lenin Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 ja lubiałem ZHP dopuki nie przejechałem się na 2 laskach Taa jasne, "laski"... nazywaj to jak chcesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 no dobra... nie nazwę to laskami :P nazwę to pomyłką. Ale pomyłki się zdarzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 a ja mam krzyż harcerski. to znaczy gdzies mialem ale zgubilem.zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Wow, tuxman, skad wziales ten rysunek? Z Googli!!! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Tak myślałem. Wiesz to było pytanie ironiczne bo zapodałeś chyba najpopularniejszy rysunek tego typu, który chyba wszyscy znają. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 @Pieter: W Siamoszycach to nie, ale w Pająku tak ;p . @lenin: E tam, przynajmniej coś robię w życiu, a nie tylko siedzę cały czas przed komputerem jak to co po niektórzy ;p . A nie ma lepszej sprawy niż wyjazd na dwie noce na biwak xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 w pająku ;o hmm nie mam pojęcia gdzie to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Koło Konopisk ;p . Jakieś 20 kilometrów od Częstochowy xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 A nie ma lepszej sprawy niż wyjazd na dwie noce na biwak xd .Jak to nie ma? Bycie pijanym jest dużo lepsze niż harcerskie buszowanie wśród szyszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 @lenin: E tam, przynajmniej coś robię w życiu, a nie tylko siedzę cały czas przed komputerem jak to co po niektórzy ;p Ejej ja też coś robię w życiu (czasem :P ) i nie siedzę ciągle przed kompem (czasem :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ejej ja też coś robię w życiu (czasem :P ) i nie siedzę ciągle przed kompem (czasem :P ) Nie powinienem się tym chwalić ale od 2 tygodni nie wychodzę z domu, za jakiś czas jadę do stanów na tydzień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Nie powinienem się tym chwalić ale od 2 tygodni nie wychodzę z domu, :lol2: Chłopie bierz coś od życia, bo inaczej umrzesz w domu przed kompem w starych kapciach, w wielkich okularach i bez zębów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 :lol2: Chłopie bierz coś od życia, bo inaczej umrzesz w domu przed kompem w starych kapciach, w wielkich okularach i bez zębów. Spokojnie, spokojnie. Drugiej części wypowiedzi nie przeczytałeś? Huh? :] Idę sobie jutro do parku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Postęp xPP lol. Ja jutro mam randewu ;p branoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Moje życie to: Granie w OpenArena, granie w MTP, granie w FEAR, kibel, żarcie, picie, fora dyskusyjne, komunikatory, programowanie, grafika, o! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Granie w OpenArena, granie w MTP, granie w FEAR, kibel, żarcie, picie, fora dyskusyjne, komunikatory, programowanie, grafika, o! najs, ja to wolę na browar gdzieś wyskoczyć lub jakąś bibe, ale często mi na to warunki finansowe nie pozwalają :mellow: A tak to jak siedzę w domu to GM, gmclan, blender(nauczam się) i różne pierdółki przy kompie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 najs, ja to wolę na browar gdzieś wyskoczyć lub jakąś bibe, ale często mi na to warunki finansowe nie pozwalają :mellow: A tak to jak siedzę w domu to GM, gmclan, blender(nauczam się) i różne pierdółki przy kompie ;) No widzisz, Ty na browar możesz a ja nie :P Ewentualnie jak jakaś super okazja to z kumplami organizuje się popijawkę w domu (i małe granie w FPSy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 No widzisz, Ty na browar możesz a ja nie Co nie możesz, wychodzisz z domu, idziesz po jakiś znajomych, idziecie pod sklep, czekacie na żula jakiegoś, mówicie żeby wam kupił browary, a w zamian dajecie mu na jedno, i już możesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Co nie możesz, wychodzisz z domu, idziesz po jakiś znajomych, idziecie pod sklep, czekacie na żula jakiegoś, mówicie żeby wam kupił browary, a w zamian dajecie mu na jedno, i już możesz ;) My wolimy alternatywną metodę: - Gdy matka kolegi kupuje piwo, czekasz aż wyjdzie. - Bierzecie jedną butelkę i popijacie ją razem :sp_ike: - Zanim wróci robimy porządek - Wszyscy są zadowoleni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 My wolimy alternatywną metodę: - Gdy matka kolegi kupuje piwo, czekasz aż wyjdzie. - Bierzecie jedną butelkę i popijacie ją razem :sp_ike: - Zanim wróci robimy porządek - Wszyscy są zadowoleni :) 1 butelkę czego? piwa? na spółę z kimś? phihihihiahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 1 butelkę czego? piwa? na spółę z kimś? phihihihiahahahahah no co Ty w pięć osób :] w końcu nie ma to jak łyk ciepłego piwa z kumplami o poranku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 To jaki jest sens picia tego jednego piwa na spółę ;p ? Nie mów, że żeby być pijanym xd . Zrozumiałbym, że jedną wódkę, w ewentualności jedno wino, ale jedno piwo ;p ? Zresztą, winka są dużo lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zresztą, winka są dużo lepsze. Tiaa... pewnie komandosy... u was w zhp pewnie to pijecie :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Nie no, w ZHP to się abstynencko obchodzimy, w końcu przysięga harcerska zobowiązuje do niepicia i niepalenia ;p . Ale czasami człowiek musi uzupełnić niedobory tlenków siarki w organiźmie :P . Swoją drogą, nie Komandosy, a Leśne Dzbany ;p . To i tak okazyjnie tylko, raz na jakiś czas, a nie z byle okazji ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Leśne Dzbany yeah kiedyś to spiłem, po dwóch już fajnie w banie trzepie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Dziwne. Wydawało mi się, ze Marmot powinien Mamrota tankować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Serialowi smakosze tego trunku buehehe, już wiemy jak Marmot wygląda naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 E tam, Leśnego Dzbana to każdy Częstochowianin zna. Nawet w Częstochowie wymyślono czasownik "przydzbanić" w celu skrócenia związku wyrazowego "pić leśnego dzbana" ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Dziwne. Wydawało mi się, ze Marmot powinien Mamrota tankować.Ja to piłem, nie dobre jest. Z mózgotrzepów Złoty Jeleń zacny jest, Komandos oklepany, Mustak klasykiem. Ale ogólnie tanich winiaczy nie lubię - tożto jak kompot smakuje :boxed: Żubr to jest to B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Żubr to jest to Yeah, znalazłem kompana do picia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi