warcrawt Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Wiem że używanie craka jest nielegalne ale potrzebuję tego programu na długo a nie chce wydawać dużo forsy na pełną wersje. Czy ktoś mi pomoże ? jak coś to prosze o zamknięcię tematu i nie dawania mi warna, bo poprostu ten program jest bardzo dobry i potrzebuje go. Dla przypomnienia: Potrzeba mi crak'a do Snagit 8.2.3 (nagrywa filmy i zdjęcia z ekranu) jak coś to moge przyjąć inne propozycje (programy) chodzi mi tylko o nagrywanie filmów z ekranu z moźliwością ustalenia obszaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Nie popieram piractwu ale google nie gryzie <.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Dostajesz warnam, panie warcraft, i zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi