Crash Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Witka. Czy znacie jeszcze jakieś gry przez przeglądarkę, typu OGame, BiteFight itp? Bo mnie ostatnio chętka na takie gry wzięła :) . Gram na MetalDamage, Gladiatus, BiteFight, Ogame, New Game, plemiona, DarkPirates, Travian.... a znacie coś jeszcze? Słyszałem że są, ale mniej znane :) Pozdrawiam, Crash :tv_horror: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 the crims - www.thecrims.pl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 w thecrims grałem, ale ktosik mi konto zajumał :F . Podejżewam qmpla :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 DarkPirates - Fajna gra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Moze Batteknight - taka gierka ze szkolisz rycerza i toczysz pojedynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 knights.pl rox ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Arena Albionu. http://www.arena-albionu.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Studnia Dusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 przecież Studnia Dusz nie jest grą "przeglądarkową" :x do posta poniżej: też fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ale jest grą online =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Jak nie tylko przegladarkowe to Guild Wars, WoW, CS, LoTR: Online, Half Life 1 i 2... Wiecej nie pamietam :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 runescape mmorpg 3d przez przeglądarkę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 @up Nooo... Runescape rox, tylko przed przeczytaniem faq na runepl.com nie warto się brać za granie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Z tego co wiem jeszcze vendetta i galaxywars (z tych popularniejszych) :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Nooo... Runescape roxNo pewnie, głowa złożona z trzech polygonów rządzi. :> Jak już grać w grę tekstową online, to tylko MUD. Wszystkie te OGame'y nudzą się po tygodniu, a ilością dostępnych opcji też nie grzeszą. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 A ja jezeli nie tylko przegladarkowe to proponuje wszystkim Archlord :) Gra ktora zostala wydana na swiat za sprawa Codemasters, byla platna... Ale spotkala sie z taka popularnoscia (cos jak WOW), iz Coderzy postanowili ja udostepnic za free... Zniesli jakie kolwiek oplaty (miesieczne i za kupno gry) teraz gre mozna sciagnac z oficjalnej strony i grac do bolu glowy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Jak już grać w grę tekstową online, to tylko MUD. Zaś takie nudzą się odrazu. Chociaż OGame ma kilka bugów, które chwilę temu mnie zniechęciły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ekipa Ogame łata te bugi zmianami w regulaminie - i banowaniem w razie potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 No pewnie, głowa złożona z trzech polygonów rządzi. :> Jak już grać w grę tekstową online, to tylko MUD. Wszystkie te OGame'y nudzą się po tygodniu, a ilością dostępnych opcji też nie grzeszą. ;p No tutaj się nie zgodzę, gram pare latek w www.sokker.org, gra nadal wciąga, ale jakbym miał grać w gry takie jak ogame lub plemiona to faktycznie by mi się szybko znudziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Gladiatus Serwer 1 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Zaś takie nudzą się odrazu. Chociaż OGame ma kilka bugów, które chwilę temu mnie zniechęciły...No cóż, ja tam wolę rozbudowane MUDy, od gier browserowych, które ograniczają się do wykonywania w kółko kilku czynności (kupuj, atakuj, kupuj, atakuj, kupuj, buduj, atakuj, kupuj.. jakież to pasjonujące!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Gladiatus Serwer 1 thumbsup.gif W Gladiatusa gram :P . 8 Serv. Dzięki wszystkim za odpowiedzi, jeśli jeszcze coś znacie to piszcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Nie grałem, ale jeden przyjaciel mówił mi, że niezłe jest Sherwood. Gram na MetalDamage, Gladiatus, BiteFight, Ogame, New Game, plemiona, DarkPirates, Travian. Wow, kiedy ty znajdujesz czas na granie w to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Wow, kiedy ty znajdujesz czas na granie w to wszystko.Wystarczy minuta dziennie na każdym serwisie XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Zrobie to i owo i już :P . Pobuduję, popoluję, powalczę ... itp itd :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 my fantasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ostatnio powstalo Stargate Universum - SGUni.pl. Niegram w to, ani zadne z takich gier, bo nie zbyt mnie to kreci, ale robilem dla nich symbole (ale chyba ich jeszcze nie umiescili), stad wiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Jak wam się nudzi zwykły OGame to grajcie w jego podróbki :) Dla przykładu - KGame - Wszystko 6x szybciej niż na zwykłym OGame i do tego co jakiś czas są dodawane nowe jednostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 eee to kgme jest fajne będę w to grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Najlepsze z podróbek OGame to jest www.new-game.net :) . Polecam, Fabrykę nanitów można mieć w 2 dni!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi