murdalow Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 sprawdzajcie przykład menu i oceniajcie :) https://gmclan.org/up2034_11_MENU.html credits:murdalowrida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 spoxik - 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Nawet fajnuchne piateczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Spoko i te napisy :) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Cieeeeeenkie. 2.5/5 P.S. Po co przykład menu? Każdy robi jakie chce. A zazwyczaj takie oryginalne jest najlepsze... :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Cieeeeeenkie. 2.5/5 P.S. Po co przykład menu? Każdy robi jakie chce. A zazwyczaj takie oryginalne jest najlepsze... :confused: nie każdy nowy potrafi coś zrobić a Ty taki dobry jesteś i doświadczony to może zabłyśniesz przykładem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 @up: Dobra, już dobra... a Ty taki dobry jesteś i doświadczony to może zabłyśniesz przykładem... Co masz na myśli? ^7^ EDIT: @down: Dobra, looz... :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 @up: Dobra, już dobra... Co masz na myśli? ^7^ o to,że chodzi o prostote tego menu,przecież nie będe dawać tu menu jak z komercyjnej gry,backgroundu też nie ma,bo to sprawa indywidualna,nie chce mi się już truć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 murdo( xD )lowridera, pokazuje mi sie błąd z kodem x=choose. W kazdym twoim przykladzie to bylo. Mam GM6 czyli przyklady sa na GM 6, wiec nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 przykład działa,no ja robie wszystko na 6.1, tłumacze je teraz po kolei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Na GM 6.0 nie ma funkcji choose(), ani powierzchni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 2/5 cóż popieram gnyska :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi