Maxius Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Tytuł: Gra Wielkanocna (Wielkanoc) Gatunek: Nie wiem jaki to gatunek :) Opis: Jest to gra wielkanocna w której łapiemy jajka do koszyka :). Download: Bęc! Rozmiar pliku: Spakowana : 1,03 MB a po rozpakowaniu : 2,25 MB Autorzy: Programowanie: Ja :) Lecz serdecznie muszę podziękować Crackkk-GM za pomoc w programowaniu. Fabuła: Ja ale nie wiem czy tu jest jakaś fabuła :) Grafika: Ja :) Muzyka: Ja :) Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Kurde kiepsko kiepsko,ciesz się że nie pomyślałem co myśle o tej grze więc powiem któtko: grafika 1 fabuła 1 ocena końcowa 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Kurde kiepsko kiepsko,ciesz się że nie pomyślałem co myśle o tej grze więc powiem któtko: grafika 1 fabuła 1 ocena końcowa 1. oceniasz gre tylko po fabule i grafice? ######sty jestes :) Jak dla mnie gierka jest poprostu nudna, lapanie jaj do koszyka nikogo nie bawi. Nie wrzucaj gier tego typu na GMclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Wtórne. <_< Sprite'y zrobione w Paincie i trochę z neta 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Jajka da sie zebrac spodem koszyka, koszyk wylatujeza ekran, nie zlapane jajka wylatuja z roomu. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Gra jest głupia. Tyle powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 oceniasz gre tylko po fabule i grafice? ######sty jestes :) Jak dla mnie gierka jest poprostu nudna, lapanie jaj do koszyka nikogo nie bawi. Nie wrzucaj gier tego typu na GMclan To że się tylko łapie jajka do koszyka w tej grze w zupełności mi wystarczy. Wiem że jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ehh... Do niczego: 1/5 :/ Mogłeś chociaż dać tylko poziomy ruch koszyka i przyspieszanie z czasem spadających "jajek wielkanocnych" (xD) i już dałbym 2. Moim zdaniem jest to gra zrobiona w 5 minut, nie więcej. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Nie ma tu co oceniać : 4 sprity , 0 muzy , gra bez końca , za spadnięcie nic nie robi (jajka) :o . Kicha. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Slabe. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 żeby nie było, że się nie wypowiadam w innych tematach... powiem, że gra mi się nie podoba. nudna i więcej się nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Po co dajesz taką słabą grę! :angry1: :death: bez wahania: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 mimo, iż jest denna.. pewnie się starał chłopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Heh masz rację, że gra Wielkanocna - pisana tylko dzisiaj '-.- PS: Nie piszę oceny - szkoda klawiatury '-.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 2/5 ,ale podzielam zdanie reszty XD . Mogłeś poświęcić więcej czasu np. na grafikę .Jak chcesz ,to w edicie dam swoją wersję spritów (zrobię ją już w Paint.Necie - będę ten program ściągał po napisaniu tego posta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 ok mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Hahah! Od dołu też można łapać jajka! Dodaj ulepszenia, że np. kosz jest pełny i trzeba go gdzieś opróżniać, z upływem czasu szybsze jajka, jajka pułapki (których nie można łapać), ... Jest wiele ulepszeń do takich gier, więc je zastosuj. Nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Pała/10 (xD) Nic tylko spadające jajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Za duza adrenalina jak dla mnie 1/5 B) nie 2/5 Wielkanoc jest ludzie Plusy: :D +Nie jest to Catch The Clown :P +Wielkanocna :thumbsup: Edit: 2mb !!!!!! :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ta gra jest głupia, jajka można łapać od boku i dołu oraz jajka łapie cały czas do nieskończoności -1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi