fervi (Skovv) Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Tytuł: Speed Test Computer Gatunek: Przydatne, Utilities Opis: Sprawdza prędkość naszego komputera, niestety dałem ograniczenie 100 FPS, jednak ciężko będzie to przebić, jest nawet instrukcja, jak zoptymizować komputer. Jest nawet opcja sprawdzania na systemy Linuxowe (za pomocą Wine lub PowerXware) Download: http://www.gmclan.org/up2444_3_SpeedTest_Computer.html Rozmiar pliku: 1MB Autorzy: Programowanie: Fervi Fabuła: Brak Grafika: No Fervi, jeśli można to nazwać grafiką Muzyka: Brak Jeszcze jak ktoś chce niech napisze jaki FPS miał, ja miałem 22 (przez PowerXware) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Miałem 100 FPS. Słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Słabe, damn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 On miał pewno taki słaby, ponieważ emulowane przez inny program... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIKki Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Eeej no człowieku, co ty, uważasz że wszyscy mają straszne złomy? :P U mnie aż progs się zwiesił, powinieneś ustawić max na 500, lub coś w tych okolicach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Supcio :) dam 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Jak ruszam oknem to mam 30 fps tylko. :( Muszę zmienić kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Słaby ten test.Mam bez problemu 100FPS,a obciążenie kompa jest dość duże,bo mam emulowane AeroGlass. P.S:Jak coś config kopa w sygnaturze. EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 How to optimization? Omg, bzdura. Powinno być: "How to optimize" =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 :huh: Nie wiem co myśleć o programie :/ Nie oceniam, póki co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Kiepskie. Tyle. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 U mnie się wahają FPS'y :( Na zachętę 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Co ten program niby testuje? Podczas testu miałem 1-4% obciążenia procka. A wynik oczywiście 100FPS. Ocena 1/5 Komp taki jak w sygnaturce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Cienkie u mnie pokazuje 100FPS @adam014 hehe fajnego masz kompa 1ghz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja miałem 100 FPS :P Bezużyteczne...Nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Angielszczyzna badziewna. Już sama nazwa programu powinna brzmieć "Computer Speed Test", bo ta. która jest, w tłumaczeniu znaczy "Komputer Testów Szybkości". Ocena 1/5. Brzdykie, bezużyteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 slabe. 1/5 ciagle mialem 100 FPS :/ widac mam za dobrego kompa na twoj programik :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 ja mam 5 letniego kompa i wacha mi się pomiędzy 94-96 FPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Idiotyczne. Shocker dla zabawy napisał w pół godziny taki test był o niebo lepszy... u Shockera to polegało na tym, że co sekudę geenrował więcej particli. Kiedy FPS spadał do 10 - koniec testu. A takie gówno to.... 1/5 Po co robiłeś max wartość? Trzeba byłodać 999999. PS: A o tabgra robi? Po prostu pusty projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A ja miałem...96FPS! Przy celeronieD 3ghz, 512ram, GeForce fx 5500- czy to normalne? :blink: ..a tak, ocena 2/5, byłoby 3/5 gdyby nie ograniczenie. I jeszcze coś, jak uruchomić te 'how to optimization" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Masz za mało ramu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A właśnie... Procesor: Intel Core 2 Duo E 8400 (3,0GHz) RAM:/b] 4GB Grafika: Invidia GeForce 8600 GT (512MB) Konfiguracja całkiem niezła.... A w tym teście daje ~96FPS :P PS: ie jestem pewien numerku karty graficznej - czy to 8600 czy 8200 - ale chyba 8600 :D Chyba zaraz zrobię se taki teścik wydajnoci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Co?!? 96FPS przy takiej konfiguracji? Co ty zrobiłeś ze swoim kompem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 w menedżerze można sprawdzić wydajność a to coś to bez sensu jak mi 100 wyciąga a mam taki złom że głowa boli,działanie tego próchna jest śmieszne, to coś i to się mija z jakimkolwiek działaniem: jest tam tylko obiekt z migającym spritem, funkcja z FAQ ( draw_text( 10, 10, string( fps ) + " FPS" ); ) i tak zwana optymalizacja =show info nie wiem po jakiego ch*** robicie programy,które nie są programami,nie zahaczają o żadne info z systemu, nazywacie to wielkim programem zrobionym na 1 funkcji haha to coś takiego jak moje g**** thxU oparte na otwieraniu stronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja mam 100fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja mam 100fps. Tak , nie zgadniecie , ja jakos dziwnym trafem tez mam 100 :P , Slabe to cos . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 W nowej wersji jest limit 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 W nowej wersji jest limit 1000 a co dodałeś do tego : ( draw_text( 10, 10, string( fps ) + " FPS" ); ) ? więcej skomplikowanych fajnych funkcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 @UP Nic ;] A myślę, nad zegarem takim, ale nie mam grafiki ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 @UP Nic ;] ?? Czyli ten program nic nie robi tylko wypisuje FPSy? :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi