Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Tytuł: [ENG] The Origin of Mexican Wave / [PL] Siatkówka z Głową Gatunek: sportowa Opis: Spoko pojamowane w Poznaniu :) Prove yourself as the best mexican wave initiator and take part in the ancient Mayan ritual. Have fun and remember not to lose your head! Local multiplayer "sports" game for everyone (single button game!) with fast and dynamic gameplay accompanied with awesome chiptunes. Sterowanie: Player 1 - spacja Player 2 - enter Download: http://globalgamejam.org/2017/games/origin-mexican-wave Rozmiar pliku: ~15 MB Autorzy: Dushan Chaciej - design, programming Jakub Niewęgłowski - music, sound effects Sebastian Dusiel - art and animations Grzegorz Kaźmierczak - playtesting and team motivation maintenance Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Potwierdzam jakość. Gra zdeklasowała inne i zajęła pierwsze miejsce. Wydaje mi się że wszystkim się podobała, ale głowy bym sobie za to nie dał uciąć. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Muszę przyznać że bardzo ciekawe i grywalne:3 Planujecie eksportować na telefony itp?:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Dzięki <3 Tak, na bank coś dalej z tym kombinujemy ale jeszcze nie jestem pewien co dokładnie tutaj gif jakby komuś się nie chcialo ściągać: edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal333 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Tak chorej gry już dawno nie widziałem. Szkoda że nie ma prostego AI bo samemu ze sobą to nie bardzo :(. Jak ktoś wpadnie w odwiedziny, to chętnie odpalę tę gierkę i przetestuje z żywym graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matey Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Bardzo fajny pomysł! Nawet dobrze się bawiłem grając samemu a podczas grania na myśl mi przyszedł sposób rozgrywki w "klasyku" zwanym blobby volley:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Fajna muzyka i grafika, czasem akcja potrafi być zaskakująco szybka i porywająca. Nawet przy samotnej grze fajnie jest próbować utrzymać "piłkę" w górze jak najdłużej. ANtY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Dzięki, bardzo miło mi to czytać :3 Myślicie, że dałoby się to jakoś sensownie rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi