Drwal Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Prosiłbym kogoś o przerobienie tilesetów z tutorialu platformówki z yoyogames na "śnieżne" :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 A co za to bede miał? ;p jak bede mial czas to moge ci je przerobic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 A co za to bede miał? ;p jak bede mial czas to moge ci je przerobic ;) Ma polecieć trzecie ostrzeżenie? Post absolutnie nie wnosi do tematu nic sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 A co za to bede miał? ;p jak bede mial czas to moge ci je przerobic ;) EDIT: A co za to bede miał? ;p jak bede mial czas to moge ci je przerobic smile2.gif to niechccy mi sie wkleilo bo myslalem ze tego nie wyslalem, prosze nie dawaj mi 3 warna to by byl juz 2 dzisiaj ja przeciez nic takiego nie robie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Masz: https://gmclan.org/up2763_7_tiles_snow.html Ale lepiej się nie pytaj jak to zrobiłem :P Mogę jeszcze z tym pokombinować, jeśli będziesz chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Tak się składa, że kiedyś jako newbie przerabiałem je na zimowe ^^ . Może znajdę ;p . @Up: Ograniczenie do 255 kolorów ( grayscale ) rządzi ;D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @UP: Dokładnie to skala szarości, negatyw i zmiana intensywności koloru :P @TOPIC: To pasuje ci to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Może poszukaj w google "Happyland Adventures". Grałem w zimową wersję, więc musi gdzieś być tileset. Po prostu ściągnij sobie grę, wejdź do edytora i wciśnij T (chyba) pojawią ci się wszystkie tilesy, a potem printscreen i do painta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @Shocker51374 Wszystko fajnie tylko te brązowe i szare na platformach mógłbyś zostawic. A oprócz tego to "nice" tiles :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Odświeżam temat. Shockerze mógłbyś zostawic te szare i brązowe na platformach???? :thumbsup: :sp_ike: :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 a Drwalowi ręce ucięło (siekiera) ?..... :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Nei potrafie edytowac grafiki :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi