Misiek999 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Tuxman i kto tu jest zrzynaczem ? :[ zerżnąłeś mu nick :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Nakapujemy na ciebie i pójdziesz siedzieć za plagiat nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 pójdzie siedzieć za plagiat plagiatu ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 popieram :w00t2: <lize zadek> nie można rżnąć nicków ! :wacko: nawet jeśli tylko ty to potrafisz. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A tak z ciekawości Sperman Batman Spiderman Megaman Pacman TUXMAN Czy tuxman ma jakieś moce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 popieram :w00t2: <lize zadek> nie można rżnąć nicków ! :wacko: nawet jeśli tylko ty to potrafisz. ;p Nawet nie weszłem, ale już wychodze z tąd ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Tuxman i kto tu jest zrzynaczem ? :[ zerżnąłeś mu nick :( Używałem tego nicku już na początku 2007 roku (chociaż to nie widać po dacie rejestracji mojego profilu na GMC), więc nie mów o mnie "zrzynacz" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 no co ja poradze, ze mi sie spodobalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A tak z ciekawości Sperman Batman Spiderman Megaman Pacman TUXMAN Czy tuxman ma jakieś moce? tak! TUXMAN potrafi nieźle lizać dupy ;[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Nie miałem okazji zaznać tego :P od niego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 nie jesteś godzien. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Przecież chyba w każdym poście który on pisze liże komuś zad :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A ma peleryne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 nie jesteś godzien. ;d Jak śmiesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Tuxman umie przywołać siłą woli rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 a siłą oddechu powali nawet słonia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Tuxman umie przywołać siłą woli rower. Globi potrafi zamienić komputer w warzywa :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 ale nie ma obcisłych niebieskich rajtuz :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Przecież chyba w każdym poście który on pisze liże komuś zad :P A jakoś dwa posty wyżej nikomu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 stfu shylios! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Łot? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 srot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 ej, możemy zrobimy konkurs na najciekawszą karykaturę tuxmana w postaci super-bohatera ? :D ( OCZYWISCIE za jego zgodą :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 a po co nam jego zgoda? its internet ;[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Nie zgadzam się! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Shut the fuck up! Ty tu masz najmniej do gadania ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A jakbym był teraz moderatorem, to bym pokasował te karykatury i porozdawał warny twórcom karykatur! Oczywiście nie bawię się w moda, jakby co ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ja pier***e TuxMan , nie dobijaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Na szczęście twórca tej karykatury jest modem i prędzej ty dostaniesz warna za grożenie mi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Globi potrafi zamienić komputer w warzywa :lol2: A jakoś dwa posty wyżej nikomu :P No przecież gołym okiem widać, że liże. Oczywiście nie obrażam nikogo jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi