murdalow Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jak spojrzałem na Jakluba sygnaturkę, to wpadłem na pomysł, aby felietony pisał Prze_As :P Wtedy będzie poczytalne mocno :D o mnie zapomniałeś :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 czemu nikt nie pisze zapowiedzi? gnysek to dawaj link do twojej gierki to zrecenzuje :) ja nic nie wiem na temat moich gier... zorientowany jesteś widzę w temacie :P obecnie zajmuje się głównie pisaniem stron :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Tak, a szczególnie e-Informatyką... Nie, ja nic nie powiedziałem! :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 prawdopodobnie nie wyjdzie Game Zone a więc dzieki wszystkim za słowa uznania. Wyczekiwujcie młotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Nie ma to jak lans , szpan , a potem zostawianie tych 'obietnic' ;) no nie ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 prawdopodobnie nie wyjdzie Game Zone a więc dzieki wszystkim za słowa uznania. Wyczekiwujcie młotka :) Mogłem się założyć, to chociaż bym miał kasę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi