Firemark Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Szkoda,że sie nie odbyło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Hehe, dzisiaj ja, Firemark i Pietrus trenowaliśmy grę w INF i muszę przyznać, że dość dobrze gramy, poza tym, że Firemark zawsze zabija każdego ze swojej drużyny co ma flagę xD . A tak, jak byłem w drużynie z Pietrusem (najlepiej się z nim zgrałem), to nieźle ogrywaliśmy Firemarka :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Rozmyślam nad zapisaniem nas do ligi INF. Kto za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Me, me, me ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 No, oczywiście ja. Bo ja tam w TDM i CTF jestem cienki, ale za to w INF bardzo dobry jako atakujący :D . Chociaż w TDM na Realu nie jestem taki zły (Desertami wymiatam). W survivalu też nie jestem najgorszy :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Marmot, wiemy, wiemy :] Nie musisz się już chwalić ;) BTW. Chyba znacie zasady ligi INF ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Hej Marmot, ty się tak nie chwal :] Pamiętasz może jak graliśmy w realu na serwie firemarka? Ty, ja i chyba pietruś :) Wcale tak nie wymiatałeś, chyba że kurz z moich pocisków :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 O nie, bo wtedy pierwszy raz grałem na realu xD . Nie wiedziałem, że tak desertami można grać :D . Teraz lepiej gram :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Szczerze mówiąc to ja wtedy drugi raz na realu grałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Przed chwilą grałem z Firemarkiem i botami w Deathmatcha z włączonym realem i survivalem i trzeba przyznać, że gdyby nie sniper, to z Firemarkiem ciągle wymienialibyśmy się 1 miejscami :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 OK, widać że jest chętka na inf :P No to niedługo zapis i jesteśmy w lidzie :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 hm,ok.Ciekawe jakie teraz wybryki dadzą mistrzowie infa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Ja chce do infa :P mam duzo plans di infa bo grałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Haha... Zanim se pogramy w lidze to trzeba przeczekać wakacje :P www.liga.soldat.int.pl mają przerwe :P No chyba, że zapiszemy się do innej polskie ligi... PifPaf chyba organizuje lige soldata :/ Nie pamiętam... Eee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Jutro runda 3, godzina 13:05 -> gmczat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Aaaaa!!! Double post! :D BTW: To może mnie nie być. Ale postaram sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Hah, ktoś za mnie musi poprowadzić runde. Mnie nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 I połowy ludzi którzy mają być ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Turniej się rozpada :| Ok, nieważne. Czas zrobić zebranie klanowe, bo jest pare spraw do ustalenia. Ale najpierw trza ustalić date pierwszego zebrania. Ja proponuje o 15:30 zebranie, a w który dzień, nie wiem ;) Lista ludzi w klanie: Sadam, Firemark, Sly, BeWuO, Dziadekleofas, Marmot, Krychu, Krzyhu1111, RadSun, Shaq, Anaconda, Gooman, Tymon... Jeśli się pomyliłem, lub kogoś pominąłem to mówić. Każdy musi się stawić na zebraniu, chyba, że coś mu wypadnie to może się usprawiedliwić. Podro. Dawajcie propozycje dnia i godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Ja jestem za zebraniem jutro. Mnie będzie ten termin pasować i pewnie też każdemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Ehh, mi nie pasuje :/ Mam mecz o 16... Jeśli się pomyliłem, lub kogoś pominąłem to mówićWoock? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Hura, co za zaszczyt, zostalem pominiety ^_^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 ShaQa jeszcze pominąłeś, ale nie wiem czy on jest w klanie xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Jest, ale ja się już dalej nie udzielam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) ShaQa jeszcze pominąłeś, ale nie wiem czy on jest w klanie xD . <{POST_SNAPBACK}> Jak pominąłem, przecie jest? :P Woock - zapomniałem o tobie, żadko grałeś, żadko cie widziałem więc pominąłem :P Ah, liderstwo... A gdzie mój asystent Sadam? :P Edytowane 10 Lipca 2005 przez Pietrus_paN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 A Sadam... Sadam się obija :P Jak zwykle xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Moge nie być(Ahh te mamusie...[No i dziewczyny :D]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 No to [cenzored] podawajcie propozycje godzin i dat!! :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Widać, że was to nie obchodzi :/ PS. Sorki za double posty, inaczej nikt by tu chyba nie zaglądnął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 SOrry neta nie miałem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi