murdalow Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 diametralna zmiana,czy człowiek jest w stanie jej dokonać ? nieczyste sumienie źle podpowiada gdy tkwisz w złych szponach czy mam być dobry ? czy mam zejść na złą drogę ? podpowiedzcie mi,bo już wytrzymać nie mogę czy zabić z zemsty ? czy przymknąć na pewne sprawy oko... wybaczyć ! dobra spoko właśnie Twoja wypowiedź może tutaj dużo znaczyć człowiek w rozpaczy popychany jest do złych czynów w stanie skrajności nie wiem czy jestem gotowy na obraz okrutnej brutalności Boże litości czy mam klękać,składać dłonie do ostatniej modlitwy wybrać gruby sznur czy poczuć ostry smak brzytwy... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 o.O Czy to jest spowodowane przez slonika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 nie... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ehehehehehehehheeheheheeh, co to za gówno? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Temat kwalifikuje się do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Smutne :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 może ktoś zrozumiał i mi pomoże zaszyć sobie usta albo zakończyć to nożem Boże tylko Ty mnie słyszysz w tym zasranym świecie w tej głośnej ciszy są sprawy o których nie wiecie które dla jednych nie mają żadnego znaczenia wtedy gdy człowiek nie patrzy już przez palce i wychodzi z cienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Na twoim miejscu bym pogadał z księdzem. Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 I z rodzicami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Jeżeli ty tak na serio radziłbym tobie pójść do psyhologa ale nie dlatego że ci mówie na złość tylko ci mówie bo naprawdę coś ci chyba jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Niech zgadnę... 1. Czyjaś śmierć? 2. Ktoś cię wk***ił? 3. Depresja/inna choroba psychiczna? 4. Kłopoty w szkole/otoczeniu? 5. Dziewczyna cię rzuciła? 6. Słonik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 7.Okres dojrzewania? O: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja bym dał na 3 i 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Wydrukuj se drugi numer młotka i się nim walnij :P Jak nie przeskoczy ci półkula mózgowa, to przynajmniej będziesz mógł z czystym sercem pochwalić się kumplom, że uderzyłeś się młotkiem w łeb OTO CO TV ROBI Z LUDźMI :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 właśnie Twoja wypowiedź może tutaj dużo znaczyćNie może, jak się nie zna sytuacji... diametralna zmiana,czy człowiek jest w stanie jej dokonać ?Oczywiście, ale jest to cholernie trudne. Gdyby było inaczej, to dookoła chodziłyby praktycznie same ideały. czy mam być dobry ? czy mam zejść na złą drogę ?Dobry? Dobra, nie chce mi się rozpisywać i zapewne wiesz czemu lowrider. Zresztą spójrz na treść inne postów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 maximal, ja też wrzucę obrazek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 chyba dokończę te wersy,zrobię z tego kawałek i .............nie zabije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 To nie jest spowodane przezemnie zresztą jesteśmy kumple(jego sygna) Fajne te twoje rymy może dasz jakiś podkład i zaspiewasz :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi