Webzir Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witajcie ponownie w moim następnym temacie. Tym razem potrzebne mi muzyczki z Visty (logowanie, wylogowywanie, błąd itp). Proszę o jak największą ilość tego wszystkiego. Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Vista ma raczej niezbyt ciekawe te dźwięki. Jakieś piknięcia i inne takie. Poza tym, czy to zgodne z licencją systemu? :) Jak coś to: https://gmclan.org/up1072_4_60f728f986.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Mnie dźwięk błędu w Viście nieodłącznie kojarzy się z Phoenix Wright :D Poza tym, czy to zgodne z licencją systemu?ban him plx plx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Nie chcę nic mówić, lecz nigdy nie czytałem licencji visty, więc nie wiem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Dlaczego nie jest zgodne ? Chłopak mógł zgrać dzwięki z radia jakiegoś tam. Kto mu udowodni ze to nie było w radio ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 To zupełnie inna sprawa, chłopak ewidentnie lansuje się Legalnością ;x Rozwalają mnie ludzie jadący na pirackim DOS, którzy przez własne kompleksy wszędzie doszukują się łamania prawa >.> Anyway: tak, zgodne z licencją systemu, omg. //dół: LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 To zupełnie inna sprawa, chłopak ewidentnie lansuje się Legalnością ;x Rozwalają mnie ludzie jadący na pirackim DOS, którzy przez własne kompleksy wszędzie doszukują się łamania prawa >.> Nie no, teraz to pozostaje mi pogratulować bystrości i inteligencji. :thumbsup: Pytanie o wyciąganie zawartości z komercyjnego oprogramowania, to faktyczne leczenie kompleksów związanych z posiadanym systemem! Więcej takich ludzi w kraju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Może troszkę wrócę do tematu >.> Czy w tej Viście nie ma jakichś innych dźwięków oprócz logowania i wylogowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 takich które słychać ? nie :P Masz, wszystkie z Server 2008, raczej te same co na Viście. https://gmclan.org/up23_4_vista.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 https://gmclan.org/up1072_4_Media.html Paczka z Visty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wielkie Wam dzięki :) Jak jeszcze ktoś mi Bila narysuje to będę w niebo wzięty :P A tak szczerze mówiąc Windows XP był bardziej bogaty w muzyczki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 takich które słychać ? nieCała masa, w tym dźwięk z genialnie przetłumaczoną nazwą "Gwiazdka". W ogóle tłumaczenie Visty i Office 2007 jest kiepsko zrobione, chociaż zauważyłem to dopiero po zetknięciu się z angielską wersją ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi