pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Chciałem wam pokazać możliwości silnika. Poszukajcie tego tematu Kolejne informacje dotyczące IVDodano: 26.01.2008 @ 12:02 wystarczy tylko myszką zjechać trochę na dół a oto link klik. Ciekawe czy taki silnik mógłby obsłużyć gm?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ciekawe czy taki silnik mógłby obsłużyć gm?? :P To tak, jakby wsadzić telewizor do kubełka KFC. BTW. Sam jestem ciekaw jakie te nowe GTA będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ja też a najbardziej w tym filmiku spodobały mi się 1 scena że jak bohater walnął kogoś chyba rórką w głowe a rurka pękła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Martwi mnie tylko, że nowe GTA najpierw będzie na StopStation3 i Ybox180 a nie na PC :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 http://gtasiteftp.free.fr/kuchcik/gta4/01-02-08/new2.jpg genialny screen :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Screen fajny ale silnik choć pewnie to tylko jego cząstka poprostu miodzio EDIT: Już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 http://gtasiteftp.free.fr/kuchcik/gta4/01-02-08/new2.jpg genialny screen :D Ciekawe ile POSTPROCESSINGÓW przeszedł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ciekawe ile POSTPROCESSINGÓW przeszedł Pewnie dużo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak z GoWem ze na xboxie spokojnie sobie moge grac, a na pc to nawet nie kupilem bo jaki jest sen, skoro nawet moj sprzet tej gry nie pociagnie na midzie. Najprawdopodobniej jednak nowe GTA ma takie wymagania, ze poczekaja z wydaniem jej na PC, a i tak niewiele osob bedzie moglo w to zagrac na dobrych ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Skoro tak to muszę pomyśleć nad zmianą sprzętu bo mam 250 HDD nVidia GeForce 8400 GT 512 MB, RAM 1 GB. Czy może to by uciągło gta 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Podejrzewam, że bez 8800 Ultra nie będzie płynności, a może nawet i 8800 GTX w SLI :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 http://youtube.com/watch?v=PHLmbD_dLh4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Podejrzewam, że bez 8800 Ultra nie będzie płynności, a może nawet i 8800 GTX w SLI No to przecież nie ma narazie lepszej? To lepiej zacznę już zbierać na kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Te wszystkie efekty owszem są, ale na wyrenderowanym filmiku, to samo było z MotorStorm na PSA 3. Całkiem inaczej trailer, a inaczej gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 To co masz na myśli nie będzie tych efektów w grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie wszystkie z pewnością, chwyt marketingowy, aczkolwiek i tak wiem, że powali nas jakością i detalami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 no tak zawsze jak oglądasz cutscenki to to pięknie wygląda jak mięso z Constar`u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Zobaczy sie w kwietniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 O to akurat się nie martwię bo jak kiedyś dostałem od rodziców gta sanandreas to nie odchodziłem od komputera tak mi się ono podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A na sieci teraz grasz w GT:SA ? Ja bym grał więcej, ale za dużo cheaterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Niestety nie bo mój net mi na to nie pozwala ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 jak wyjdzie to odrazu kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Jak wyjdzie, to od razu to mam ^^ Zamowione i tylko czekam az dostane w swoje rece i bede zabijac wszystkich dookola :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A na sieci teraz grasz w GT:SA ? Ja bym grał więcej, ale za dużo cheaterów Teraz wyszedł nowy Sa-Mp i jak kiedyś grałem to cziterów nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Tak ale chociaż mogłeś a ja na edge i to z orange za przeproszeniem gó*** mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi