PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Jak kazda dziewczyna na GMClan - poegzystuje z miesiac, naczyta sie tresci od najaranych fanow plci meskiej i pojdzie sobie bo to forum pelne glodnych gosci juz zaliczone ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 http://www.wrzuta.pl/obraz/v6lT0OiSCf/zdjecie012 rofl i tuxman na to "45 lat" >D Całkiem wporzo dziewczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Nie no w sumie nikt 'normalny' nie powie że dziewczyna brzydka :P Jak kazda dziewczyna na GMClan - poegzystuje z miesiac, naczyta sie tresci od najaranych fanow plci meskiej i pojdzie sobie bo to forum pelne glodnych gosci juz zaliczone ;p A tam głupoty gadasz ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 zadne glupoty - zycie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 psichix ja tak mialem jak jechałem po prostinor duo ;) ciężka sprawa jednak tym bardziej jak sie na ostatnia chwile zstawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Dlatego nie szukać kobiet na GMCLAN, tylko wyjść na miasto i zarywać ;P ! A potem chwalić się w "Rozmowy niezbyt kontrolowane" xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Dlatego nie szukać kobiet na GMCLAN, tylko wyjść na miasto i zarywać ;P A Łódź jest do tego najlepsza, wychodzisz i nawet nie wiesz gdzie i na którą się patrzeć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Hehe, dla tego na studia celuje do Lodzi ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Po co Łódź, Częstochowa rządzi, wystarczy wyjść na aleje lub na promenadę :P . Aż mi się przypomina pierwsza próba zagadania do obcej dziewczyny na mieście, porażka na całej linii xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Opowiadaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Po co Łódź, Częstochowa rządzi, wystarczy wyjść na aleje lub na promenadę Z tym że w Łodzi wychodzisz byle gdzie i już dupy same ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 noo ba w łodzi najlepsze dupki (no może jeszcze wrocław).. ale w lodzi wystarczy że pojawisz sie koło centrum i tam masz wszystkie studentki z uniwerku, wshe i innych jakis smiesznych szkol, razem 3 dupy na metr kwadratowy :P no i Dominisia jest z łodzi hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 noo ba w łodzi najlepsze dupki (no może jeszcze wrocław).. ale w lodzi wystarczy że pojawisz sie koło centrum i tam masz wszystkie studentki z uniwerku, wshe i innych jakis smiesznych szkol, razem 3 dupy na metr kwadratowy tongue2.gif no i Dominisia jest z łodzi hahaha Czekałem właśnie na Twoje potwierdzenie moich słów ;) I dlatego Łódź 'rzondzi' 1111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Marmot: mówisz, że jutro się widzimy i idziemy na dupy co? przyda się nam obu po ostatnim :P jutro mam naukę jazdy w czewie więc spokojnie możemy się zobaczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 @Pieter: Jutro, a w zasadzie to dziś, to wybywam prawdopodobnie z Czewy, więc nie uda się raczej :/ . Zobaczę jeszcze jak wstanę. Zresztą, mi po ostatnim to już się odechciało szukania i zdobywania :P . Wolałbym od razu taki poziom zaawansowania na jakim się skończyło xd . @Psichix: Co tu opowiadać, tragedia i tyle. Pierwsza klasa gimnazjum, po przezwyciężeniu strachu rzuca się tekst znaleziony w sieci "bolało jak spadłaś z nieba?", ona zaczyna się śmiać, a nasza grupka się odsuwa na pewną odległość ze wstydu xd . Ale początki są zawsze trudne :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 "bolało jak spadłaś z nieba?" bueheh, skąd ludzie takie teksty biorą :lol2: ale trzeba próbować, w końcu dobry bajer pół sukcesu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Hehehe =) jak się jest młodym i nie doświadczonym to takie sytuacje wynikają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No ale kurde, który normalny 14-latek rzuca do spotkanej na ulicy dziewczyny takim tekstem? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No ale kurde, który normalny 14-latek rzuca do spotkanej na ulicy dziewczyny takim tekstem? XD Tak potrafi tylko Marmot ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Nie wiem xD . Ale potem ten tekst się wykorzystywało, tak dla jaj, coś się dalej pociągnęło i coś nawet wychodziło xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 i coś nawet wychodziło ta, uderzenie w Twoją twarz z otwartej ręki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Nie no, jak się dobrze wybrnęło i odpowiednio powiedziało, to potem się nawet gadało xd . Ale to nie zmienia faktu, że ja z czegoś takiego to cienki jestem, bo za mało gadatliwy jestem xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ale to nie zmienia faktu, że ja z czegoś takiego to cienki jestem, bo za mało gadatliwy jestem xd . To pozostaje wtedy parę kielonów na rozwiązanie języka i na miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 haha!ojjj ja oduczyłem się zagadywania do lasek również,poczekam chwilę na a na razie dam sobie spokój...obciach fest! :P btw.w łodzi panny żądzą,często tam jestem i tam są najfajniejsze,dużo jeszcze przy tych galeriach itp. chociaż w pabianicach jest parę fajnych(moje miasto) ale łuee...tak to większość otyłych babeczek które siedzą przy budkach z paydą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 btw.w łodzi panny żądzą,często tam jestem i tam są najfajniejsze, Kurczę jaką reklamę mojego miasta robią, jeszcze trochę i sami napaleni goście się będą zjeżdżać do Łodzi i wyrywać dupy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 wyrywać dupy tongue2.gif trza umieć! :D tak jak ja kiedyś...hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 btw.w łodzi panny żądzą,często tam jestem i tam są najfajniejsze,dużo jeszcze przy tych galeriach itp. chociaż w pabianicach jest parę fajnych(moje miasto) ale łuee...tak to większość otyłych babeczek które siedzą przy budkach z paydą :P w pabianicach nie ma fajnych dup. no może pare wyjątków,ale z reguły kiepskawo. za dużo u nas suk z protektora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 w pabianicach nie ma fajnych dup. no może pare wyjątków,ale z reguły kiepskawo. U mnie w szkole jest taka fajna dupa :D Taka: cycata, długie włosy, blondynka :D Ja jej nie chcę wyrywać. Powód: starsza ode mnie o rok :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 lol :P stare pruchno już.. (Swoją drogącycata 13 haha) ja miałem dupke starszą o prawie 6 lat i to chyba mój najfajniejszy związek był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 U mnie w szkole jest taka fajna dupa biggrin.gif Taka: cycata, długie włosy, blondynka biggrin.gif Tiaa trzynastka zapewne może być taka :huh: Ja jej nie chcę wyrywać. Powód: starsza ode mnie o rok I jakie to ma znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi