pawcio3018 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Chciałem sobie pobrać c++ lecz znajdowałem tylko delfpi c++ visual c++ . Może to i to ale szukam konkretu więc mam pytanie może da ktoś konkretny link do c++ a nie google. Z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Chciałem sobie pobrać c++ :o Chcesz pobrać język programowania? Dobry jesteś! delfpi c++ A to ciekawe - delphi c++... wiesz żę to dwa różne języki? W ogóle czego ty szukasz? Kompilatora? no to Visual C++ albo Dev c++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Chciałem sobie pobrać c++ Jak można pobrac c++?Jeśli już to kompilator,ale tak szczerze to nie wiem Ocb. A to ciekawe - delphi c++ Delphi c++?To dwa różne języki programowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 http://www.google.pl/search?q=dev+c%2B%2B - może być ? (btw. Delphi c++ ? Co to?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 O co chodzi? Co to jest delfpi? :F Musisz ściągnąć jakiś kompilator, np Dev Cpp, albo Visual C++. Nie możesz "ściągnąć c++" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ok sorki nie znam się pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja sam korzystam z Dev-C++ i jak już chcesz się zabrać za programowanie w C++, to polecam ten kompilator :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Dev-C++ nie jest kompilatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja sam korzystam z Dev-C++ i jak już chcesz się zabrać za programowanie w C++, to polecam ten kompilatorLOL :mellow: Co do kompilatora jeśli chcesz pisać pod winde to MinGW ;p A co do środowiska(IDE) polecam Code::Blocks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja polecam baterię 5V, dwa druciki i puszczanie sygnałów na wejścia ALU... tylko zegar zwolnijcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Jak można pobrac c++?Jeśli już to kompilator,ale tak szczerze to nie wiem Ocb. Delphi c++?To dwa różne języki programowania. Delphi to IDE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 DevC++ polecam. To nie kompilator, to środowisko. Z tego co się orientuję dołączony jest do niego jakiś darmowy kompilator. Jeśli masz zbyt ciężki portfel, kup Borland C++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ol dzięki zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi