MAK Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ostatnio bardzo dużo pracowałem nad Moją gierką, ale ostatnio też mój brat kupił ramy i procek i nie wiem jak ta gierka by teraz chodziła na słabszym sprzęcie. Czy jest jakiś program do pomiaru wymagań czy coś takiego co jest warte uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie ma. Od tego są beta testy i betatesterzy, żeby sprawdzić jak gra chodzi na różnych komputerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ostatnio bardzo dużo pracowałem nad Mojomą gierkom. Tego nikt nie zauważył? :P A co do sprawdzenia wymagań: Uruchamiaj na coraz słabszych komputerach i sprawdzaj czy jeszcze da się grać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 mogę Ci ją przetestować bo mam strasznego trupa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Świetny pomysł blackmaul ;) a co zrobić jeśli ktoś nie ma takich "beznadziejnych" komputerów ?? (mam kolege któremu nawet ctc nie chciał pójść) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja testuje na 2-óch kompach.Na "dużym" i na laptopie [90MHz].Ale beta Hak'a na nim śmigała bez problemów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 To nie pozostaje mi nic innego niż umieścić kolejną aktualizacje. W poniedziałek będę miał czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Tego nikt nie zauważył? :P A co do sprawdzenia wymagań: Uruchamiaj na coraz słabszych komputerach i sprawdzaj czy jeszcze da się grać. ;) Autor sam to poprawił, ja się zawsze podpisuję jak poprawiam kogoś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie wiem jak popełniłem tak paskudny błąd to mi się nie zdarzało wcześniej. Ale już poprawiłem i jest elegancko. Dzięki za zwrócenie uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Uploader mi się zwiesza znacie inne uploadery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 www.google.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Po co dajecie link do google. Bezsensownie nabijacie posty tak tylko i można to podciągnąć pod drugi lub czwarty punkt regulaminu. Co do uploaderów: http://chomikuj.pl http://box.net http://uploader.pl http://rapidshare.com http://speedyshare.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Cholera wszystko się zwiesza nie mogę nawet wysyłać pustych maili! Przez pewien czas nic raczej nie zuploaduje poza małymi pliczkami. Rozmiar mojej gry to 13,1 MB a maksymalny plik uploadera to 30 MB ale i tak plik jest za duży. Czy wypada dzielić grę na części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Van Gogh Ten twój kolega pseudonim Merry,właśnie ma nowego kompa i dopiero zaczyna swoją przygode z Game Makerem. :bye1: (bo wcześniej nie chciał mu pójść) [Żal] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @up: A co to ma do tematu? @MAK: 13MB dzielic na czesci? Bez jaj! ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jak nikt w klasie nie ściąga to nawet maile się nie wieszają ale uploadery dalej się zwieszająm. Jak zrobię jeszcze trochę więcej to wyśle komuś gierkę mailem kto ma szybki Internet i poproszę żeby mi zuploadował . Na kogo mógłbym liczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Zeby sie maile wieszaly to trzeba miec chyba modem o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi