Konrad-GM Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Czyli jak zrobić dynamiczne cienie oraz światła ;p D: GM7 D: GM6 [ Jeśli masz pomysł jak go bardziej zoptymalizować napisz! ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Jak się tego używa? Bo u mnie tylko ciemna plama jest :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 No, no... całkiem niezły efekt :) PS: Wersja GM6 nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Jak się da za dużo światła to wychodzi wokół kulek "plama" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 @UP:A kto ci każe ustawiać tyle świateł w jednym miejscu? ;p Ps. Wersja z GM6 poprawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Nawet dobre, ale mi przy 20 światłach wywala tylko 17 FPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Fajny efekt ;) Nic dodać nic ująć 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Brawo! Coś dobrego! 25/5 Czyli 5/5 Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Nawet dobre, ale mi przy 20 światłach wywala tylko 17 FPS. Dziwne mi dopiero przy 200 światłach zeszło do 17 FPS. :P A co do przykładu to bardzo dobry. 5/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Jeżeli stawiam źródło światła na cieniu, to powinno go przynajmniej przygasić, ale tak nie jest. 3.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 @up: Napisz lepszy. @topic: Brawo :P Ciekawie to wygląda. Trzeba przyznać. 4.7/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Fajny przykład... Dam 5/5, chociaż te cienie mi się nie podobają... :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Cienie trochę złe ale dam 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dziwne mi dopiero przy 200 światłach zeszło do 17 FPS. :P A co do przykładu to bardzo dobry. 5/5 ;) @Offtop: A jaki masz sprzęt? @Up: jak to złe? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Przede wszystkim przykład pokazuje zastosowanie surfaces w praktyce ;p Jeżeli stawiam źródło światła na cieniu, to powinno go przynajmniej przygasić, ale tak nie jest.Jeśli GM by to pociągnął i nie spalił ci kompa... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 @Dawidds: Czy myślisz, że udostępniłbym taki silnik??? Mówię, co tutaj jest nie tak, a to czy ja taki napiszę czy nie to już niech Cię nie obchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 tylko jest w tym jeden problem jak jest wszystko dookoła oświetlone na maxa to nie powinno być żadnego cienia a jest aż czarno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ale mimo to mi się bardzo podoba.. Fajny efekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Fajne!!! :D 6/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi