Ajot Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 No więc musze posprzątać w klanie bo niektóre osoby wogóle nie grają ani na treningach sie nie stawiają. Oto osoby które mogą odpaść : - Anaconda - Krzyhu1111 I te którym niewiele do wywalenia brakuje : - Firemark - Bigshark - RadSun - SLy Dzisiaj do godziny 19:00 będe czekał na usprawiedliwienia. Nawet jeśli mnie nie będzie to zostawcie wiadomość albo na PW albo na GG/Tlenie. Specjalny przyklejony temat o naszym klanie. Enjoy! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 I te którym niewiele do wywalenia brakuje : - Firemark - Bigshark - RadSun - SLy Po dzisiejszym treningu w którym SAM wygrałem z dwiema osobami chyba można mnie skreślić z listy zagrożonych :D Po długiej nieobecności(związanej z zepsutymi głośnikami , a bez nich nie moge grać w soldata gdyż jest b.ciemno) wracam do formy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Hah, ale z ciebie lolek :P Skoro nie gramy na realisticu to możecie mnie wywalic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Po dzisiejszym treningu w którym SAM wygrałem z dwiema osobami chyba można mnie skreślić z listy zagrożonych :D Po długiej nieobecności(związanej z zepsutymi głośnikami , a bez nich nie moge grać w soldata gdyż jest b.ciemno) wracam do formy :D <{POST_SNAPBACK}> Tak, ale jak grałem z tobą mecz to... poprostu kiepsko :huh: Trening to nie mecz, a mecz to nie trening - zauważ różnice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Tak, ale jak grałem z tobą mecz to... poprostu kiepsko To bardzo dziwne bo ja sobie nie przypominam żebym grał z tobą , a nawet gdyby to musiało to być dawno , a kiedyś grałem słabiej, ta długa przerwa wpłynęła na moją korzyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Będziecie sie kłucić :blink: Spokój mi tu :P SLy, i why realistic ? Tak też da sie grać ;) Sadam, koleś mi próbował wcisnąć wynik 19:0 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Po prostu realistic jest fajny. Poza tym gram Spasem a bez realistica ta broń jest prawie bezużyteczna. Na realu wystarczy jeden celny strzał i gośc leży ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ok, to robimy tak. Jak będą jeszcze dwie osoby chętne na reala to zapisze nas do ligi DM realistc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Sadam, koleś mi próbował wcisnąć wynik 19:0 xD O lol =D . Mi to sie wydawało że było 17:0 ... Ale niebęde się tam kłucił... W końcu ich server =] A i btw. dopisz mnie do Reala... Bo tak jak teraz gramy to nawet Steyr jest kiepski i wszyscy walą z berrety ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Poćwicz celność i napewno musimy chodzić w grupach ;) Widziałeś co sie działo jak razem wpadaliśmy do nich :] Tylko bez przesady z tymi grupami xD Bo jeden shot z M79 lub LAWa i po nas xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Tymon, podstawowym błędem jest to ze na Kampfie, niechodziłeś po ich flage górą. Ja dobrze sobie radziłem broniąc naszej flagi z berrety - ciągle padali ;>. Należy pamiętac o górnym przejsciu i co chwile chować się w krzakach żeby niewiedzieli, o twoim pobycie w tamtych stronach, a gdy przejdą odrazu rura i po flage =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja sie dopisuje do reala ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja się też dopisuje do reala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 A ja się nie dopisuje. Szkoda że mnie wyrzucacie z klanu :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja się nie zgadzam na reala, jak coś to survival :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Mi wszystko jedno. W realu i normalu jestem dobry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Mi też wszystko jedno .Alee co do wywalenia mnie z klanu too oto mojke usprawiedliwienie : 2 tygodnie temu muwiłem wszystkim na gg że nie będę grał , BO palec gips i tak dalej.Otórz to , jeszcze 2 tygodnie i będę zdrowy . (jedną ręką nie da się grać w sola :() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Anaconda ciebie nikt nie wyrzuca (narazie) staw się na jakimś treningu i tyle ;) Chodzi mi tylko o pozbycie sie tych któży wogóle już nie grają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 A moje pytanie jest takie: Dlaczego ja mam odpaść? Przecież nic nie zrobiłem :/ Nikt ze mną nie rozmawiał by zagrać trening czy coś, a jak jest i mogę. To chętnie gram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 A na mnie tymon coś odpowiesz ?? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ehm, Anaconda. Możesz sie czasem samemu zapytać ;) Dość często mam napisane w statusie IP itd. więc możesz się dołączyć. Krzychu, twoja sprawa załatwiona. Zapomniałem że masz rękę w gipsie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ekhem, no tak. Mógłbym, a jak widze IP w twoim statusie to serwera już nie ma. Nic na to nie poradze :( Jeszcze raz co do pytania się: Jestem tylko żołnierzem, moim celem jest walczyć nie pchać się pod ogień :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Hehe :] Ok, ok ale ja sam nie moge ! Poganiać oddzielnie 15 osób ! Plus to że Bigshark się obija <_< Nie wyrabiam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja zawsze z chęcią gram ale nigdy nikogo nie ma :( Niestety nie gram 24h na dobe :( Ostatnio nawet dużo trenuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Wielka ryba mi muwił że on już sie wypisuje <_< . Bo on nie umie przegrywać . No to szykuje się wybieranie nowego Lidera (proponuje mnie , dlaczego . a dla tego bo jak jeszcze mogłem grać , to jak tylko byłem na kompie chciałem grać w sola. Chociarz będę poczebował zastępce na 2 tygodnie ) :lol: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 A ja proponuje posiadanie 1 lidera ==' Co najwyżej zrobić wybory v-lidera, który pomagał by Tymonowi... A ja sam moge, mu obiecać że na treningach zaczniecie sie pojawiać... Juz ja wam to obiecuje =;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Wielka ryba mi muwił że on już sie wypisuje <_< . Bo on nie umie przegrywać . No to szykuje się wybieranie nowego Lidera (proponuje mnie , dlaczego . a dla tego bo jak jeszcze mogłem grać , to jak tylko byłem na kompie chciałem grać w sola. Chociarz będę poczebował zastępce na 2 tygodnie ) :lol: ;) <{POST_SNAPBACK}> CO!?!?!?!?!?!?!?! Czyżbyś czytać nie umiał ?? Po dzisiejszym treningu w którym SAM wygrałem z dwiema osobami chyba można mnie skreślić z listy zagrożonych Te plotki Krzycha 1111 prosze odrazu usunąć, czuje się pokrzywdzony, szczególnie mnie obraziło zdanie że nie umiem przegrywać,domagam się przeprosin!! krzychu Tysiąc sto jedenaście , nie dość że pisać nie umie to czytać też. ..... Ups... sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Albo się uspokoicie mi zaraz albo obu wy*****alam ! Takie kłutnie nie mają sensu ! BTW Wysyłać mi PW z głosem na v-lidera :] Ja proponuje Sadama albo Pietrus_pana. To są jedne z odpowiedzialniejszych osób w klanie. Głosy przyjmuje tylko od klanowiczów :) Macie tylko 1 głos, nieodwracalny (czyli nie możesz zmienić zdania) ! Krzychu. Mówiłem na PW !!! Głos narazie nie warzny. by BWO: ale dałeś ciała... pisze się NIEWAŻNY Pietrus_pan + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 ja jestem za !!! PIETRUSEM !!! :lol2: // Sadam Jeszcze raz użyjesz kilka emotoikon pod rząd a ukatrupie! a to nie wolno :blink: Nie Wolno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja jestem za Pietrusem, czemu? Bo często jest na treningach, jest dobry i przynajmniej moim zdaniem lepiej będzie wyglądał w tej roli niż Sadam. Prawdę mówiąc Sadam jest strasznie leniwy... :P Jakby co, to mogę być zastępcą zastępcy klanu, albo poszukiwaczem serwerów, na których można by grać, jak nie ma kto założyć, lub więcej osób chce trenować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi