TeoTN Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Mam mały problem z filmem "kroki w chmurach" z Wyborczej. Otóż po żmudnej pracy znalazłem program SLD Codec Pack 1.5.3 (w tej paczce program Media Player 2) i udało mi się odtworzyć plik filmu *.VOB. Niestety, wygląda na to, że ten program nie obsługuje plików z napisami... (Jest lektor, ale do piosenek to już po polsku nie śpiewa, a piosenki to jakaś 1/3 filmu) Pliki jakie znajdują się na płycie mają rozszerzenia *.BUP, *.IFO, *.VOB. Czy ktoś wie czym to odtworzyć wraz z napisami??? PS Jeszcze jeden problem: lektor gada bardzo cicho - ciszej niż aktorzy. Udało mi się to zniwelować, bo Media Player 2 ma opcje regulacji głośności filtrów, więc potrzebuję programu, który ma podobne opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ten film jest w formacie DVD-Video... Tak więc żeby go odtworzyć najlepiej zainstaluj program do odtwarzania filmów DVD taki jak np. PowerDVD, WinDVD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 PowerDVD - wysiadł nawet bez załadowania filmu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nero Show Time w takim razie? Albo odtwarzacz stacjonarny/PS2/Xbox etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Udało mi się - aktualizacja PowerDVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi