Yoho Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Tak ale wszyscy nierockowcy i niemetale mysla ze jak ktos slucha rocka/metalu to musi byc: "Matlica! aaaaaaabuaaaaaaa szatan!!! aaaabuhahahahalal;alalal zjem Ci psa!" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Właśnie. Nawet jeśli koleś akurat słucha jakiegoś metalu chrześcijańskiego :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Niestety, w kraju rządzą stereotypy. =P Przypomniało mi się, jak kiedyś jakiś facet na rekolekcjach opowiadał, jak to pewien młodzian poszedł na koncert "jakiejś kapeli metalowej" i potem opętało go 17 demonów (tak, podał nam dokładną liczbę). ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Metalika sux! Death metal i rock progresywny forever! Arrr szataaan! :D @up: o lol :D 17 demonów - dobre na tytuł jakiejś piosenki death metalowej ]:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Rock progresywny i szatan? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Rock progresywny i szatan? :> Czemu nie? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @up: o lol :D 17 demonów - dobre na tytuł jakiejś piosenki death metalowej ]:>No, tak właściwie to potem wyszło jeszcze 5, z czego jeden wyjawił swoje imię. =D Niestety, nie dowiedzieliśmy jak ów imię brzmiało. Tak czy owak "17 demonów + 5" też wygląda nieźle. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 "17 demonów + 5, w tym jeden wyjawił swoje imię." ZŁOOOOOO!!! @Yoda - Hmm, nie spotkałem się... Ale może :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 To u mnie na rekolekcjach ksiądz powiedział, że słuchanie muzyki rockowej to grzech :-) . Ogólnie, śmieszne jest to gadanie Kościoła o sataniźmie w muzyce, itd. Jakoś jestem wierzący mimo, że słucham takiej muzyki a nie innej :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 "17 demonów + 5, w tym jeden wyjawił swoje imię." ZŁOOOOOO!!! Słuchajcie mam tekst! 17 demonów plus 5 blaaaaa!!!1 szatan idzie drogą, dzwoni!!!! dzwonek przy szyi owcy!!!! Owcy szatana!!! arrrr1!!! 17 demonow bluueeee!!! 5 demonow tez!!!!! szatan panem jeeeeest!!! Złoooooo!!! Prawie jak oryginalne teksty piosenek death metalowych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Żeby było mroczniej, to po łacinie: Septumdecim everto quod quinque Diabolus goes in via , orbis Orbis in ovis gutter Diabolus ovis Septumdecim everto quinque everto quoque diabolus est senior malum! Lol, Diabolus est senior :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Septumdecim everto quod quinque Diabolus goes in via , orbis Orbis in ovis gutter Diabolus ovis Septumdecim everto quinque everto quoque diabolus est senior malum! Bluueuaueuuaahahaha!!!!! To co zakładamy death metalowy band? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 coz ja pamietam jak przyjechal kiedys na zastepstwo (albo cos) jakis mlody ksiezulo i twierdzil miedzy innymi ze skrot AC/DC to "anty chrzescijanska smierc chrystusowi" (heh, prad staly/prad zmienny) a w nagraniach rockowych poukrywane sa przekazy naklaniajace do picia alkocholu... no comment Peter Gabriel jest genialny i tyle: http://pl.youtube.com/watch?v=JFkZ2M9inRE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 A ja powiem tak, księża mają racje - metal i rock to syf! Punk i blues - ponad wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Słuchajcie mam tekst!quoteoQUOTEquotec17 demonów plus 5 blaaaaa!!!1szatan idzie drogą, dzwoni!!!!dzwonek przy szyi owcy!!!!Owcy szatana!!! arrrr1!!!17 demonow bluueeee!!!5 demonow tez!!!!!szatan panem jeeeeest!!!Złoooooo!!! Owned. U nas jest fajnie na religii bo gadamy o sztanie w pierwszeł ławce a katechetka się pyta czy ktos z nas nie gra na gitarze bo potrzebuje na rekolekcje :D O właśnie rekolekcje sie zbilzaja! A tak na dobranoc: http://pl.youtube.com/watch?v=J3ZIA5fIomQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @Kamrat - sam dałeś rockowe i bluesrockowe kawałki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ale one sie nie liczą. To są wyjątki. B) edit Albo dobra, rock ujdzie. Ale metal to syf (może poza paroma wyjątkami i thrashem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=D2sfelvHAlU - wah! B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Layla :x Najlepszy kawałek Claptona. Ale Knockin' on heaven's door zagrał głupio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Kamrat: chodzi właśnie o to, że metal jest tak "rozbudowanym" gatunkiem, że używanie ogólników w stylu "metal to syf, bo te ich riffy i wrzaski są głupie" nie ma najmniejszego sensu. =p Btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @UP Lol! Świetne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @Maximal: Piękne! :D Zaraz zrobię jakiegoś taba do tego =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Kamrat: chodzi właśnie o to, że metal jest tak "rozbudowanym" gatunkiem, że używanie ogólników w stylu "metal to syf, bo te ich riffy i wrzaski są głupie" nie ma najmniejszego sensu. =pMi się nie podoba żaden metal. Poza thrashem (ale to też na dłuższą mete nudne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @Dark Maximal: lold'f btw. w tym wczesniejszym linku ktory wyslalem zwroccie uwage na momen 1:14 fajny dzwiek wydaje ktoras fanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Niestety, w kraju rządzą stereotypy. =P Przypomniało mi się, jak kiedyś jakiś facet na rekolekcjach opowiadał, jak to pewien młodzian poszedł na koncert "jakiejś kapeli metalowej" i potem opętało go 17 demonów (tak, podał nam dokładną liczbę). ;F Co za idioci wymyślają takie historie, i conajgorsze wielu ludzi potem w to wierzy. Na szczęście jestem ateistą, i nikt nie wmawia mi takich bzdur. A co do muzy, to w różnych chwilach różne piosenki mi sie podobają, ale nie słucham ich ciągle, ogólnie nie lubie słuchać muzyki. (w sensie że nic innego nie robie tyko słucham) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @up: Ja mam (nie)szczęście chodzić do szkoły katolickiej i muszę tych durnot wysłuchiwać. Niektóre z tych anegdot podchodzą pod jakieś opowieści fantasy. :q I tak jak napisałeś - najgorsze, że niektórym łatwo takie rzeczy można wpoić. Mój kolega po rekolekcjach zaczął czytać w internecie o egzorcyzmach i tak się biedaczek przeraził, że w nocy nie mógł spać. ;-( No, ale my tu mieliśmy o muzyce rozmawiać. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 LOL!!?? tutaj tylko ja i Snake słuchamy techno :D ja bym dał muzyki ale niehce mi się dać tyle kawałków,dam tylko kilka. http://www.youtube.com/watch?v=DitLrMlK4ZM <- fajnie się na dyskach nim jedzie :D http://www.youtube.com/watch?v=9QNsbVxhelo <- king of maj kastul! i jeszcze hip-hop ale tu to różnie,przeważnie grupa op. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @Nikas: Te dwa kawałki to prędzej dance niżli techno imho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Techno jest nieciekawe ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 o jezu wczoraj bylem na koncercie kapeli rock progresywnej :[ 17 demonow mnie opetalo :[ Ale daje rade, moze mi to pomorze na sesji poprawkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi