Darlix Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 jak wstawić wideo w roomie? prosze o pomoc z góry dzieki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Jak plik wideo w room? Nie rozumiem. Da się tak zrobić, że film będzie na całym okienku się wyświetlał splash_show_video chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Chce aby mi sie wyświetlał filmik na początku gry... wiesz jak w innych grach :( co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Event - Game Start albo odpowiedni controller i room start ;] Pozatym nie mogę zrozumieć nazwy tematu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Jest chyba do tego nawet odpowiedni klocek... :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 show_video(fname,full,loop) Shows a video splash screen. fname is the name of the video file (.avi,.mpg). You must put this file in the folder of the game yourself. full indicates whether to show it in full screen mode. loop indicates whether to loop the video. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dzieki, ale mogłbyś trochę jaśniej? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 show_video(nazwapliku.avi,1(pełnyekran), 0(powtarzaj)) nazwa pliku, 1 lub 0 do pełnego ekranu, powtórz to samo co w pełnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 a gdzie to mam wpisać...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Tam gdzie kody ... (kod GML, a nie kody do gier) o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi