Sylwester Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 1.odpada 3.też odpada 4.wygląda jak by już wygrali,ale wiadomo że wszyscy zginą. 5.Ci persy nie pasują do loga. Głosuje na 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 świetna gra! 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Fajne to to, ale brakuje mi okrzyku "this is spartaaaaaaa!" :P Nie tak szczerze, to przy kombo Z+góra trochę za późno moim zdaniem tą włócznię wystawia do przodu i jakby się tak rzucał na większą odległość to by całkiem fajnie wygladało. A jakby mógł rzucać, to razy dwa tak fajnie. Brakuje ładnych przejść pomiędzy planszami no i w menu to zboże tak jakoś nie pasuje (znaczy tak dziwnie wygląda, takie sztuczne jest). Ogólnie całkiem przyjemnie. Przypomina mi nieco PATAPONa na PSP :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Drugie jakby najbardziej pasuje jako logo do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 hmmm da sie rzucać włócznią :D od tego jest przycisk 'X' i z tego co pamiętam mimo że demko stare jak świat rzucać włócznią się da :) no i dlatego ze wolno macha tą włócznią jest też mieczyk - mniejszy zasięg ale szybkość ze 2 razy taka, ogólnie rzecz biorąc ja siekam tylko mieczem, ale to już przyzwyczajenie. Co do okrzyków - heheheh wybaniowałem śmieszną opcje, potrzebny mi tylko mikrofon troche czu-czu i kilku kumpli, plan jest taki że skoro gra idzie na konkurs, a mało kto czai tam język polski - to dla polaków okrzyki PErsów to będzie jeden wielki mało cenzuralny easter egg. powinno wyjść ciekawie :) This is sparta tez musze gdzies wrzucic, w ogole do spartanow i głównie dla leonidasa przydałby sie jakis 'charyzmatyczny' głos nie taki przepalony jak mój. apropo żyta - no sztuczne jakoś, w ogóle to menu musze bardziej podrasować. z przejściami - nie myślałem o tym, ale chyba pora pomyśleć. Patapona nie widziałem, ale jest takie coś jak 300: march of glory na psp, z silników wynika że średniawka więc spróbuje to przebić :P i jakiś screenik: Link do Screena. Weź nie wsadzaj tu obrazków przez które strona sie rozjeżdża ... Tym razem bez warna. Beczo Edit. mój błąd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No jak naciskasz X to sie zmienia broń i chyba włócznię wyrzuca z tego co pamiętam :P Nie wiem, włócznią się fajniej mi grało :P Zrób tam poziomy jakieś, pozmieniaj tylko tło i przeciwników grafiki, a cały silnik zostaw ten sam będzie urozmaicenie :P Co do PATAPON: http://www.gametrailers.com/player/30482.html Ogólnie gra jest sta, ale trochę by ją trzeba jakoś urozmaicić, żeby w miarę grania jakieś nowe rzeczy dochodziły i nie była bezcelowa, oraz miała jakiś koniec czy moment w którym podsumowuje ci wynik i np. zaczynasz grać dalej, niby że następny LV, a tak naprawdę tylko trudniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 @propa: Coraz ciekawiej się zapowiada! :D To jak? Kiedy demko? :P Co do gry, to można by dodać innych przeciwników. Np. jakichś persów z wyższymi rangami, innymi broniami etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Amh.. czemu nagle przeleciałem za ekran i tam mnie zabili ? ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 @up nie wiem, nie widzialem takiej akcji :-o jak zrobie więcej bitew wrzuce demko. juz teraz jest sporo nowości ale nie ma co sie rozdrabniac, bedzie jeden cały tryb, to coś skleje. nowi przeciwnicy są puki co w szkicach i planach, persowie tacy sami jak ci tylko z tarczami, na minimum 2 hity, "czarownicy" rzucający granatami (kto widzial 300 wie o co chodzi). później będą "nieśmiertelni" itp, ale tym sie narazie nie przejmuje. bitwy inne niż 1 będą się odblokowywać po uzyskaniu ileśtam glory, nieco to żywotność gry powinno przedluzyc. duzo roboty, ale czasu tez sporo do konca konursu wiec tym razem powinienem wypucic nieco bardziej dorobioną grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Świetna gierka , najbardziej podoba mi się tło i zbliżenia . Walka tekże niczego sobie . wacham się nad 4 a 5 :greedy: . Chyba to drógie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 nowa krew : w akcji wygląda dużo lepiej i w koncu poprawiłem durny błąd przez który gra scina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Wracając - drugie i trzecie logo, eloelo ;D A strzały w locie pwnują, przypomina mi to Assassin's Creed na DS ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Fajna tylko zawiesza kompa <_< 5-/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 obiecuje ze nowa wersja nie bedzie zawieszać B) :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Hmm, na spację jest slow-motion, dzięki któremu można dość łatwo przejść grę bez utraty życia. To specjalnie, czy zapomniałeś usunąć po testach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 No no propa coraz lepsze gierki robisz :) 5 Ci dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Zrobilem przez przypadek kila ikonek . Może się przydadzą ? pierwsza : dróga : trzecia : czwarta : Czy wolisz żeby był inny kolor hełmu ? Czy wogule nie pasują ? :] Czy jakieś tło dodać może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 jakbyś zrobił jakąś fajną animacje ze sie obraca wokół własnej osi to by sie gdzieś przydało pewnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Czy wogule nie pasują ? emot11.gif Jak dla mnie w ogóle nie pasują. Propa ma inny styl grafiki, ale hełmik całkiem ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 jakbyś zrobił jakąś fajną animacje ze sie obraca wokół własnej osi to by sie gdzieś przydało pewnie :P Ok , zaraz dam , jakie wymiary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 mogą być takie same, jak bys mogl dodac jakis "pióropusz" na tym hełmie to byłby konkret. pozwolisz że sobie to lekko obrobie? :P EDIT> Heh update w edicie. http://www.gmclan.org/up993_4_spartan.html Jest właściwie to samo tylko dopracowane i dopieszczone. No i są te ryki które nagrywałem dzisiaj z bratem, więc tak: nadają się w ogóle czy brzmi jak amatorszczyzna? jeśli się nadają to krzyków będzie więcej itp. narazie taka przymiarka. EDIT2< Gorąco zachęcam do grania :P (żeby nie było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 mogą być takie same, jak bys mogl dodac jakis "pióropusz" na tym hełmie to byłby konkret. pozwolisz że sobie to lekko obrobie? :P Cos w tym stylu ? Moge powiększyć lub zmniejszyć piuropusz . Nie wyszedł za ładny a mógł wyjść o wiele ładniejszy , taki że prawie real , ale nie umiem narazie używać hair moduła w c4d . Ale narazie może taki wystarczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 bedzie luz, tylko zmienilbys go na czarny,a tło nie wiem, białe? i bedzie luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Strasznie nie podoba mi się menu - dokładnie to, że pojawia się z takim opóźnieniem, a np. opcje są od razu. Poza tym to zboże... sam wiesz. Ale przemarsz spartan jest fajny. Co do okrzyków. Wołają o pomstę do nieba. Są za głośne - to raz, a to, że brakuje im większej różnorodności, bardziej spartańskiego odgłosu, oraz że brakuje dźwięków zamachnięcia się, wzdychania etc. i odgłosy są wydawane tylko po zaatakowaniu całkiem psuje atmosferę. Fajnie natomiast jest zrobiony room z wynikami, gdzie leży setka trupów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Gra wymiata,nieźle się uśmiałem słuchając ttych waszych ryków i krzyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 bedzie luz, tylko zmienilbys go na czarny,a tło nie wiem, białe? i bedzie luzik Czarny piuropusz ? Tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Strasznie nie podoba mi się menu - dokładnie to, że pojawia się z takim opóźnieniem, a np. opcje są od razu. Poza tym to zboże... sam wiesz. Ale przemarsz spartan jest fajny. Co do okrzyków. Wołają o pomstę do nieba. Są za głośne - to raz, a to, że brakuje im większej różnorodności, bardziej spartańskiego odgłosu, oraz że brakuje dźwięków zamachnięcia się, wzdychania etc. i odgłosy są wydawane tylko po zaatakowaniu całkiem psuje atmosferę. Fajnie natomiast jest zrobiony room z wynikami, gdzie leży setka trupów :D no z dzwiekami troche popsulem, dodam ich więcej chodzi glownie o udezenia, machniecia itp. a ryki? wg mnie brakuje glownie typowych okrzykow bojowych zaslyszanych gdzies z oddali. to sie dzisiaj zrobi. menu bylo w ogole klejone na szybko wiec sie pewnie zmieni. pokombinuje jakieś opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Szczerze mówiąc najfajniejsza gra na GM w jaką grałem, wciągnęła mnie bardziej niż Almora Online (co prawda w nią grałem tylko w pierwsze wersje). Szczególnie podoba mi się efekt ostrzału. Bardzo podoba mi się też to, że gra w ogóle mi się nie tnie na maksymalnych detalach XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 No dokładnie, brakuje po prostu głosów z oddali i brzmi tak jakby postać dostawała głosu tylko jak trafi przeciwnika :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Hustom mamy problem . Jest mała poświata wkoło helmu , ale to się da naprawić , tylko że nie mam już wiele czasu , zaraz zchodze z kompa . Pokombinujesz coś z tą poświatom czy jutro naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi