Ra3l Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Zrobiłem strzelanie, i grawitacje dla pocisku, leci na dol ale przelatuje przez podloze, mimo ze dalem kolizje. jak zrobic zeby sie odbijal od podloza i nadal lecial w strone wystrzalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 daj solid :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Możesz pokazać kod pocisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Już sobie z tym poradziłem :] Ladnie sie odbija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Moglbys napisac jak to zrobiles? Moze inni maja ten sam problem, i zamiast zakladac nowy temat wystarczy, ze spojrza tutaj. (moim zdaniem zawsze powinno sie pisac rozwiazanie, jezeli zrobilo sie je samemu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 moze robic klockami i nie chce sie chwalic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ojj nie pamietam... Już teraz mam tak pomieszany kod, a zapomniałem dopisywać komentarzy... ;] Ale trzeba to zrobić z zmiennymi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ojj nie pamietam... Już teraz mam tak pomieszany kod, a zapomniałem dopisywać komentarzy... ;] Ale trzeba to zrobić z zmiennymi . Skoro nie pamiętasz, to skąd wiesz, że trzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 To to pamiętam :] Bo użyłem zmiennej : odbita co chyba jednoznacznie się kojaży. Nawet jak bym chciał to bym nie sprawdził jaki kod ... Patrz syg. A tak Off-topic Kiedy zniknie mi "ranga" chicken i zacznie naliczać posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Po co założyłeś drugi temat?? w dodatku w tamtym nic nie zrobiłeś a ja ci jeszcze przykład zrobiłem : | óóó dópa! Już ci nie zrobie przykładu ;P Masz link do tamtego przykładu: http://www.gmclan.org/uploader/1486/Bonusy.gmk Może niech admini usuną tamten temat ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi