OriPL Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Witam przedstawiam mój przykład celowania w stronę kursora i obracania obiektów w stronę kursora... >>>>>>>>>>DOWNLOAD<<<<<<<<<<< może przykład już był ale ten tez sie przyda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Lol?! 2/5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Eee co to jest!? Takie coś jest w FAQ... 1/10 :thumbsup: trzymaj tak dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Takie coś to sam umiem zrobić, nawet lepsze. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Kod cały jest w faq a do tego jest już przykład pokazujący jak to zrobić. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Słabe, na 5 minut roboty... Pasterz ma rację, cały kod jest w FAQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 credits? jesteś głupi? ja dawałem cały przykład gry top down i takie coś tam było nawet lepsze,przecież to normalna 'popularna' funkcja i za nią chcesz credits, nie ważna robota przecież...ważne,że gdzieś cham dupę w creditsy wsadzi :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 a ja też zrobiłem przykład. Image_alpha=0.5 -> daje piękny efekt przezroczystości. Rządam credits jak ktoś użyje, acha i jeszcze rządam żeby moją babcie pozdrowić w napisach początkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 jesteś głupi? Report? ;) @UP: Podaj imię babci ;D Co do przykładu, kaszana ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Report? ;) społeczniak? konfident? z policji? lama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Report? ;)Za określenie "głupi"? społeczniak? konfident? z policji? lama?Zdecydowanie lama. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @UP: Podaj imię babci ;D IWonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Idiotyzm. Ba, nawet gorzej... Od kiedy za użycie jednej funkcji rzeba credits.... w dodatku cały kod z FAQ... Adminitracja powinna szczerze mówiąc kasować takie posty... tematy :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi