Konrad-GM Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 tylko dynamie, ciekawsza rozgrywka by była ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Otóż chciałbym się dowiedzieć czy przypadło wam do gustu Beyblades demo :P i czy spodoba wam się BeyBlades full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nie grałem z powodu, że zrobiłeś go na GM 7.0 Przenieś go na 6.0, a ja zrobię go na Linux ;] Ale po screenach, nie podobało mi się ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 hmm no to jak exe jest na 7.0 to też ci nie pójdzie? Edit: znaczy jak jest exe na 7.0 to ci nie pujdzie a na 6.0 już tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Zagłosowałem na tak :) Ale po samej ocenie dema gry (4/5) można sądzić, że się podobała - więc temat niepotrzebny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Zagłosowałem na tak ponieważ lubie ta bajke i ta gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Bajka - krótki utwór literacki, wierszowany lub pisany prozą, żartobliwy, zawierający morał (pouczenie) >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Skleiłem ze starym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nawet Fajne 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi