LolikZabijaka Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A więc pytanie brzmi tak jaka jest Wasza ulubiona kreskówka (lub była) ??? Moja to Nowe Przygody Lucky Luke'a Edit i jescze Kocia Ferajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Władcy móch http://pl.youtube.com/results?search_query...p;search=Search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Smurfs ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 The Simpsons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 omg co z temat... jesli pod nazwa "kreskowka" masz na mysli filmy lekkie latwe i przyjemne to bedzie to... ta daaa: Lucky Luke/The Simpsons a pozatym: X-men (stary), animacja marna, ale fabula mimo ze bezlitosnie zjechana byla calkiem intrygujaca i Happy Tree Friends z powazniejszych animacji: Cowboy Bebop - wymiata i wgniata w fotel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ghost in the shell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Kaczor Donald :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ten temat jest głupi. Moze jeszcze załóżmy tematy: -Ulubiony owoc -Ulubiony środek komunikacji -Ulubiony przedmiot w szkole -Ulubiony sport -Ulubiony bohater "M jak Miłość" -Ulubiony odcinek "Mody na Sukces" -Ulubiona marka samochodu -Ulubiona domena -Ulubione piwo...itd. Robicie z pożądnego forum jakieś o2.forum.pl (czy jaki tam jest adres)... Rozumiem, że to Valhalla no ale bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 HE - MAN (1983) \o/ Motomyszy z marsa ! Porwanie baltazara gabki ;d @Yoho , to 'bylo' porzadne forum , oczywiscie nie urazajac nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Neon Genesis Evangelion jeżeli anime wliczacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Kiedyś bardzo lubiłem smerfy!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Włatcy Móch i Happy Tree Friends roX! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 X-men ewolucja Włatcy Móch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Boże co wy oglądacie :| Family Guy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 clannad, naruto, dragon ball. właściwie to anime a nie kreskówki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 E Tam Anime Też Bajki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Family Guy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 South Park ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Family Guy, The Simpson i itp. co związane z parodiami i coś ala +12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Jeśli chodzi o kreskówki, nie anime, to najlepsze były polskie i czeskie, jak Rumcajs, Żwirek i Muchomorek, czy Koziołek Matołek =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ja wolę krecika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Team Galaxy, Pucca, Dom dla bla, bla, bla, Włatcy Móch, Labolatorium Dextera, Atomówki(:lol2:), i co tam jeszcze...HTF, Wiewiórek, Generał Italia...Jak mi się przypomni to dodam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Team Galaxy, Pucca, Dom dla bla, bla, bla, Włatcy Móch, Labolatorium Dextera, Atomówki(lol.gif), i co tam jeszcze...HTF, Wiewiórek, Generał Italia...Jak mi się przypomni to dodam smile.gif Wymieniłeś cały spis kreskówek Cartoon Network? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Team Galaxy, Pucca, Dom dla bla, bla, bla, Włatcy Móch, Labolatorium Dextera, Atomówki(:lol2:), i co tam jeszcze...HTF, Wiewiórek, Generał Italia...Jak mi się przypomni to dodam :) Wymień od razu cały Cartoon Network,Mini mini,Jetix i Fox Kids. Moje typy:Włatcy Móch,The Simpsons,South park,Family Guy(najmniej odcinków oglądałem),HtF jak już nie ma nic innego ciekawego w Tv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Widze Grela, że Ci rodzice wykupili pakiet Cartoon Network i Jetix... (Gdy pisałem moją odpowiedź, to tej od Yody i Dudka jeszcze nie było!:(:(:() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Włatcy Móch ;x Family Guy(najmniej odcinków oglądałem), Polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Wymieniłeś cały spis kreskówek Cartoon Network? Przeecież to są moje ulubione kreskkówki, nie zauważyłeś z Jetixa? Widze Grela, że Ci rodzice wykupili pakiet Cartoon Network i Jetix... Ooo tak :twisted: tylko siedzę przed telewizorem z Kubusiem w ręku :twisted:<joke> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A no właśnie Jetix przecież Xd loL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Kiedyś były lepsze kreskówki,pamiętam jak jeszcze FoxKids był,albo CN po angielsku,teraz te wszystkie kreskówki dla dzieci takie głupie i nie uczą żadnych wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 No właśnie, nie to co Family Guy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi