marekk15 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam i Polecam moją stronke Tutaj ją otworzycie, jest ogólnie o robieniu gier i Programow. Serdecznie ja polecam początkującym. Zachęcam do obejrzenia kursów Game Maker . Zapraszam serdecznie!!! :P :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Muszę się zalogować żeby coś oglądać, a nie chce mi się rejestrować. Więc nara (btw "Robienie" gier rox :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam i Polecam moją stronke Tutaj ją otworzycie, jest ogólnie o robieniu gier i Programow. Serdecznie ja polecam początkującym. Zachęcam do obejrzenia kursów Game Maker . Zapraszam serdecznie!!! :P :thumbsup: Przykro mi, ale konkurencji mówimy NIE! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Przykro mi, ale konkurencji mówimy NIE! Konkurencja?gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Też się zastanawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Stronka nawet fajna. -5/5 :thumbsup: PS: Wybrałeś chyba zły dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Sorki, nie chiałem was obrażać , a konkurencją raczej nie ejstem poniewaz mówie o OGólnie Robienieu gier pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 co mnie obchodzi twoja strona jak na gmclan już nie wchodze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Sorki, nie chiałem was obrażać , a konkurencją raczej nie ejstem poniewaz mówie o OGólnie Robienieu gierpozdro Można po Polsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Co nas obchodzi ze nie wchodzisz na GMClan. Mamy swoje sprawy <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Co nas obchodzi ze nie wchodzisz na GMClan. Mamy swoje sprawy <_< na stronie nie mam zamiaru się rejestrować a ty jak masz sprawy to połóż się spać i possij palca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 O kurde. "Najlepszym programem C++ jest Delphi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @UP Co gdzie jak? :D Poświęciłem się i zarejestrowałem. Było warto, można się dobrze pośmiać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Jak komuś się nie chce rejestrować: Śmiejmy się! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Poświęciłem się i zarejestrowałem. Było warto, można się dobrze pośmiać smile2.gif No to ja też się zarejestruję =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi