pawcio3018 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam czy istnieje taki program np. do gg któremu wystarczy coś powiedziec a on zanotuje? Mam juz dosc pisania klawiatura. Prosze o nazwe albo link. Jezeli takie cos jest. Z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 nie, tylko roboty mają coś takiego. e: teoretycznie, gdybyś nagrał wypowiedziane przez ciebie wszystkie litery mógłbyś jakoś w c++ porównywać dźwięki i potem symulować wciśnięcie odpowiedniego klawisza. Tylko byłby problem z ortografią... (krzak - kszak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 To czyli ze nie istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Na razie czegoś takiego nie ma, choć teoretycznie jest możliwe. =p Z tym, że musiałbyś mówić bardzo powoli i wyraźnie, więc chyba lepiej już pisać na klawiaturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 No to kicha ale kiedys mialem program ze mnie sluchal ale cos z nim bylo nie tak bo jak mowilem zeby wlaczyc gre to ja wlaczal i po chwili wylaczal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 A takie coś przypadkiem nie istnieje? Z tego co kojarzę, to na jakiś filmikach pokazowych Visty sprzed jej wydania był pokazywany program, że mówiło się do mikrofonu, a on zapisywał w notatniku to co się wymawiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Wy tu chyba odcięci od świata jesteście O_O Wpisz w Google "voice recognition software" i kop przez wyniki >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 No w Viście jest sterowanie systemu za pomocą głosu, można w wordzie dyktować wszystko itd., ale ja to testowałem w RC1 ENG, nie wiem czy w polskiej wersji jest coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Polskie wersje tego nie mają bo z tego co wiem to nawet Office ma taką opcję od jakiegoś czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dragon NaturallySpeaking ma packi językowe ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi