Ouranofobia- strach przed niebem.NIE Pagofobia- strach przed lodem/mrozem.NIE Pantofobia- strach przed cierpieniem.NIE Panofobia or Pantofobia- strach przed wszystkim.NIE Papafobia- strach przed papieżem.NIE Papirofobia- strach przed papierem.NIE Parafobia- strach przed perwersją seksualną.NIE Parasitofobia- strach przed pasożytami.NIE Paraskavedekatriafobia- strach przed piątkiem 13.NIE Partenofobia- strach przed dziewicami/młodymi dziewczętami.NIE Parturifobia- strach przed porodem.NIE Pekatofobia- strach przed grzeszeniem.NIE Pedofobia- strach przed dziećmi.NIE Fagofobia- strach przed dławieniem się jedzeniem/byciem zjedzonym.NIE Fallofobia- strach przed penisem, szczególnie jego erekcją.NIEEE XD Farmakofobia- strach przed braniem leków.NIE Fasmofobia- strach przed duchami.NIE(ZRESZTA BABCIE WIDZIALEM) Fengofobia- strach przed światłem słonecznym.NIE Philemaphobia or Philematophobia- strach przed pocałunkiem.NIE Philophobia- strach przed zakochaniem/miłością.NIE Phobophobia- strach przed strachem.ZE CO? NIE Photophobia- światowstręt.NIE Phonophobia- strach przed głosami/jednym konkretnym głosem.NIE Phronemophobia- strach przed myśleniem.NIE Phthisiophobia- strach przed gruźlicą.NIE Placophobia- strach przed nagrobkami.NIE Pluviophobia- strach przed deszczem/byciem przemoczonym przez deszcz.NIE Pneumatiphobia- strach przed duchami.NIE Pocrescophobia- strach przed przytyciem. (Obesophobia)NIE Pogonophobia- strach przed zarostem.NIE Poinephobia- strach przed karą.NIE Ponophobia- strach przed przemęczeniem/bólem.NIE Potamophobia- strach przed płynącą wodą.NIE Potophobia- strach przed alkoholem.NIE Pharmacophobia- strach przed narkotykami.NIE Prosophobia- strach przed postępem.NIE Psychrophobia- strach przed zimnem.NIE Pteromerhanophobia- strach przed lataniem.TAK Pupaphobia - strach przed lalkami.NIE Pyrexiophobia- strach przed gorączką.NIE Pyrophobia- strach przed ogniem.NIE Radiophobia- strach przed promieniowaniem/napromieniowaniem.NIE Ranidaphobia- strach przed żabami.NIE Rhypophobia- strach przed wydalaniem.NIE Rupophobia- strach przed pyłem.NIE Russophobia- strach przed Rosjanami.NIE Satanophobia- strach przed Szatanem.AVE SATAN Xd Scelerophibia- strach przed rzezimieszkami/złymi ludźmi.NIE Sciophobia Sciaphobia- strach przed cieniami.NIE Scoleciphobia- strach przed robakami.NIE Scolionophobia- strach przed szkołą.NIE Scotomaphobia- strach przed ślepotą.NIE Selachophobia- strach przed rekinami.NIE Selaphobia- strach przed błyskami światła.NIE Selenophobia- Strach przed księżycem.NIE Sexophobia- Strach przed płcią przeciwną. (Heterophobia)NIE Siderodromophobia- strach przed pociągami, jazdą pociągiem.NIE Siderophobia- strach przed gwiazdami.NIE Sitophobia or Sitiophobia- strach przed pożywieniem/pożywianiem się. (Cibophobia)NIE Skotophobia- strach przed ciemnością. (Achluophobia)NIE Snakephobia- strach przed wężami. (Ophidiophobia)NIE Sociophobia- strach przed społecznością/ludźmi.NIE Somniphobia- strach przed snem.NIE Sophophobia- strach przed nauką.NIE Soteriophobia - strach przed zależnością od kogoś.NIE Spectrophobia- Strach przed duchami.NIE Spheksophobia- strach przed ważkami.NIE Stasibasiphobia or Stasiphobia- strach przed staniem lub chodzeniem. (Ambulophobia)NIE Staurophobia- strach przed krzyżami.NIE Stygiophobia or Stigiophobia- strach przed piekłem.NIE Suriphobia- strach przed myszami.NIE Symbolophobia- strach przed symbolami.NIE Symmetrophobia- strach przed symetrycznością.NIE Syphilophobia- strach przed syfilisem.NIE Taasofobia- strach przed siedzeniem.NIE Tachophobia- strach przed szybkością.NIE Talassofobia- strach przed morzem.NIE Tanatofobia or Tantofobia- strach przed śmiercią lub umieraniem.NIE Tafefobia Tafofobia- strach przed pochowaniem żywcem lub cmentarzami.NIE Taurofobia- strach przed bykami.NIE Technofobia- strach przed technologiąTelephonofobia- strach przed telefonami.NIE Teratophobia- strach przed zdeformowanymi ludźmi/urodzeniem zdeformowanego dziecka.NIE Testofobia- strach przed rozwiązywaniem testów.NIE Teatrofobia- strach przed teatrami.NIE Teologikofobia- strach przed teologią.NIE Teopfobia- strach przed religią.NIE Thermofobia- strach przed kapeluszami.NIE Tokofobia- strach przed byciem w ciąży lub urodzeniem.NIE Tomofobia- strach przed operacjami, zabiegami chirurgicznymi.NIE Tonitroobia- strach przed grzmotami.NIE Toxifobia or Toxophobia or Toxicophobia- strach przed truciznami i nagłym zatruciem.NIE Traumatofobia- strach przed zranieniem.NIE Tremofobia- strach przed wstrząsami.NIE Trichopathofobia or Trichophobia or Hypertrichophobia- strach przed włosami. (Chaetophobia)NIE Triskaidekafobia- strach przed liczbą 13.NIE Tropofobia- strach przed ruchem i wprowadzaniem zmian.NIE Tuberculofobia- strach przed gruźlicą.NIE Tyrannofobia- strach przed tyranami.NIE Uranofobia- strach przed niebem.NIE Urofobia- strach przed moczem i moczeniem się.NIE Wenustrafobia- strach przed pięknymi kobietami.NIE Werbofobia- strach przed słowami.NIE Werminofobia- strach przed bakteriami.NIE Westifobia- strach przed ubraniem.NIE Wikkafobia- strach przed czarownicami i czarami.NIE Wirginitifobia- strach przed gwałtem.ZE CO? LOL Witrikofobia- strach przed ojczymami.NIE Zelofobia- strach przed zazdrością.NIE Zeusofobia- strach przed Bogiem i bóstwami.NIE Zoofobia- strach przed zwierzętami.NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Aaaaa! Daj to w codeboxie! Poza tym po co to wklejasz jak w 98,5845% dałeś nie? Łatwiej byłoby napisać tylko te z tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Takeshi -> Brakuje jeszcze gmclanofobia oraz innych fobii związanych z Moderatorami i Adminami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Chyba tak. GMClanofobia - Strach przed GMClanem.NIE ;) GMCAdminofobia - Strach przed Adminami z GMClan.TAK ;( GMCModofobia - Strach przed Moderatorami z GMClanu.TAK ;( Ranmufobia - Strach przed Ranmusem. TAK ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grela Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 swojego ryja,że będzie taki śmieszny :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi