Śniegus Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Jak zrobić żeby zwykły sprite 32 x 32 został zmieniony na ikonę ?? :blink: . Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Zrub ikonke przeznaczonym do tego programem i po sprawie. Albo dodaj odpowiednie rozszerzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Rozszerzenie nic nie da. Trzeba od razu zapisac jako .ico :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Albo dodaj odpowiednie rozszerzenie. Proponuję zrobić ikonkę z mp3. Na pewno zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniegus Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nadal nie wiem . Przy zapisie np. w paincie albo w gimpie jest bmp , jpeg itp. nie ma nic związanego z ikoną ( próbowałem wszystkiego) :crying: .plik mojej "ikony" to PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ściągnij program do tworzenia ikon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Proponuję zrobić ikonkę z mp3. Na pewno zadziała. Sądziłem że jak się zrobi obraz w paincie doda rozszerzenie jak już wspomniałeś .ico to coś da,ale się myliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 "Nadal nie wiem . Przy zapisie np. w paincie albo w gimpie jest bmp , jpeg itp. nie ma nic związanego z ikoną ( próbowałem wszystkiego) .plik mojej "ikony" to PNG" Jak to gimp nie ma dajesz rozszerzenie .ico np bałagan.ico i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nadal nie wiem . Przy zapisie np. w paincie albo w gimpie jest bmp , jpeg itp. nie ma nic związanego z ikoną ( próbowałem wszystkiego) :crying: .plik mojej "ikony" to PNG \o/ SCIAGNIJ SOBIE JAKIS PROGRAM !! \o/ http://www.darmoweprogramy.org/programy/edytor_ikon.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniegus Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 dzięki , już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi