Trunk Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Tytuł: Force Strike Gatunek: Strzelanka Opis: Jest to Strzelanka...Ala Counter Strike w 2D ..Polga na Zabiciu wszystkich Graczy...To Wszytko xD Download: https://gmclan.org/up3564_4_Force_Strike.html Rozmiar pliku:3,04 MB Autorzy: Programowanie: Trunk Fabuła: Trunk Grafika: Trunk i Internet Muzyka: Internet Screeny: https://gmclan.org/uploader/3564/ss2.png https://gmclan.org/uploader/3564/ss1.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Kradziona grafika, dźwięki. AI wrogów jest głupie, tylko strzelają do ciebie i tyle. Głupie sterowanie. Postaraj się zrobić coś ze swoimi zasobami. Gra się nie chce skończyć po zabiciu wszystkich. Jest tylko napis "You Win!" Daję 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 To jest jakiś żart? btw. Counter-Strike to gra, w której ratujemy zakładników albo rozbrajamy bombę, a nie bezmyślna nawalanka '-'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trunk Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ludzie grafika i muzyka pisałęm że jest z internetu a przyokazji to jest demo..potrzebuje osoby ktora pomoze mi zrobic AI Wroga prosze nmie oceniac srogo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Gra słaba, musisz nad nią jeszcze popracowac. 2/5 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Lol zamiast dać 1 dałem 5 i zwiększyło mu to średnią od 1 do 3 ... 1/5 moja ocena.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Gra mogła by być ale szczelać w bohatera za ściany daje 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Po 1 zmien nazwe Po 2 zrob swoja grafe Po 3 wymysl nazwe Po 4 dodaj fabułe Po 5 staraj sie Po 6 dostajesz 4 ale to jest do poprawy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 weż przykład ze mnie napież zapału i zabierz sie za grafike a napewno skończysz z 5 gwiazkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 weż przykład ze mnie napież zapału i zabierz sie za grafike a napewno skończysz z 5 gwiazkami Ah ta wrodzona skromność, co nie?... :] Co do gry oczywiście 0/5 - nie pytam jaką część gry ty zrobiłeś. Menu jak i gra to przykłady. Grafika kradziona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Głupie, nudne. Zrób swoją grafę. Popraw AI. Zrób coś żeby przejście tej gry nie ograniczało się do wyjścia zza skrzynki i zabicia trzech kolesi. weż przykład ze mnie napież zapału i zabierz sie za grafike a napewno skończysz z 5 gwiazkami smile.gif Weź przykład ze mnie, nabierz zapału i zabierz się za grafikę, a na pewno skończysz z 5 gwiazdkami. O to chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Gra może być 3/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 gierka prosta jak Frosta smaczna i prosta !! :P 1/5 AI wrogów jest bez sensu, jak pokonasz wszystkich wrogów to nic sie nie dzieje popracuj jeszcze duuuuuuużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Czemu stwierdziłeś że gra się nadaje na pokazanie nam ? Przecież to wstyd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Mam ciekawą sugestię (troszkę zaspamuje :P). A może dodacie restrykcję gier (restrykcję - jakieś tego typuśłowo :P ). Czyli że jeśli moderstor stwierdzi, że gra nie stoi na jakimś minimalnym poziomie topic robi papa. Wtedy łatwiej by było znaleźć dobrą grę...... wśród tych...... nie wiem jak to określić. Pomyślcie nad tym. To dodam jeszcze symboliczny kawałem postu, który nie jest spamem: Popraw IQ przeciwników (choćby mowe_towards_point + collision_line.... i już jest jakieś IQ) oraz dodaj kilka misji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 DAWIDDS to się raczej nie sprawdzi chociaż ale pomyślcie może pzykładowy user chciał zrobić sobie jakąś gręi pochwalić się nią na gmclanie a mu troszeczkę nie wyszło to co mu powiecie papa? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Dawidds, już kiedyś był ten temat przerabiany i nie przeszło to, gdyż parę osób (w tym ja) stwierdziło, że byłoby to nie do końca uczciwe, bo każdy ma swój własny gust i każdemu podoba się co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi