Cekol Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Zrobiłem 2 przykłady Realistycznej jazdy (1 przykład pokazuję szkielet samochodu z ruszającymi się przedniki kółkami, a drugi bez ) Oto łon:https://gmclan.org/up808_4_2_przyklady.html https://gmclan.org/up808_4_realistyczna_jazda___P.html "Oczeniajće" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Przykład na pewno przyda się nie którym 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Spoko przykłady, bardzo ładnie wykonane i na dodatek realistyczne :) 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Bardzo fajne 9/10, tylko gdybyś tak dał jeszcze ręczne hamowanie to było by super :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Dobra robota! Sam z tego exampla wszystko rozumiem, ale nie mam takich pomysłów, jak ty (tzn zrobiłbym to trochę inaczej) ;) PS.To raczej nie jest realistyczna jazda. Określił bym ją jako "realistyczne arcade" :) Wykonanie:8,5/10 Przydatność:9/10 Przejrzystość:8/10 Ogółem:8,5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Dodałem hamulec ręczny. plik w "rażę" jako "car3" https://gmclan.org/up808_4_2_przyklady.html Do szczęścia brakują jeszcze ślady opon ale to dam później :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ten ręczny trochę taki nieporęczny :D A tak naprawdę-na g**** się on przydaje. Największa frajda jest z jazdy bez "chamowania" (cytuję wyraz z objaśnienia, jakie dałeś w skrypcie jazdy ;) ) Wiem, że niektórzy lubią na tym forum "pochamić" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Groł! :o Poprawiłem :D (chyba) Dzizas, ach ta moja ortografia :# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 No, to "gót" :D Acha, zapomniałem o ocenie-dodaj sobie do poprzedniej pół punkta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Bardzo dobry przykład na pewno przyda się wielu użytkownikom. Ocena 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Dobra ludziska. Macie tu przykład ful wypas, tylko piwa i Merca nie dają :( Jest tesh ślad opon jako car3 ;3 https://gmclan.org/up808_4_realistyczna_jazda___P.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ale ten przykład jest zarąbisty, 10! /10. Na pewno przyda się w mojej grze :bye1: :thumbsup: W życiu nie widziałem bardziej realistycznego poślizgu na GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 To żeś ładnie odświeżył temat <brawo> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Nom, przykładzik świetny :P 4/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Dziwne a mi przy uruchamianiu znalazło wirusa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Hmmm... Jednak znalazłem jeden haczyk. Jak byś mógł dać jeszcze jeden przykład, w którym można cofać, bo ja kminie i nie mogę wykminić jak to zrobić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Wszystko ładnie pięknie tylko jak zrobić jazdę do tyłu tutaj bo nie moge wyczajić? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nieźle wykonany przykład ale niepodoba mi się to lekkie cofanie w tył gdy samochód stoi. Proponuje zmienić linikę kodu w stepie: if speed>0 speed-=0.05// a jeżewli nie to samochód staje :% na mniej więcej tak: if speed>0 speed*=0.99// a jeżewli nie to samochód staje :% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nieźle wykonany przykład ale niepodoba mi się to lekkie cofanie w tył gdy samochód stoi. Proponuje zmienić linikę kodu w stepie: if speed>0 speed-=0.05// a jeżewli nie to samochód staje :% na mniej więcej tak: if speed>0 speed*=0.99// a jeżewli nie to samochód staje :% A wyczaił byś jak zrobić "mocne" cofanie do tyłu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nieźle wykonany przykład ale niepodoba mi się to lekkie cofanie w tył gdy samochód stoi. Proponuje zmienić linikę kodu w stepie: if speed>0 speed-=0.05// a jeżewli nie to samochód staje :% na mniej więcej tak: if speed>0 speed*=0.99// a jeżewli nie to samochód staje :% A wyczaił byś jak zrobić "mocne" cofanie do tyłu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Skoro temat odświeżony to ja powiem że to jest plagiat ^^ widziałem dokładnie taki sam przykład na 64digits.com daaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu :) 100% to samo... nawet gdzieś mam go na dysku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Kurde...Będę rejestrował makera bo bez tego nieda sie robic fajnej gry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Moze mi ktos dac to w zipie ?? Rar-u nie moge otworzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 spoko przykład 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Bardzo fajny Piąteczka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi