Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Prosiłem przecież ! Na PW :( Pietrus_pan + 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Prawdę mówiąc Sadam jest strasznie leniwy... tongue2.gif I kto to mówi! xD Wybacz, ale czasem każdy ma takie dni że nic mu się nie chce... A to ze ja mam ich więcej niż np. ty to już nie jest moja wina... ;> Zresztą, gdyby ktokolwiek raczył mnie powiadomić o treningu, chyba bym go ozłocił, a nie pisze do Marmota, kiedy jest trening a on pisze że był o wpół do 2 ==' No ludzie, sorry ale ja np. Czasem chodzę do szkoły w przeciwieństwie do niektórych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Hehe, wiesz. Treningi są częściej, a co do lenistwa twojego, to mam ci przypomnieć o AAGM :P ? Byłeś tak długo redaktorem, a nic poza twoim przykładem do Basic4GL który sam musiałem dodać, nic nie zauważyłem twojego :) . Pozatym zawsze możesz o kogoś poprosić o trening, lub znaleźć pusty i pojemny serwer, podać wszystkim jego ip i robić trening :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Co do treningów, to ja sam grywam praktycznie codziennie z Tymonem :] [ A nawet kilka razy dziennie =D ],oraz kilka razy walczyłem u jego boku, o nasz honor panowie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 o nasz honor panowie! O wynikach nawet nie wspomnę <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Marmot, my jesteśmy jednym z lepszych klanów ! Nie rezygnujemy z walki nawet, jeśli wiadomo, że nie mamy szans ! Każdy klan (lider) chwali nas za to, że nie tchórzymy :] Inne klany to "a nie oni są silniejsi to z nimi nie gramy". Tak jest, a to że przegrywamy to kwestia doświadczenia, jak byście sobie pograli tak z 3h w TDM z 10 botami vs wy to też byście grali tak jak ja ;) Myślicie, że jak się uczyłem grać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 O Tymon ma racje :D Powiem ci Marmot, że ile razy grałem z Tymonem zawsze było zabawnie :] A to jakiś Headshot, i to niezapomniane Tymonowe - ooo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Wiecie co ?......... ja narazie nie wybieram ;) . Bo myśle że sadam jest taki jak ja :lol2: .Czyli ?? .Czyli zawsze kiedy jest na kompie chce grać w soldata . :thumbsup: Jak powruce do zdrowia to będę z nim całyczas grał . :lol: Teraz taż moge grac bo mi tego gipsu już ubyło , ale nie mam tekiego cela jak dawniej :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 To dobrze, już mamy pełny skład niemal z powrotem ;p. A na marginesie: http://img296.echo.cx/img296/3250/soldat16jx.jpg (wiem, brzydko sie chwalić... :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Dzięki za słowa uznania ;) Niewiedziałem, że mam uznanie w klanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Wiecie co .. dziś zapytałem się pietrusa czy chce grać a on mi na to : że nie chce ............. Co to za lider ?? :blink: Zniego nic nie wyrośnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Wiecie co .. dziś zapytałem się pietrusa czy chce grać a on mi na to : że nie chce ............. Co to za lider ?? :blink: Zniego nic nie wyrośnie . <{POST_SNAPBACK}> Bo jeszcze nie jestem liderem, no ale chyba tego nie widzisz ;) Zresztą mam co robić - nie moge cały czas grać! PS. Co do tego "Zniego nic nie wyrośnie ." to poprostu ręce opadają... Z tego można wywnioskować, że przez to nie granie w Soldata będe nikim ;) Brawo dla Krzyha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 @Krzyhu:Współczuję ci lolu. To że nie chce dziś z tobą grać to nie znaczy że nie jest dobrym liderem tylko ch*j wie czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Nie szukacie kogoś nowego do klanu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Nie szukacie kogoś nowego do klanu :D <{POST_SNAPBACK}> To pytanie czy stwierdzenie? B) Ale narazie nie szukamy B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 To jakbyście szukali nowych zawodników to jestem chętny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Kurde... Wydaje mi się że musimy przystopowac z nowymi cżłonkami. Spójrzcie na aktualny spis graczy - 3/4 z nich niegra! A przynamniej tego niewidze... Ale to i tak sprawa Tymona ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 To po sezonie :( nie można dołaczać ludzi w trokcie sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Hej! Ja chętnie zagram. Tylko że nikt mnie do gry nie zaprasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Trzeba być często na GG :P Ja jestem bardzo często i gram ostatnio wiele meczyków :D Pozdro for Tymon :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Czerwca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 A ja mam parę innych pytań mnie frapujących. Dlaczego jak był tworzony klan soldata, to NIKT sie mnie nie spytal co JA sadze o tej nazwie, bo rozumiem, ze uzywanie skrotow GMC, GMCLAN, Game Makers' Clan ma cos wspolnego z gmclan.org? Jesli tak to postapiliscie nieladnie robiac to bez mojej wiedzy za moimi plecami. No dobra, pomyslalem "niech wam bedzie" i zrobilem uklon w strone klanu i zasponsorowalem konto www, niech bedzie klan soldata GMCLAN. No wlasnie, dalem konto, ale od czasu jego zalozenia nic sie z nim nie dzieje. Czyli to oznacza, ze moge juz je usunac? A teraz jak, piszecie o tym jak klan jest w ciezkim kryzysie, to przychodzi Sadam i nie wiadomo czemu zaklada nowy temat (zamiast kontynuowac dyskusje w starym, bo nie widze roznicy w tresci) o wdziecznej nazwie www.soldat.gmclan.org (o co chodzi? myslalem, ze otwarcie strony, a poza tym to nie trzeba www, bo to poddomena poddomeny) i jeszcze go podpina? Skomentuje krotko: Zenada, tak kiepskiej organizacji dawno nie widzialem. Jezeli nawet porozumiec sie z soba za dobrze nie umiecie, to dlugo w tej lidze chyba nie pobedziecie. Mam nadzieje, ze moj post to swojski policzek na przebudzenie. :] ps. Jutro zobaczymy czy bedzie konkurs z kluczykiem do wygrania (na pewno juz nie 3 ;P ), bo mam ostatni egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Dobra, jeżeli chodzi o ten temat, to przyznaje się - Zrobiłem błąd. Uznałem że stworzenie nowego tematu będzie bardziej odpowiednie niz podpinanie tego starego w którym nie dość że pełno postów było jeszcze przed powstaniem klanu, i dotyczyło tylko prośby o przyjęcie. Temat nazwałem tak, ponieważ po rozmowie z Tymonem dowiedziałem się ze tego samego dnia ma się już pojawić wersja php strony na koncie sponsorowanym przez Ciebie. Widzę jednak że po prostu Tymon nie wyrobił się, z php i tyle. Btw. Kto pisał że klan jest w ciężkim kryzysie ? Te osoby które w ogóle nie grają ? Według mnie, klan ma się dobrze a jedynym problemem w chwili aktualnej jest brak pojemnego servera który mógł by pomieścić chociaż 2 teamy po 4 osoby. Pomimo tego, ja z Tymonem staramy zapewnić klanowiczom jakieś 2 godzinne servery do pogrania, czasem sie to udaje, a czasem nie. Proste... Jezeli nawet porozumieć się z sobą za dobrze nie umieciePrzykro mi to mówić ale jedynymi osobami z którymi rozmawiam/rozmawiałem o sprawach klanu to Tymon, Marmot i Woock. Z innymi jak kontaktu nie miałem, tak nie mam i nie zanosi się żebym miał. Inne tematy które poruszyłeś w swoim poście nie dotyczą mnie, więc nie będę na nie odpowiadał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ranma, przepraszam cię, ale ja też mam szkołe (miałem :P ). Nie mogę robić dwóch rzeczy na raz. Licze że mnie zrozumiesz. Marmot też nie potrzebnie się porywał z tą pomocą w pisaniu stronki. Jutro wrzuce już (prawie) gotową wersje strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Sadam: Co za problem się ze mną skontaktować? Mam przecież GG, jestem dość często. Jak nie znasz, to proszę bardzo. Oto mój numer GG;4970487 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Mamy BWO w drużynie? Fajnie :P Witamy! Argh... Ludzie - co wy macie do tych minigunów? Jeszcze raz kogoś zobacze na meczu z minigunem to zabije :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Kto wymyślił tą walke na pięści :angry: Argh... Ludzie - co wy macie do tych minigunów? Jeszcze raz kogoś zobacze na meczu z minigunem to zabije :/ Brawo Pietrus, ja tak robie z każdym wrogiem :lol: Najgożej jest w CTF bo niektórzy latają sobie na minigunach?! I czemu często nie ma berety? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Brawo Pietrus, ja tak robie z każdym wrogiem :lol: Najgożej jest w CTF bo niektórzy latają sobie na minigunach?!<{POST_SNAPBACK}> Tak, ale ja to mówiłem o ludziach z naszego klanu... Pozdro dla Krzyha :/ Dla Dziadka też :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Bo się na broniach nie znacie. Trzeba mieć Desert Eagles i tyle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja wole Rugera i nóż B) Riger - 2 strzały (maks. 3) i koniec! Czasami nawet 1 strzał wystarczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 A ja wole Berrete (niektóry wiedzą co z nią potrafie zrobić ;) ) i LAW, według mnie najbadziej śmiercionośne zabaweczki. Jak Barreta jest zablokowana o albo Desert Eagle lub AK 74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi