warcrawt Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Załozyłem strone i team Warcrawt Games, szukam kogoś do team'u. Adres strony Moja strona PS.Prosze o nie pisanie komentarzy takich jak : nikt do ciebie nie dołączy jesteś zbyt cięki itp. jak ktoś chce dołączyć to dołączy a jak nie to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Po pierwsze: Nie nazywaj teamu wlasnym pseudonimem/nickiem Po drugie: Nie chwal sie na stronie nielegalnym oprogramowaniem (oboje wiemy jaka jest prawda). PS. Jak na ten progs to wyjatkowo slaba strona :P Po trzecie: PS.Prosze o nie pisanie komentarzy takich jak : nikt do ciebie nie dołączy jesteś zbyt cięki itp. jak ktoś chce dołączyć to dołączy a jak nie to nie. No niestety, ale musze to zrobic - jak zwykle ambicje przerastaja mozliwosci. Ale ja ci (wam?) nie zabraniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Mogę dojść i pisać o PowerXware, jednak musi zdobyć popularność, bo dla 4-5 osób pisać się nie chce ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ale żur,jeszcze pod daremną nazwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ale żur,jeszcze pod daremną nazwą Ale co ,niemądry ? EDIT:Chciałem się zapytać ,o czm jest ten post powyżej . Obraza = Warn. Beczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Porażka... :/ Na twoim miejscu nie liczyłbym na chętnych. Już Guxio miał większe ambicje oraz lepszy pomysł... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ale co ,głupku ? EDIT:Chciałem się zapytać ,o czm jest ten post powyżej . o tej stronie i o twoim nicku głupku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mam już chyba 15 osób w moim tem'ie :P noi co ? raczej spore zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mam już chyba 15 osób w moim tem'ie tongue2.gif noi co ? raczej spore zainteresowanie. To może wymień, kto to? A strona syfiata bardziej niż 4 peron na dworcu w Katowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 To może wymień, kto to? A strona syfiata bardziej niż 4 peron na dworcu w Katowicach. Ale pojechałeś. :lol2: I co do tej strony masz całkowitą rację(akurat tak się składa, że zdaża mi się jeździć koleją na trasie Katowice-Warszawa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja tam widzę tylko 3 : warcrawt, Beczo i Iwan. PS. Fajny button :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 I co do tej strony masz całkowitą rację(akurat tak się składa, że zdaża mi się jeździć koleją na trasie Katowice-Warszawa). To wpadasz na piwo nie? :D Ale pojechałeś. 4 peron to jedna z największych osobliwości Katowic. @up: LOL button rządzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 1. Nie nazywaj teamu własnym nickiem. 2. Nie chwal się nielegalnym oprogramowaniem (narazie cytaty xD) 3. Co za logo...? 4. Lepiej zajmij się zbieraniem grosików niż projektowaniem stron... mino mojego niewielkiego znawstwa HTML robię lepszą stronę w 10min w Notepadzie '-.- (lepiej ucz się HTML'a i pisz w jakimś Notepad++, a nie jakiś Adobe Shit CS3...) Mam już chyba 15 osób w moim tem'ieProszę bardzo, pochwal się, kto to...? Nic nie odpowiesz...? Tak sądziłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 hmm... ciekawe, najpierw strasznie chcesz dolaczyc do ScorpioN Squad, potem patrze: Itires, a teraz Warcrawt games... -_- zdecyduj sie :P PS a stronka cienka :thumbsup: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 @UP: Scorpion Squad oO Mogę dołączyć?? @Topic: Zły pomysł z nazywaniem teamu swoim nickiem i Stronka to tak 2/5 za... no tak poprostu bo trochę ładnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ale się rzucają na teamy hehe a strony i tak się shackuje... :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Zajrzyjcie, co jest napisane na tym forum na stronie, to zdębiejecie :D Strona oparta na tabelach, fujjjjjj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 https://gmclan.org/uploader/739/DiffIt.png Przynajmniej sam napisałeś regulamin xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 @up Toż to plagiat w biały dzień!!!! Tylko żeby Ranmus tego nie widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Bezczelnie skopiowac regulamin Ranmusa to już szczyt wszystkiego. A ty Crackkk-GM przestań już spamowac bo do każdego teamu chcesz się dostac. @Makary155 Akurat Ranmus pewnie nic nie zrobi,bo co go obchodzi forum z 5 użytkownikami. Ale tak się nie robi i tyle xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nie ma to jak umieć zmienić tytuł... <!-- TemplateBeginEditable name="doctitle" --> <title>Untitled Document</title> <!-- TemplateEndEditable --> <!-- TemplateBeginEditable name="head" --> <!-- TemplateEndEditable --> <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Omg, kto to kupa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nie wiem ,może malcolm x ,może jakiś n00b piszący bzdury ....... W każdym razie jest bezsensowny .Jak ja nie cierpię słowa na K (i nie jest to kur.... ) .Podobnie jak całe forum .Warcrawt ,zablokuj możliwość pisania gościom postów ,bo to żenada .Jak chcesz ,to mogę być modem ,co ty na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nie wiem ,może malcolm x ,może jakiś n00b piszący bzdury ....... W każdym razie jest bezsensowny .Jak ja nie cierpię słowa na K (i nie jest to kur.... ) .Podobnie jak całe forum .Warcrawt ,zablokuj możliwość pisania gościom postów ,bo to żenada .Jak chcesz ,to mogę być modem ,co ty na to ? a malcolm x to noob ? nie wiem co to za strona ale nie zaciekawiła mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi