murdalow Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Tytuł: THX U Gatunek: program Opis: wykonujesz misje,dzięki której ktoś Ci dziękuje Download: http://www.gmclan.org/up2034_4_thx_U.html Rozmiar pliku: 1mb Autorzy: murdalowrida dla gmclan.org Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Haha genialne To świetna nauczka dla posiadaczy Interent explorera :P żeby sie przesiadli na Firefoxa albo opere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 FULL EDIT : MACIE RACJE NIE WIEM CZY TO GRA CZY PROGRAM ZA TO ZE NIE SCIAGLEM TEGO TO DAM 0 ALE MOZE ZA 2 GODZINY JAK SIE SCIAGNIE DAM OCENE W EDICIE OK? FULL EDIT 2: Nie wiem czy dobry bo strony otwierają się tragicznie więc nic nie zobaczyłem a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 WTF ? włanczam gre pokazują mi się jakieś error'ty i :misja 1 zakończona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Haha genialne To świetna nauczka dla posiadaczy Interent explorera :P żeby sie przesiadli na Firefoxa albo opere. najlepsze jest to co tam pisze...kliknij codziennie w to i pomożesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Szczerze to gra mi nie przypadła do gustu 3/5 Coś zdaje mi się że ani nie ściągnoł xD Program zawalisty, będe włańczał go codziennie ^^ Bardzo dobry pomysł 5/5 można wykonać drugą misje?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Szczerze to gra mi nie przypadła do gustu 3/5 no tak nie ściągnął,bo nawet nie wie o co chodzi,to nie jest gra,dla nie jażących niech czytają co tam wyskoczy a nie spinają się od razu,cała ta akcja to program...pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 super, świetne - 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Kurde mam mozille firefox i mnóstwo stronek mi wyskoczyło, to jakaś reklama, czy co? 2/5 - nic specjalnego, otwierają się stronki i "gratulacje misja pierwsza zakończona" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 @up Lol człowieku ty masz mózg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Te "stronki" (tzn. otwarcie tych stronek) daje jakieś tam grosiki na cele charytatywne. Ja postawię 4, ale tylko za pomysł. Wykonanie - gorsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 heh śmiechowe 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Kurde mam mozille firefox i mnóstwo stronek mi wyskoczyło, to jakaś reklama, czy co? 2/5 - nic specjalnego, otwierają się stronki i "gratulacje misja pierwsza zakończona" :D inteligentny to nie jesteś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 heh, śmiechowe 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Bardzo pomocne. Czekam na kolejną wersję z większą ilością serwisów. Ocena: 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Te "stronki" (tzn. otwarcie tych stronek) daje jakieś tam grosiki na cele charytatywne. Ja postawię 4, ale tylko za pomysł. Wykonanie - gorsze :P wykonanie nie ma znaczenie żadnego... @down tylko 1 kod w sumie,0 myślenia tylko się nagrzebałem ze stronkami trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 najlepsze jest to co tam pisze...kliknij codziennie w to i pomożesz :) Ta, najlepiej wsadzić to do autostartu :D W sumie jako program to nic szczególnego ale w końcu chodzi tu tylko i wyłącznie o to, aby pomóc. Dam 5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Bardzo dobrze, że są to strony z datkami na cele charytatywne, ale jednak to zwykły katalog. Robota na 5 minut. 2/5 za wykonanie. 5/5 za cele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dam 5/5, bo cele szczytne i na dodatek pomimo takiego obciążania mojego kompa nie musiałem resetować(jak to się stało przy spartanach propy). A tak wogule to dla ciebie jakaś terapia humanistyczna(bo z tego co ogółem z twoich postów wyczytałem, to, a to grele nękałem, a to pobiłeś kibiców, !!!!nie mówię że lubię kibiców!!!!![dla nie kumatych to nie lubię])? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dam 5/5, bo cele szczytne i na dodatek pomimo takiego obciążania mojego kompa nie musiałem resetować(jak to się stało przy spartanach propy). A tak wogule to dla ciebie jakaś terapia humanistyczna(bo z tego co ogółem z twoich postów wyczytałem, to, a to grele nękałem, a to pobiłeś kibiców, !!!!nie mówię że lubię kibiców!!!!![dla nie kumatych to nie lubię])? więcej jest takich stron ale nie chciałem nikomu kompa rozwalać taki straszny to ja nie jestem... ciekawi mnie jak to działa,że ktoś klika i oni mają coś z tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dodaj jeszcze stronę http://okruszek.org.pl i ustaw, żeby na starcie systemu się uruchamiała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 więcej jest takich stron ale nie chciałem nikomu kompa rozwalać A to co stało ci na przeszkodzie żeby zrobić kilkanaście ekranów, na których napisane jest "Wciśnij enter/spację/itd.", a gdy się to wciśnie, wyświetla się strona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 A to co stało ci na przeszkodzie żeby zrobić kilkanaście ekranów, na których napisane jest "Wciśnij enter/spację/itd.", a gdy się to wciśnie, wyświetla się strona? no właśnie wiem,mogłem zrobić coś takiego np: dokarmiasz zwierzęta walczysz z chorobami pomagasz potrzebującym jakoś to poprawie jutro i ulepszę zawsze ktoś kliknie i pomoże jak będzie chciał,nie musi szukać po internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Bardzo fajny program zwlaszcza ze to szczytne cele :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Albo zrób, żeby się uruchamiały stronki, i gra jakaś typu Catch the Clown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 ta małpa co się tam otwiera,śniła mi się,że się do mnie przytulała... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Kawalarz z Ciebie ! ocena 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 kawalarz,w ogóle rozumiesz co tam pisze,chyba nie bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ekhm. 5/5 :) Niezłe to! :) Szczerze to gra mi nie przypadła do gustu 3/5 Jezu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 5 za pomysł, 3 za wykonanie, czyli średnia wynosi 4, ale dam 5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi