propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 obojetnie, mozesz mi to jutro podeslac, nie spieszy mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Jak dla mnie to to w ogóle nie pasuje do całokształtu tej gry. Ale to jest tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 zaraz wpada kumpel wiec dojdzie wieksza roznorodnosc glosow spróbuje podmienić wersje wieczorem @UP zobaczysz po podrasowaniu :P dobra w sumie sam obrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Dla mnie głosy tam mogą być, poza jednym podczas odcinania nogi, który brzmi sztucznie i ogólnie masakrująco =O EDIT: Fajnie by było, gdyby te bonusy za zabicie X bez ran się zwiększały =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 właśnie, piszcie ile wam się udało usiekać najwięcej glory bo moge zawsze jak cos podkalibrować poziom trudności w góre lub w dół. ja zdobyłem 7205 i wiele więcej sie już chyba nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Super gierka oczywiscie 4/5 bo demo czekam na pelna zaby dac 5. :thumbsup: Edit: Fajne jest te trzesienie ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Mwahaha, 7300, po czym skończyli się przeciwnicy, co w sumie dało 7600. http://img337.imageshack.us/img337/1854/spartabw5.jpg Powinien być jakiś bonus za taką małą ilość straconego życia XD Btw, moja taktyka: biegam tylko z włócznią i zadaję ciosy w dół. Dzięki temu wyprzedzam wrogów uderzających w dół i środek, a ci skaczący nie zadają mi obrażeń =D Mało to stylowe, ale skuteczne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 "DEAFEATED"? W sumie fakt, po śmierci człowiek mało słyszy =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ostatnio miałem bardzo mało czasu dlatego dopiero teraz ściągnąłem gierkę i muszę powiedzieć "wymiatacz" :D Ta muza i atmosfera + combosy - coś pięknego :lol:. Gratuluje! Idę grać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Mwahaha, 7300, po czym skończyli się przeciwnicy, co w sumie dało 7600. http://img337.imageshack.us/img337/1854/spartabw5.jpg kurde hehe i nawet ja Twojego rekordu pobić nie moge :D ale to dobrze, poziom trudności pierwszej bitwy jest chyba w sam raz :) @Borek z jednej strony dobrze ze dopiero sciągnałeś :P poprzednie wersje to taka pokazówa bardziej a w to można już lajtowo pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Trzeba przyznać, że najlepszym motywem w grze jest ten deszcz strzał - genialne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 @propa skoro jesteś ,a nie chce mi się czytac poprzednich postów: Będą jacyś inni przeciwnicy?Wiesz 'cienie','magowie',albo ten wielki brzydki itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 magowie są w trakcie animowania, także będą na dniach. wykminiłem takie cos każda kolejna bitwa = 1 nowy rodzaj przeciwnika. będą magowie/ persi z tarczami / typek na nosorożcu, ale to bardziej kolejny bajer w stylu strzał i wciskanie przycisku w odpowiednim momencie niż przeciwnik / no i Ci nieumarli jeśli zdąże. a do końcca konkursu 40 pare dni wiec nigdy nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 @propa co Ty na to żeby zrobic tak że gdy zabije iluś tam persów to skacze adrenalina i bohater szybciej atakuje itp. Lub koło Health byłby wskaźnik Adrenaliny który się zwieksza wraz z zabijaniem,i gdy dobije do konca to boh dostaje szału. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 myślałem nad takim mykiem jak w backdownie - po zabiciu iluś tam włącza sie taki jakby berserker, czerwony ekran, szybsze ciosy itp. zobaczymy, wszystko zależy od czasu w tym momencie EDIT. acha - jak sie podoba krew? :P nie wiem czy zostawic jak jest czy upgradować dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ja bym najpierw zajął się łączącymi się kombosami (10 zabitych bez rany +150 [jak teraz], ale już 20 to np. +450) i na koniec bitwy punkty za czas, ilość np. odciętych głów itd ^^ A krew może IMO być, ale na lepszą nie będę narzekać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 z tymi +10 i +20 sie zrobi, dobry pomysł.. za odcinanie głów są bonusowe punkty, ale puki co za mało (15 głów - 150 punktów, i na tym bonusy sie kończą) ew. punkty wpadające w zależności od energi która została po zabiciu wszystkich.. bo czas? z tego chyba zrezygnuje, i tak warto koscić wszystkich jak najszybciej, bo jak sie ociągasz to zbiera sie ich coraz więcej i więcej i pojawiają się problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Strasznie długo się ładuje... ok, mi się w ogóle nie udało doczekać, aż się gra załaduje. Poszedł w ruch twardy reset. Jakieś sugestie jeśli chodzi o uruchamianie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 yyy? nie uruchomila sie gra? czy ten loading wewnątrz gry padl? i właśnie.. którą masz wersje? to z małym czy dużym exekiem? (12 or 2,5mb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Propa, w czym animowałeś te "składane" ludki :D? Tak jakby szkieletowo się ruszały, ale widziałem, że to całe animacje, jednak widać jak na dłoni, że są składane z części. Ręka, noga, mózg na ścianie. Najbardziej rozwaliły mnie te okrzyki xD "aaaa my leg!" xD. Się wczuj bardziej, nie wiem, weź nóż i wjeb se w nogę, tylko nie zapomnij mikrofonu włączyć... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 2,5. Po prostu pojawił się ładny ekran z podpisem "loadnig" i... zamarł. Poczekałem z 15 minut bez wyraźnego znaku, że gra się ładuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 hmmmm... to tego juz nie czaje, gierka sie zawiesiła w 1 stepie :-I, od drugiego stepa są już rysunki i z tego co rozumiem sie nie wlaczyly nawet... to nie wiem pierwszy raz sie z takim czyms spotkalem, wlasnie dlatego warto wrzucać jakąś betę. Próbowałeś włączyć kilka razy i zawsze ten sam skutek? najgorsze jest to ze nie wiem skad sie takie cos bierze ;/ loading wew. gry moze trwac ze 2-4 minuty, ale postarałem sie urozmaicić swoimi bazgrołami jakos ten czas :P moze inaczej napisze to wczytywanie... Propa, w czym animowałeś te "składane" ludki :D? Tak jakby szkieletowo się ruszały, ale widziałem, że to całe animacje, jednak widać jak na dłoni, że są składane z części. Ręka, noga, mózg na ścianie. Najbardziej rozwaliły mnie te okrzyki xD "aaaa my leg!" xD. Się wczuj bardziej, nie wiem, weź nóż i wjeb se w nogę, tylko nie zapomnij mikrofonu włączyć... xD okrzyków już jest dużo wiecej, znalazło się nawet miejsce na nasz ulubony polski przecinek w tle, dlatego momentami dzwieki bardziej przypominają ustawke kiboli niż pole bitwy, ale efekt całkiem śmieszny. Mi sie osobiście "aa my leg" podoba :) "This is sparta" trzeba zmienić bo nawet nie słychać co on krzyczy. Ale nie mówcie że dźwięki jakie wydaje leonidas jak dostaje są złe :P (chodzi o to "Poł" i "Taah") A co do animacji, znalazlem taki smieszny programik kiedys "Skeleton" na 64digits. próbowałem zrobic kiedyś tym lucky daya, teraz używam do souljah i spartana. ma swoje plusi i minusy :) @DOWN no dokładnie, dlatego zawsze uważałem że pivot sux. Zamiast używać "@DOWN" piszemy nowy post PsichiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Kozacki programik :D Może wreszcie zmajstruje coś swojego, bo moje możliwości graficzno-animatorskie są bardzo słabe, ten progs mi pomoże :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 a aj sobie nie pogram :crying: za mała ilość pamięci wirtualnej bla bla bla.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Yup, cholerstwo zajmuje ~350MB RAM ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 mnóstwo animacji ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Heh... Jest duuużo lepsze, niż poprzednie. (demko) Fajny jest ten ostrzał, poprawione menu i na koniec jak kolo dobija ostatniego Persa... :P Moje wyniki: Za pierwszym razem: 4760 Za drugim razem: 6670 - przeszedłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 wszystkich ktrzrzy dobijali wszystkich persów i zgarniali ponad 7000 punktów zapewne ucieszy fakt, że glory jest naliczane przez znacznie wieksza ilosc "wyczynów", choćby za zabicie, 10,20,30 itp. w góre bez straty energi. "wystarczy" zabić 50 i już wpada dodatkowy tysiaczek, i tym sposobem ilość możliwych punktów do zdobycia jest właściwie nieskończona, chociaz ja jestem cienias i dojechalem tylko do 10000 :) Ogólnie mamy już 2 bitwy (2 dużo, dużo trudniejsza, mimo że tylko 1 nowy rodzaj przeciwnika(, na 4 zaplanowane. I już niedłogo pełna wersja :D Bless Aj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Przepraszam za double posta. do rzeczy. http://www.gmclan.org/up993_4_spartan_nowszynieco.html nieconowszawersja:) 2 bitwy, więcej bonusów i magicy z granatami w skrócie :D a i poprawione dźwięki, musze dodac jeszcze w tle odgłosy 'stali', których definitywnie brakuje. a i menu jest zrobione na szybkości więc nie czepiać sie :P miłego grania wyskakuje jakiś błąd. moja wpada, giera próbuje wczytać plik którego i tak nie powinno być. w każdym razie kliknięcie ignore nie powoduje żadnych późniejszych niedogodności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Lol, myślałem, że Glorious Death to też tryb rozgrywki, i ciupnąłem w niego. Po 10 minutach gapienia się w loading. Jezu. Kiedy indziej zagram p: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi