TuxMan Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jak wszyscy dają obrazki z kotami i psami to ja się przyłączam :) Kangurokot :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Kangurokot No to masz koniopsa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Fallord ależ ciekawy post napisałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nie moja wina, ze zaczął obrazek szwankować. Wrzucę na uploader GMc i zedytuje posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Bardzo interesujące : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ten 'zły pies' to chyba buldog jakiś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ten 'zły pies' to chyba buldog jakiś? :P Nie, raczej po tym, że ma zegarek w prawej ręce to można coś wywnioskować ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 GayDog? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Afropies :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Wypi***olono!!! TuxMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Tux, Pieter już to pokazywał (poprzednia strona). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Sorry, za chwilę zarzucę nowe :P EDIT: Nowy avatar Yody xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 @TuxMan: Jakbyś dostał kiedyś warna na KŚE od Merovingiana, nawrzucaj mu w komentarzach. Niezłe z niego ziółko. ITF straciło przez niego 10tys postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 @Bagno: Dzięki, i tak mam 60% warnów na KŚE :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 A ja 40%, za duży rygor. Nazwałem ich forum PRLem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 A ja 40%, za duży rygor. Nazwałem ich forum PRLem. A ja bym ich forum nazwał Stalag Luft III (też za duży rygor :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Wajnego mam koziołka w awatarze? Poznaj mych kumpli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 To nie jest koziołek tylko lama :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nie! TO JEST KOZIOŁEK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Jakbyś dostał kiedyś warna na KŚE od Merovingiana, nawrzucaj mu w komentarzach. Niezłe z niego ziółko.Kto to mówi? :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 llama song!! fuzy llama funny llama llama llama duck!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Kto to mówi? :confused: Człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nowy avatar Yody xD Już go miałem. Ale wy jesteście śmieszni. Śmieszne obrazki z google grafika hiehiehie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 A pupa jasiu, bo z macrochan.org są moje ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Już go miałem. Ale wy jesteście śmieszni. Śmieszne obrazki z google grafika hiehiehie. Moje zrobione samemu, tylko ta dziewczynka nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 I tak najlepsze obrazki to są na 4chan i na Macrochan ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi